Upcoming movies
Re: Upcoming movies
Mie-mi plac toate. Asta se prefigureaza a fi vara castroanelor. Paul Rudd pare super in rolul lui Ant-Man, filmul ala cu Arnold Schwarzenegger arata interesant, Mad Max Fury Road se prefigureaza a fi o urmarire cu tancuri si postapocalyptic outlaws de 90 de minute, Avengers: Age of Ultron o sa-l vad doar pentru lupta dintre Hulk si Iron Man si pentru ca Ultron arata destul de cool, iar in cazul Batman bin Suparman ii dau dreptate zmeului - vreau sa vad odata un trailer ca nu inteleg cum ar ajunge vreodata Batman sa se bata cu Superman, dar abia astept sa aflu. Dar asta parca apare in 2016. Oh well!
It's the summer of George!
It's the summer of George!
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
read your forums chester! tocmai ce ti-am explicat eu in postul precedent! va fi ceva gen banica in liceenii, palme in oglinda. DE CE NU INVETI BINE? DE CE?chestr0ny » Thu Apr 16, 2015 8:41 am wrote: iar in cazul Batman bin Suparman ii dau dreptate zmeului - vreau sa vad odata un trailer ca nu inteleg cum ar ajunge vreodata Batman sa se bata cu Superman, dar abia astept sa aflu.
Ben Affleck este un actor si regizor care a primit Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru filmul din 2012 pe care l-a regizat si in care a jucat, Argo. Sper ca te-am lamurit cine e Ben Affleck.
- ola small dickie
- Big Daddy
Si i-a mai tras-o si lu jennifer lopez parca
- brutalistu
- Hammer Haunt
Cu cat e o proprietate intelectuala mai populara, cu atat e nevoie de mai putin efort pentru a stoarce bani de pe ea. Am observat asta din proprie experienta. Filmul asta poate fi facut si de RCST cu papuselele lui de degete si tot ar scoate incasari de sute de milioane.
Daca tot mutam posturile de cacat la groapa de gunoi, hai sa le mutam pe toate, ca doar brutalistu nu e mai special. Poate dam si un warn pentru flame, poate dam si un ban la trolli idioti asupra carora inaintarea in varsta are efecte inverse decat ne-am astepta asupra intelectului si judecatii. Nu? N-ar fi frumos?brutalistu » 16 Apr 2015, 12:33 wrote:buba de la colțul "vesel" s-a spart și la Upcoming movies.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Spoiler:
^
Hateful 8 - nu asta era scriptul ce ajunsese pe internet de era Tarantino tare suparat?
Hateful 8 - nu asta era scriptul ce ajunsese pe internet de era Tarantino tare suparat?
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
S-a razgandit anul trecut. Aparent, l-a rescris:zme-ul » 8 minutes ago wrote:^
http://www.fashiontimes.com/articles/54 ... weaked.htm
Aoleu! Vai Doamne! Mor aici. Asta o sa fie cel mai bun film din 2015. Synthwave adus la viata. This is Manborg all over again. FUKK!!!
(real tears)
Au fost in comics situatii cand s-au batut. In principiu batman il considera pe superman prea periculos si isi ia niste masuri de siguranta pentru cazul in care supaman o ia razna sau devine ostil. Supaman afla si se supi si reactioneaza exact cum isi facea betmen griji. Betmen scoate arma secreta (de regula kriptonita intr-o forma sau alta) il slabeste pe supaman si-l bate de se caca pe el, folosind tot felul de device-uri, arme, pumni si picioare, dovedind inca o data ca cea mai tare super putere sunt banii.chestr0ny » Thu Apr 16, 2015 8:41 am wrote:iar in cazul Batman bin Suparman ii dau dreptate zmeului - vreau sa vad odata un trailer ca nu inteleg cum ar ajunge vreodata Batman sa se bata cu Superman, dar abia astept sa aflu. Dar asta parca apare in 2016. Oh well!

"GTFO!"
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- brutalistu
- Hammer Haunt
Welp, eram curios dacă se vor inspira din The Dark Knight Returns sau nu. Lupta aia așa pare, dar premisa e pe dos. Tot nu sunt convins cu Affleck, m-a bufnit râsul când l-am văzut, nu cred că aia era intenția. Și nici n-au arătat partea cea mai fucked up, cu Eisenberg ca Luthor 
LE:
Sigur că va exista, altfel nu are nici un sens, and Batman gets owned fast.

LE:
Sigur că va exista, altfel nu are nici un sens, and Batman gets owned fast.
Acuma sunt mai curios, deoarece in intalnirile dintre cei doi in alte cazuri batman folosea intotdeauna kryptonita, dar in Man of Steel nu exista; oare o sa apara "miraculos" in filmul asta
?

O sa apara o gaselnita ceva prin care batman o sa-l cafteasca pe superman. Initial batman o sa il studieze pe supaman sa gaseasca o slabiciune. La inceput batman o sa para ca si-o fura dar deodata intelectul celui mai smecher super erou fara puteri supranaturale isi spune cuvantul si pac-pac, il pocneste de vreo doua ori pe superman de-si pierde auzul pentru o scurta durata. Yey for the human team! Apoi man of steel isi aduce aminte ca e practic a 2a venire a lu isus si da cu batman si gadget-urile lui de pamant. Praise Jesus! Undeva in timpul luptei amandoi vor realiza ca de fapt pot sa fie tovarasi si sa faca chestii impreuna si d-aici incep filmele cu justice league care probabil vor sa concureze cu avengers.
Mai jos, superman si batman facand chestii impreuna:

Mai jos, superman si batman facand chestii impreuna:

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled