Plangeri si reclamatii

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
Post Reply
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Plangeri si reclamatii

Post by marvas »

Ai luat ban sau warn si simti ca nu meritai si vrei sa discuti asta in vazul tuturor, nu doar in privat cu admini/moderatori?
Aici ai ocazia sa faci asta.

LE: in topicul asta un user poate sa ceara lamuriri in legatura cu ban-uri si warn-uri primite, restul discutiilor nu isi au locul aici. Orice alte discutii vor fi mutate la Recycle Bin si insotite de avertisment.

Am o sugestie legata de comportamentul unora pe forum. Comportati-va mai frumos.
User avatar
brutalistu
Hammer Haunt
Posts: 2293
Joined: 2 Mar 2014, 15:53

Re: Thread cu mici sugestii

Post by brutalistu »

am o sugestie legată de comportamentul unora pe forum. Închideți topicul generator de flame de la "Colțul Vesel". Este a treia oară când vă sugerez asta, pentru aceleași motive: 1. nu este amuzant în nici un fel (în ciuda numeroaselor smiley-uri și lâl, lel-uri folosite.). 2. Nu generază discuții interesante - doar flame.
Sugestie alternativă: Everything goes. Dacă e să fie flame nu îi mai penalizați pe cei care răspund la flame cu flame.
Image
User avatar
McWilliams
Self-righteous bastard
Posts: 4601
Joined: 2 Mar 2014, 17:23
Location: Galati
Contact:

Re: Thread cu mici sugestii

Post by McWilliams »

DOBITÓC, -OÁCĂ, dobitoci, -oace, s. n., s. m. și f., adj. 1. S. n. Animal patruped (domestic). 2. S. m. și f., adj. (Peior.) (Om) care este lipsit de inteligență sau de bun-simț

Gratie dexonline. Marvas, daca ma opresti din a numi pe cineva ca fiind lipsit de bun-simt, stii ce? Te pun pe acelasi palier cu cei care l-au "ucis" pe Charlie Hebdo. Libertatea de exprimare NARE moarte!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Thread cu mici sugestii

Post by ola small dickie »

mi-a scapat rationamentul dupa care marvas a considerat ca eu merit un avertisment pt o simpla interpretare, parere a unei postari a lui mcwiliams, postare ce mi s-a parut pur si simplu lipsita de sens. postarea mea necontinand nicio injuratura, nici jignire, nici invectiva. aceasta manifestare a mea a fost considerata de marvas demna de un avertisment, rasplata egala cu cea primita de mcwiliams pt ca m-a facut dobitoc. sau am primit avertisment pt ca am mentionat la tampenii faptul ca mcwiliams arunca cu jigniri? imi scapa si asta.

sa inteleg ca mai bine lasam opiniile care ni se par stupide in pace, sa nu le mai taxam prin vobe, prin critica, prin observatii. marvas ne indeamna sa incepem mai bine sa ne facem dobitoci unii pe altii. way to go

le: si acum vad ca mcwiliams alearga liber pe forum continuand cu injuriile la adresa mea. din cate stiu exista si alti moderatori, mai capabili
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Plangeri si reclamatii

Post by marvas »

warn-ul nu a fost doar pentru o postare, e mai mult un premiu pentru intreaga activitate din ultima vreme. Daca urmarim anumiti useri pe orice topic doar de dragul de a ne lega de ei, instigam la flame.

McWilliams a primit doar warn pentru ca nu obisnuieste sa jigneasca, doar sa scrie chestii cu care multi nu sunt de acord.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Plangeri si reclamatii

Post by ola small dickie »

da? ok. daca si moderatorilor li s-a facut lehamite sa mai citeasca postarile lui mcwilliams ii ajut eu:
McWilliams » Tue May 05, 2015 1:34 am wrote:Si acum sa detaliez cu punct si virgula de ce esti asa cum te-a facut... Dumnezeu.

Dumnezeu a murit. Pentru ca daca era in viata, sigur te strafulgera. Numai gandul ca te-ai putea intitula "dupa chipul si asemanarea Sa" ar provoca un reboot al rasei umane.

Nu comentez si trag concluzii, ca un dobitoc, din citatele altora care s-au uitat la meci, ci efectiv am urmarit meciul


Nu. Folosesc fotbalul pentru ca stiu ca tu esti specimenul cu cel mai low IQ de pe forum.


In fine, las' ca vine brutalistul inapoi si o sa ai alte prioritati pe forum. Ma astept sa dai quote la post si sa-l trimiti la topicul tau preferat, evident cu o combinatie de "lol" si "wtf" adaugata. Ola, you're predictable like shit flushing down the toilet.
plus alte "dobitocule" aruncate peste tot in propriul stil mircea badian. dar astea nu sunt de ban, doamne fereste. in schimb eu iau premii pt intreaga activitate. mersi, marvas.

si logica asta apartine unei gandiri a viitorului, transcede insusi timpul si materia: cica eu fac flame ca dau quote unei postari in care sunt facut dobitoc. deci eu fac flame, nu mircea badea. ok ))

daca forumul asta tot a inceput sa permite comportamente de mircea badea de ce nu integrati toata antena3. sigur brutalistu si mwiliams mai au prieteni in viata reala (cine se aseamana se aduna) pe care pot sa-i invite aici. sigur ei cunosc si o dana grecu, radu tudor, ciutacu, ursu. hai sa facem zoo aici atunci
Last edited by ola small dickie on 5 May 2015, 08:57, edited 1 time in total.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
brutalistu
Hammer Haunt
Posts: 2293
Joined: 2 Mar 2014, 15:53

Re: Thread cu mici sugestii

Post by brutalistu »

ola small dickie » Tue May 05, 2015 6:29 am wrote: sa inteleg ca mai bine lasam opiniile care ni se par stupide in pace, sa nu le mai taxam prin vobe, prin critica, prin observatii. marvas ne indeamna sa incepem mai bine sa ne facem dobitoci unii pe altii. way to go
"lol, :lol:, :D, lâl, lel" nu sunt nici critici nici observații în universul civilizat. Hai mai spre citadela cu robineți cu apă caldă și fă niște eforturi dacă vrei să fie considerate cum crezi.
Poți critica și face observații foarte bine exact acolo unde au fost emise "opiniile care ni se par stupide" nu sub umbrela unui topic guvernat de tutela simțului umorului ghebos.

edit* Așa cum unora li se pare că "lol lâl lel :lol: :D" sunt critici și observații și mie mi s-ar putea părea că posturile de genul "vade retro cocalarule, trebuie să dau cu apă caldă în threadul ăsta ca să te elimin din discuție?" "dragul meu etnic minoritar, aici nu se găsește fier vechi, discuția te depășește, du-te în altă parte, unde te pricepi, în intersecție de exemplu" "ce zici?! 10 lei să îmi păstrezi un loc liber în discuție sau îmi tragi cu cuiul pe caroseria opiniei? băăă băaitule!" sunt critici și observații de alt stil.
Last edited by brutalistu on 5 May 2015, 09:19, edited 2 times in total.
Image
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Plangeri si reclamatii

Post by marvas »

in topicul asta un user poate sa ceara lamuriri in legatura cu ban-uri si warn-uri primite, restul discutiilor nu isi au locul aici.
User avatar
brutalistu
Hammer Haunt
Posts: 2293
Joined: 2 Mar 2014, 15:53

Re: Plangeri si reclamatii

Post by brutalistu »

adică sugestia mea este ignorată în continuare. Favoritisme pentru colegii de pupat în cur ex-redactorii Level. Bun așa.

pentru cei noi care nu înțeleg: marvas, ola small dickie și chester sunt campionii "sunteți cei mai tari, țineți-o tot așa! ce dacă întârzie revista 3 luni, vă înțelegem perfect! hei tu ăla care te plângi că plătești abonamentul degeb ai scris degeab deci ești un prost lol lâl lel"
Image
User avatar
.chester
Dremora Lord
Posts: 3712
Joined: 12 May 2014, 19:49

Re: Plangeri si reclamatii

Post by .chester »

Ce revista? Ce abonament? Eu nici nu mai cumparam revista. Despre ce vorbesti? Te simti bine? Vrei sa chemam o salvare?
I'm livin' in a love shadow
User avatar
Cristan
Dremora Lord
Posts: 3696
Joined: 2 Mar 2014, 16:16
Contact:

Re: Plangeri si reclamatii

Post by Cristan »

Mi se pare penibil comportamentul unora. Ca niste copii de scoala generala, care arunca cu chestii in capul colegului, si striga dupa profesor daca primesc o palma, sau se plang daca le scade proful nota la purtare. Ma abtin sa trag concluziile care se impun, cred ca stiti si voi la ce ma refer.

Eu nu sunt adeptul ban-urilor. Dar daca aveti probleme cu anumiti useri, si e clar ca aveti, folositi functia de ignore si vedeti-va de treaba pe forum. Continuand interactiunea cu ei, chiar si raspunzand la provocarile lor, din punctul meu de vedere meritati toate avertismentele si ban-urile pe care le primiti. Altii cum pot sa functioneze ca niste oameni civilizati pe forumul asta?

Asa ca eu zic sa va bagati pulile inapoi in pantaloni, mai luati o portie de cauntar sau lerry sau o mia khalifa sau ce aveti nevoie sa va linistiti, si urmati sfatul lui marvas. Abtineti-va sa mai luati de altii si in general purtati-va mai frumos.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Plangeri si reclamatii

Post by ola small dickie »

Mie mi se pare penibila parerea ta. Parere care arata o nula cunoastere a functionarii unui forum. Pozitie de tatuca ghandi care superior fiind nu intelege de unde apar certuri, injurii pe forum si nu intelege de ce cerem ca acestora sa se raspunda corespunzator de catre moderatori. Zenul Cristan a uitat ca si el mai demult isi pierdea cumpatul pe aici si isi lua si el recompense. Acum e in sfere inalte. Nu mai intelege simpla functionare a unui forum alcatuit din bieti muritori.

Daca ti se pare desuet conceptul de moderator, de user report, de avertisment, de ban poti foarte buni sa renunti in a mai fi moderator. Asta-i buna, am trait sa o aud si pe asta. Un moderator plangandu-se ca userii cer moderare. Un moderator care nu e adeptul mecanismului de a fi moderator :)) Nu-ti place, renunta in a mai fi moderator. Ca nu esti patron, nu e forumul tau.
Last edited by ola small dickie on 5 May 2015, 10:15, edited 3 times in total.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Plangeri si reclamatii

Post by marvas »

ola small dickie » Tue May 05, 2015 8:59 am wrote:Mie mi se pare penibila parerea ta.
cam asta e atitudinea prin care cauti de obicei flame-ul. Forumul e destul de mare pentru toate orgoliile, nu trebuie sa ne calcam mereu pe picioare.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Plangeri si reclamatii

Post by ola small dickie »

Cristan » Tue May 05, 2015 8:54 am wrote:Mi se pare penibil comportamentul unora.

@ marvas - Si asta cum ti se pare?
Last edited by ola small dickie on 5 May 2015, 10:16, edited 1 time in total.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
DarthZombie
Dremora Lord
Posts: 4183
Joined: 2 Mar 2014, 15:25

Re: Plangeri si reclamatii

Post by DarthZombie »

Corect, vanarea reciproca intre useri e un gest ce merita celebrat, foarte nedrept ai fost Cristan! Si apoi ne mai si jigneste invitandu-ne la Mia Khalifa, cand cu totii stim ca e anosta.

Acum la modul serios, forumul e micut rau de tot pentru inclestari de orgolii de genul asta. Da, nu ne putem intelege cu totii, stim cu totii asta si nu cred ca mai e nevoie sa aratam asta pentru a jde mia oara, mai ales ca aceste clinci-uri au tendinta sa devieze thread-uri mai mult decat altceva.
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3661
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: Plangeri si reclamatii

Post by marvas »

ola small dickie » Tue May 05, 2015 9:14 am wrote:
Cristan » Tue May 05, 2015 8:54 am wrote:Mi se pare penibil comportamentul unora.

@ marvas - Si asta cum ti se pare?
ala poti sa-l iei ca pe un avertisment.
Si daca tot suntem aici, avertismentele au rolul sa mai tempereze situatia, sa te anunte ca faci ceva gresit si ca te apropii de un ban.

Inca o data, aici posteaza userii care simt ca au fost nedreptatiti cand au luat warn/ban. Restul sa se abtina.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Plangeri si reclamatii

Post by ola small dickie »

marvas » Tue May 05, 2015 9:21 am wrote:
ola small dickie » Tue May 05, 2015 9:14 am wrote:
Cristan » Tue May 05, 2015 8:54 am wrote:Mi se pare penibil comportamentul unora.

