Fallout 4

Discuții axate pe jocurile RPG.
Magicake
Global Belit

Re: Fallout 4(?)

Post by Magicake »

Nup, dar ar da foarte rau daca ar elimina fraza aia si muzica specifica din intros si trailere.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu ca as fi jucat prea multe jocuri la viata mea (ma refer ca diversitate), dar fraza asta nu era ceva specific lui Metal Gear Solid?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Parca am citit pe undeva ceva de un Fallout Online, e adevarat sau ?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

McWilliams » 3 Jun 2015, 20:17 wrote:Nu ca as fi jucat prea multe jocuri la viata mea (ma refer ca diversitate), dar fraza asta nu era ceva specific lui Metal Gear Solid?
https://www.youtube.com/watch?v=C2Pt-LnQ2po
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

McWilliams » 3 Jun 2015, 21:17 wrote:Nu ca as fi jucat prea multe jocuri la viata mea (ma refer ca diversitate), dar fraza asta nu era ceva specific lui Metal Gear Solid?
Nu, e Ron Perlman in Fallouturi through and through. E un fel de "stay a while and listen"
^^Cam da. Ar trebui să lase altcuiva franciza, măcar pentru execuţie. So freaking derivative şi nu e ca şi când n-ar avea material bun în Fallout Bible.
Acuma nu ca vreau sa fiu eu prea partinitor (ok, bine, sunt, sue me) dar ceva imi zice ca dupa Witcher 3 va fi cam greu ca un RPG open world sa ne impresioneze grafic.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:)))))

Witcher 3 ala downgradat grafic pentru care devii merita sa dea faliment, sau de care zici?
I'm livin' in a love shadow
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Fedaykin » Today, 19:47 wrote:Acuma nu ca vreau sa fiu eu prea partinitor (ok, bine, sunt, sue me) dar ceva imi zice ca dupa Witcher 3 va fi cam greu ca un RPG open world sa ne impresioneze grafic.
Vine CP2077 si matura podeaua cu el :)
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

chestr0ny » 3 Jun 2015, 23:25 wrote::)))))

Witcher 3 ala downgradat grafic pentru care devii merita sa dea faliment, sau de care zici?
Macar e clar inca o data cat de putin ati inteles ce voiam sa zic in weekendul ala dinainte de lansare...
Nu pt downgrade m-am enervat, ci pt paritatea absoluta console-PC, dand ca si contra-exemplu FarCry 4 (out of all the devs...) in care variante de PC maxata arata vizibil mai bine, datorita unor artificii in plus (si aici nu ma refer la Hairworks), fata de varianta pt console.
Macar draw-distance-ul puteau sa il lase ne-castrat, daca nu si sistemul de iluminare/particule
Vine CP2077 si matura podeaua cu el :)
Pt mine CP2077 e o mare necunoscuta, in afara de cinematic trailer nu stiu absolut nimic legat de universul ala.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Cam devreme pentru un nou Fallout, totuşi. Bine că nu scot unul anual, să devină precum CoD.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Au trecut cinci ani de la New Vegas, totusi, nu mi se pare ASA devreme.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Unii tin minte perioada pre-FO3, cand franciza era incerta as all hell
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Yeah, dar la cum pare din trailer, un nou subtitlu ar fi fost mai potrivit decât un pompos "4". Şi nu mă refer doar la grafică.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

caleb » 4 Jun 2015, 15:04 wrote:Yeah, dar la cum pare din trailer, un nou subtitlu ar fi fost mai potrivit decât un pompos "4". Şi nu mă refer doar la grafică.
Poti sa privesti partea plina a paharului si sa apreciezi ca developerii au inceput sa iasa din "obsesia trilogiilor" - pana de (foarte) curand zici ca erau speriati de bombe de a lansa o serie in alt format decat trilogie (de multe ori al 4-lea installment fiind un prequel sau spin-off sau ceva)
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu are nici o treaba trilogia cu ce se intampla la Fallout. Nu e ca si cum Bethesda a avut ceva de-a face cu adevaratele Fallout-uri pana sa-l scoata pe 3, iar propriul lor TES are mai mult de 3 jocuri. Deci nu.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ma refeream strict la subtitluri - desi intr-adevar, seria TES nu prea se pune (chit ca putina lume se gandeste la ele drept TES3/4/5, ci ca Morrowing/Oblivion/Skyrim)

Si oricum ma gandeam mai degraba la Mass Effect/Halo/Dragon Age/etc.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Neh, cred ca te referi la filme, ca printre jocuri nu se prea practica trilogiile.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Really?! Really now?

Sa-ti amintesc ca GTA-ul nu mai stia sa numere dincolo de 3 si incepuse cu subtitluri? Sau ca HoMM exista pana la HoMM 3, moment dupa care a inceput sa ploua cu expack-uri? Sunt multe exemple de jocuri unde pasul inspre 4 a fost... anevoios. Nu face afirmatia lui Fey o regula - sunt sigur ca sunt multe motive - insa o face valida.

In afara de clasicul lui ola - Wizardy - sau de Mortal Kombat, esti destul de presat pe intelect sa gasesti jocuri de PC (macar drept cadru initial, inainte de a deveni multiplatform) care sa aiba multe cifre la spate. Pe partea ailalta de PC Master Race, consolele au muuuuuuuuuuuuuulte jocuri intr-o serie: fie ca sunt alde Mario/Zelda/Sonic, fie ca sunt chestii nitel mai sofisticate gen Metal Gear Solid, Final Fantasy, Devil May Cry etc.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

GTA a avut doar doua subtitluri pentru doua sequel-uri foarte asemanatoare cu GTA III, dupa care a revenit la numaratoare: IV si V.

HoMM exista pana la HoMM 6, trecand foarte lin prin HoMM IV si HoMM V. Ba chiar o sa iasa si al saptelea, care are un VII in coada.

Cred ca ti-ai ales usor gresit exemplele.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Bine ca ai observat evidentul pe care il si doream. Acum adauga si niste ani la ce ai scris, astfel incat sa devina si mai evidenta gaura dintre 3 si urmatorul joc. Respectiv cum au lalait-o pana sa faca pasul. Din nou, nu zic ca se practica trilogiile in jocurile video; doar ca pare sa fie un caz mai des intalnit acel sughit intre jocul cu numarul 3 din serie si jocul cu numarul 4. La unele se justifica prin schimbarea developer-ului, la altele se justifica prin prioritizarea altor jocuri in fata celui care ar urma sa primeasca "part IV". Insa hiatul exista in mai multe serii astfel incat sa genereze o discutie.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”