Nu. Crysis e un First Person Shooter. Omul a cerut, citez, un shutar.joonior_bmf » Tue Apr 14, 2015 12:35 pm wrote:Criza?
Imagini amuzante (IMG TAGS)
- brutalistu
- Hammer Haunt
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
- joonior_bmf
- brutalistu
- Hammer Haunt
- joonior_bmf
Spoiler:

Spoiler for NSWish:

- brutalistu
- Hammer Haunt
Al meu avea 3000 de euro, voi creca sunteti mai prosti si de-aia aveti in lei!
I'm livin' in a love shadow
Nici eu. Am vrut sa ma duc zilele astea sa intreb ce si cum dar cand am vazut coada care s-a format la ghisee am iesit instant.
Din ce am inteles de la altii cica cei care nu l-au primit inca sunt sfatuiti sa il declare pierdut si in schimbul unei taxe sa primeasca altul. Gunoi de Stat.
Din ce am inteles de la altii cica cei care nu l-au primit inca sunt sfatuiti sa il declare pierdut si in schimbul unei taxe sa primeasca altul. Gunoi de Stat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
In familia mea 2 avem, 2 n-avem. Iar cand au trimis ai mei cererile cu documentele cerute la Casa de Sanatate, li s-a returnat scrisoarea pe motiv de "destinatar necunoscut" desi au folosit adresa mentionata pe site-ul lor.
Nu-i paguba, inteleg ca ce-i care l-au primit nu-l pot folosi, ca nu functioneaza softul.
Eu l-am primit dar nu cred ca-l voi folosi vreodata. Am avut prea multe experiente personale/apropiate cu iesit mai belit din spitalul de stat romanesc decat la intrare ca sa ma mai apropii de ei.
Eu l-am primit dar nu cred ca-l voi folosi vreodata. Am avut prea multe experiente personale/apropiate cu iesit mai belit din spitalul de stat romanesc decat la intrare ca sa ma mai apropii de ei.
NO COVER. ALL MAN.
Da la medicul de familie nu iti trebuie?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled