Ce filme am mai vazut

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
zme-ul

Re: Ce filme am mai vazut

Post by zme-ul »

Chappie

desi filmul nu e extraordinar, e un RoboCop mai bun decat RoboCop (2014)
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Predestination
Atata paradox temporal, ca-mi vine sa ma cac. Taking masturbation to a whole nother level.
Am vazut filme mai slabe de-ale lui Ethan hawke, dar nu cu mult. Pacat, ar fi meritat roluri mai bune de-a lungul carierei. De fapt, daca s-ar fi ecranizat vreodata universul HL, mi-l imaginam ca un posibil candidat pentru a-l interpreta pe Gordon Freeman :lol:
TG
Cyberdemon

Post by TG »

M-a surprins plăcut Predestination tbh. Dar sunt de acord că Hawke e genul ăla de actor care nu a prea avut baftă în cariera sa.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Same here. Mi s-a părut că a luat ideea de paradox temporal și a dus-o la extrem, fără să cadă în ridicol, suficient cât să rămână interesant.
Last edited by brutalistu on 19 May 2015, 21:50, edited 1 time in total.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Predestination e cel mai prost film pe care l-am vazut anul trecut, iar Interstellar e pe locul 2. Mi se pare ca Hollywood-ul e in mare criza de idei si apleleaza la trucuri ieftine care sa ii faca pe cei mai slabi de inger sa zica la final UAU NU O SA-MI VINA CRED! CE INTORTOCHERE, CE MINUNATIE, NU MA ASTEPTAM!
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Uite un film bun pe anul asta: Ex Machina
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Okay, am vazut filme s.f./time travel mai slabe decat Predestination. I just... I guess I prefer my time travel less paradoxical.
Fuck me, right? (yes, that was a reference :) ).

De asemenea, recomand si eu Ex Machina. E printre filmele bune de anul asta.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

marvas » 19 May 2015, 20:49 wrote:Predestination e cel mai prost film pe care l-am vazut anul trecut, iar Interstellar e pe locul 2. Mi se pare ca Hollywood-ul e in mare criza de idei si apleleaza la trucuri ieftine care sa ii faca pe cei mai slabi de inger sa zica la final UAU NU O SA-MI VINA CRED! CE INTORTOCHERE, CE MINUNATIE, NU MA ASTEPTAM!
Nu am înțeles ce vrei să zici. Ce treabă are Interstellar cu Prestination, sunt din colțuri opuse ale Hollywood-ului (ăla conceptual să zicem, că Predestination nu e film american). Și nu văd cum ce zici acolo le-ar face filme proaste. Predestination e bazat pe ceva povestioară, e un film simpatic pe care trebuie să știi cum să-l privești. Altfel zis, nu ca tipii de pe forumurile IMDB care fac tumbe și explică ei cum au început evenimentele din film, lol.

@joonior, e discutabil, multe din filmele SF care abordează această temă evită paradoxurile în moduri incredibil de ieftine și convenabile pentru poveste. Să nu facă implozie audiența or anything. Predestionation e mai mult o prezentare, nu își propune să ”lămurească” nimic.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

rdo » 19 May 2015, 21:34 wrote:Uite un film bun pe anul asta: Ex Machina
Cel mai bun film pe anul asta mi s-a parut Mad Max. Nu cred ca o sa apara ceva mai bun.
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

marvas » 19 May 2015, 20:49 wrote:Predestination e cel mai prost film pe care l-am vazut anul trecut, iar Interstellar e pe locul 2. Mi se pare ca Hollywood-ul e in mare criza de idei si apleleaza la trucuri ieftine care sa ii faca pe cei mai slabi de inger sa zica la final UAU NU O SA-MI VINA CRED! CE INTORTOCHERE, CE MINUNATIE, NU MA ASTEPTAM!

Mi se pare nițel exagerată opinia ta cu privire la Predestination. Da e adevărat, nu e original, da, nu-ți explică cum pizda mă-sii a început bucla respectivă, pana mea, am știut din momentul în care și-a întâlnit one night standul, filmat din unghiuri obscure că s-a întâlnit pe sine(Father-Mother much), mai era la început în timpul examenului medical că e predispus la psihoze, și mi s-a părut prea străveziu ca tot el să fie teh bomber. But lo and behold, he was also the bomer. Dar nu a fost atât de prost. A fost ok, destul de entertaining. Nu m-am simțit jefuit de timpul pe care i l-am acordat.

Cât despre Interstellar, meh! o arde mult aiurea și-ți aruncă în ochi muh science ca pe urmă să-ți spună că dragostea e o formă de energie cuantificabilă. WTF? Pana mea am făcut așa un calcul cu privire la vârsta lui McConaughy din film și îmi dădea cu virgulă(adică, a avut timp să devină inginer, pilot de vânătoare, astronaut, fermier și tată într-un număr obscen de mic de ani).
Film făcut de RoboNolan(să fim serioși, dacă n-am știi mai bine, Nolan e echivalentul unui robot care încearcă să emuleze simțăminte umane după ce a citit despre ele) cu popscience pentru mase. Și mai ține și 3 ore.

Subscriu la ce-au spus toți pe-aici de Ex Machina, e pretty gud, și-l mai are și pe Llewyn Davis ca bețiv-geniu-musculos.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Pai ultimul Nolan cica serios a fost Inception so... yeah, nu aveam mari sperante cu Interstellar. Pana acum nici nu am reusit sa ma motivez sa-l vad.

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu ratezi prea multe, TBH. Mie mi-a cam parut rau dupa cele 3 ore. Mi s-a parut foarte anost filmul.
I'm livin' in a love shadow
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Si mie mi s-a parut slab Interstellar. Mai ales ca am vazut tone de documentare despre space, wormholes, black hole, galaxy traveling mult mai bine documentate stiintific.
Nu aveam pretentia de la film sa aiba consistenta stiintifica a unui documentar, insa e slab rau chiar daca il privesti relaxat.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

La ce anume te referi? Cadin cate am inteles, unul dintre dezideratele filmului a fost sa fie cat mai bine fundamentat stiintific, au avut si un consultant foarte bun. Chiar si Neil DeGrasse Tyson a fost ok cu "stiinta" filmului. Inteleg ca povestea in sine e de gustibus, dar cu restul care e problema (paradoxul acela aside).
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Sincer l-am vazut de ceva vreme si fiindca nu mi-a placut nici nu prea am tinut minte amanunte.
Spoiler:
Stiu doar ca la un moment dat intra cu nava intr-o gaura neagra....... si supravietuieste. De acolo filmul o da grav pe fantasy nu SF.
Asta asa ca aspect major pe care mi-l amintesc. In rest tot felul de chichite care efectiv te enerveaza daca ai mai vazut/citit ceva despre subiectul asta.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Aia cu ce zici tu, ca
Spoiler:
intra in gaura neagra si supravietuieste nu e chiar ATAT de exagerat. Da, mi s-a parut si mie putin cam de telenovela sa nu moara, si da, din cate stim acum ar fi trebuit sa fie dezintegrat, sa fie lungit ca o spagheta din cauza diferentelor gravitationale etc. Dar avand in vedere cat de putine stim de fapt despre gaurile negre, precum si cateva dintre teoriile care se vehiculeaza, nu e cu totul implauzibil si nu mi se pare chiar atat de grav
asa incat poate fi considerat o licenta artistica. Cat despre ce se intampla dupa,
Spoiler:
si asta se bazeaza pe niste teorii actuale, si chiar daca nu poate fi decat speculatie, nu e cu totul fantastic si implauzibil. Da, paradoxul buclei inchise, dar again, licenta artistica.
Mie mi s-a parut foarte decent filmul, nu m-a deranjat nimic prea tare. Iar de plictisit, nu, eu nu m-am plictisit. As fi vrut sa vad chiar mai multe planete. Then again, mie mi-a placut si Gravity...
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Kingsman 100 de masturbări/10

Aproape perfect să-mi fut una. For the first time in his life, Vaughn gets it right.
Spoiler:
phpBB [media]

Image
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Fost la Mad Max: Fury Road. Review-ul lui maddox spune totul despre film. Daca nu stii cine-i maddox, spanzura-te
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cred ca am trait degeaba plm. N-am auzit de maddox. :(
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Cristan » 22 May 2015, 12:52 wrote:Aia cu ce zici tu, ca
Spoiler:
intra in gaura neagra si supravietuieste nu e chiar ATAT de exagerat. Da, mi s-a parut si mie putin cam de telenovela sa nu moara, si da, din cate stim acum ar fi trebuit sa fie dezintegrat, sa fie lungit ca o spagheta din cauza diferentelor gravitationale etc. Dar avand in vedere cat de putine stim de fapt despre gaurile negre, precum si cateva dintre teoriile care se vehiculeaza, nu e cu totul implauzibil si nu mi se pare chiar atat de grav
asa incat poate fi considerat o licenta artistica. Cat despre ce se intampla dupa,
Spoiler:
si asta se bazeaza pe niste teorii actuale, si chiar daca nu poate fi decat speculatie, nu e cu totul fantastic si implauzibil. Da, paradoxul buclei inchise, dar again, licenta artistica.
Mie mi s-a parut foarte decent filmul, nu m-a deranjat nimic prea tare. Iar de plictisit, nu, eu nu m-am plictisit. As fi vrut sa vad chiar mai multe planete. Then again, mie mi-a placut si Gravity...
Păi chiar şi cele mai ştiinţifice dintre expuneri sunt discutabile deocamdată. Cam toată hăinuţa asta S.F. pare o scuză pentru a livra metafora cum că
Spoiler:
iubirea poate anula timpul, de fapt, deci transcede condiţia umană. Ca să nu mai vorbim de scena nu îndeajuns exploatată cu tatăl care-şi întâlneşte fiica mai bătrână decât el.
Cred că în cel mai rău caz poţi acuza filmul că nu prea ştie de fapt ce vrea să fie, că are lacune în dezvoltarea personajelor, că nu lasă loc actorilor să joace mare lucru şi că Anne Hathaway expune teoriile într-un mod extrem de enervant. Pe mine m-a supărat mai degrabă previzibilitatea generală a poveştii, dar şi aia a momentelor unde ar trebui să fii surprins. N-am prea fost. Însă ideea total neştiinţifică centrală este frumoasă şi mi s-a părut mai bun decât Inception, cu muuuult. Nu cred însă că Nolan va depăşi vreodată Memento.
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”