@ marvas - Si asta cum ti se pare?
ala poti sa-l iei ca pe un avertisment.
aaaaa super tare atunci! n-am stiut! meserie nea ilie
Last edited by ola small dickie on 5 May 2015, 10:53, edited 1 time in total.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
User avatar
.chester
Dremora Lord
Posts: 3712
Joined: 12 May 2014, 19:49

Re: Plangeri si reclamatii

Post by .chester »

Cred ca putem concluziona destul de precis ca unii moderatori se simt cam iritati de perspectiva mutarii unor posturi ("vai, ia uite, iar se umple la recycle bin"), nu sunt interesati sa rezolve conflictele, ci doar sa nu le mai vada ei (postul lui Cristan) si nici sa discutam ce probleme avem, ci sa ne abtinem (postul lui marvas).

Bun. Acum ca stiu unde stam, ma simt mai bine.
I'm livin' in a love shadow
User avatar
Cristan
Dremora Lord
Posts: 3696
Joined: 2 Mar 2014, 16:16
Contact:

Re: Plangeri si reclamatii

Post by Cristan »

ola small dickie » Tue May 05, 2015 8:59 am wrote:Daca ti se pare desuet conceptul de moderator, de user report, de avertisment, de ban poti foarte buni sa renunti in a mai fi moderator. Asta-i buna, am trait sa o aud si pe asta. Un moderator plangandu-se ca userii cer moderare. Un moderator care nu e adeptul mecanismului de a fi moderator :)) Nu-ti place, renunta in a mai fi moderator. Ca nu esti patron, nu e forumul tau.
Ai inteles exact pe dos ce am spus eu. Daca ai o problema cu cineva, da-i report si/sau ignore si lasa-i pe moderatori sa modereze. E simplu. Daca vrei neaparat sa-i raspunzi, fa-o civilizat, nu ii raspunzi inflamator. Aplicabil inclusiv cand te urci la tribuna topicului de "tampenii".
Zenul Cristan a uitat ca si el mai demult isi pierdea cumpatul pe aici si isi lua si el recompense. Acum e in sfere inalte. Nu mai intelege simpla functionare a unui forum alcatuit din bieti muritori.
Pe asta iar n-am inteles-o. Cand am luat eu ban si mi-am pierdut cumpatul? Si chiar presupunand ca ar fi fost asa, ce relevanta ar avea pentru discutia de fata?
Nu-ti place, renunta in a mai fi moderator. Ca nu esti patron, nu e forumul tau.
Asta mi-a placut :). Daca nu eram atat de "zen", ti-as putea replica si eu ca daca nu-ti place, renunta in a mai fi user, ca nu esti obligat sa stai pe forum. Vezi? E usor sa continui o discutie aprinsa. Dar e la fel de usor si sa te abtii. Suntem pe internet, nu in spatele blocului.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
User avatar
ola small dickie
Big Daddy
Posts: 14558
Joined: 2 Mar 2014, 19:57
Location: Malta

Re: Plangeri si reclamatii

Post by ola small dickie »

Mie nu imi e sila de statutul de user, il respect si imi face placere. Vad ca tie iti e sila sa fii moderator.

Si daca vad ca nu functioneaza cum ma asteptam conceptul simplu: "user 1 jigneste ca la usa lui mircea badea - user 2 nu-i raspunde si cere ban prin functia report - user 1 nu primeste" atunci fac plangere pe forum in forma de postare. Nu e ok asa? Sau te dezgusta si mecanismul asta? Eu nu i-am raspuns lui mcwiliams (nici n-am ce sa-i raspund, de altfel) ci am cerut simplu ban, asa cum zici tu.

Si amuzant este, cum ai mai facut de altfel si in alte ocazii, ca vii aici si critici atitudinea mea, atitudinea celui care cere pedepse, uitand complet de cei care se comporta "ca in spatele blocului". Nici macar o vorbulita, ce sa mai zic de actiune. Moderator beton.

Pai sa-i dam inainte cu "dobitoci" si cu "vin peste tine in casa" daca-i pe asa. Forumul nivelul 2 - trustul intact dan voiculescu - scalambaielile lui brutalistu si mcwiliams in regia moderatorilor. Astia 2 zburda de zile bune pe aici pe forum fluturand pula in aplauzele lui zombie bun si moldovan claudiu si pe voi va lezeaza ca se smiorcaie ola small dickie sa faceti putin curat.
Last edited by ola small dickie on 5 May 2015, 11:14, edited 1 time in total.
Currently playing: Broken Sword 5: The Serpent's Curse
Post Reply

Return to “Sugestii Forum & Site”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests