Mi se pare ca chiar asta faci:Cimitri » 27 Mar 2015, 22:11 wrote:Nu pretind asta. Nu-mi pot imagina prin ce trece copilul respectiv in clipele astea.Stokkolm » Thu Mar 26, 2015 11:46 am wrote:Singura ipocrizie e daca pretinzi ca intelegi prin ce trece copilul ala care a ramas fara parinte.
Cimitri » 27 Mar 2015, 22:11 wrote:daca as face parte din familia respectiva m-as simti deosebit de jignit sa vad ca evenimentul catastrofal se rezuma la ei in 2 paragrafe si 5 virgule.
Pentru ca e doar o alta stire. Cu ce e mai speciala moartea asta fata de cei care au murit in avionul prabusit, fata de cei care sunt ucisi de ISIS. Ar trebui stirile in care mor oameni sa primeasca mai multa atentie decat restul? Exista stirile ProTV de la ora 5 pentru asta...Cimitri » 27 Mar 2015, 22:11 wrote:Stirea respectiva e prezentata la fel ca orice alta stire de ziar pe internet.
Nu zici rau. Nu trebuia sa sa se spuna nici de Robin Williams sau de Heath Ledger. Nu cred ca ar banui cineva vrodata ca nu mai traiesc.Cimitri » 27 Mar 2015, 22:11 wrote:Ar reprezenta mai mult respect pentru cel trecut in nefiinta din partea colegilor/publicatiei/familiei daca astfel de evenimente (sinuciderI) nu ar fi prezentate publicului larg.
Probabil persoanele depresive sunt in stare de soc, nu si-au imaginat niciodata ca un om care sufera de depresie se poate sinucide. Acum, o sa incalc putin regula si o sa pretind ca ii inteleg: if anything, astfel de intamplari au un impact pozitiv pentru moralul celor depresivi, ii fac sa realizeze ca nu sunt singurii care sufera, ca sunt altii care au probleme chiar mai mari decat ale lor.Cimitri » 27 Mar 2015, 22:11 wrote:Ma gandesc si la cum vor interpreta ceilalti "depresivi" (nu stiu daca m-am exprimat corect,bear with me). Cei care CONTINUA sa se lupte cu aceasta boala zi de zi. Oare o vad ca un fel de impuls sa renunte la lupta si sa-si ia viata sau un fel de avertizare in genul "ai grija de tine ca sa nu ajungi asa". E o linie atat de subtire incat o persoana cu aceste probleme ar putea fi usor influentata fie sa faca la fel fie sa cada si mai rau in boala care deja il macina.
Cred ca esti revoltat pentru ca iti imaginezi cum ar fi sa i se intample ceva cuiva la care tii. De ce sa te gandesti la asta? Toti murim, unii chiar cu mult inainte de "vreme". E o problema cu care toti cei 7 miliarde de oameni se confrunta.