Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Dupa felul cum s-a votat azi Parlament, mai mult ca sigur si motiunea de cenzura de vineri o sa pice. Deci o sa avem un prim-ministru cercetat penal.

Chiar daca ar promova-o, nu ar avea succes.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Pai si oamenii care nu se casatoresc ce sa faca? Sa nu faca sex niciodata?
Cred ca astia sunt aia care spun ca daca nu te casatoresti si nu faci copii, nu ti-ai implinit menirea pe pamant si o sa te futa iadul.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu as modifica asta. Fara futai pana la prima pensie. Atunci cred ca esti destul de matur, stapan pe tine, nu mai are cum sa te afecteze nimic rau ce poate iesi din sex. Nu-s de acord cu sexul imediat dupa casatorie. Poate ala se casatoreste cu tine doar ca sa te babardeasca. Poate te rupe si apoi va despartiti dupa 1 an. Ai putea sa traiesti prin asta? Nu cred. La prima pensie mi se pare cel mai indicat din toate punctele de vedere. Partenerul care e alaturi de tine la varsta aia, ala e cel care merita cu adevarat sexul tau.
Am impresia ca unii oameni sau nascut adulti. N-au nici cea vaga idee cum gandeste un copil /adolescent.
http://www.ziare.com/ccr/judecatori/psd ... la-1367676
Interesanta si miscarea lui Oprea, care a preluat portofoliul Justitiei cu tot cu Robert Cazanciuc si il pastreaza in functie desi pesedeii voiau sa-l schimbe pentru ca este "prea moale". PSD nu poate sa se opuna pentru ca daca UNPR schimba tabara, se schimba balanta in Parlament iar Guvernul poate sa pice la motiunea de vineri.
http://adevarul.ro/news/politica/efectu ... index.html
Vad ca pesedeii au inceput sa ia la tinta CCR. Probabil ca sunt deranjati ca nu au majoritate si acolo, asa cum au in Parlament, si se gandesc ca ar fi bine sa indrepte lucrurile.PSD incearca dizlocarea judecatorului Stefan Minea din Curtea Constitutionala
Marian Neacsu, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a sesizat Biroul Permanent cu privire la numirea, in urma cu cinci ani, a judecatorului Stefan Minea (foto) la Curtea Constitutionala. Social-democratii spun ca este un "caz in oglinda" cu cazul Dan Sova.
Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a explicat ca subiectul a fost discutat in Biroul Permanent si s-a decis ca sesizarea sa fie trimisa la comisia juridica, aceasta urmand ca pana saptamana viitoare sa analizeze "votul dat in cazul judecatorului Mircea Stefan Minea".
Minea a fost propus de PDL pentru un loc in Curtea Constitutionala in 2010, mandatul sau fiind de 9 ani.
Interesanta si miscarea lui Oprea, care a preluat portofoliul Justitiei cu tot cu Robert Cazanciuc si il pastreaza in functie desi pesedeii voiau sa-l schimbe pentru ca este "prea moale". PSD nu poate sa se opuna pentru ca daca UNPR schimba tabara, se schimba balanta in Parlament iar Guvernul poate sa pice la motiunea de vineri.
http://adevarul.ro/news/politica/efectu ... index.html
În ultima şedinţă a PSD, baronii i-au cerut premierului Victor Ponta să-l demită pe Robert Cazanciuc din funcţia de ministru al Justiţiei. Ponta, urmărit penal de către DNA, le-a promis social-democraţilor că va da curs solicitărilor venite din partid.
„Solicitarea a fost adresată preşedintelui PSD, Victor Ponta, în cadrul Comitetului Executiv de ieri şi a fost susţinută aproape în unanimitate de toţi cei prezenţi. Pot să vă spun că nu îmi amintesc ca vreun ministru dintr-un guvern PSD să fi întrunit pentru prestaţia sa politică, într-o asemenea măsură, votul negativ şi lipsa de susţinere din partea liderilor din ţară ai partidului. Liderii PSD consideră că ministrul Justiţiei, la început tehnocrat, acum membru PSD, ne-a pus pe toţi într-o situaţie defensivă prin lipsa de reacţie în faţa abuzurilor la care am asistat“, recunoaşte senatorul PSD Daniel Savu.
Într-un final s-a convenit ca Robert Cazanciuc să rămână în fruntea ministerului de Justiţie, însă portofoliul să treacă la UNPR, potrivit unor surse politice. Practic, Cazanciuc de mută în barca vicepremierului Gabriel Oprea.
Lol.

Cu 1500 de euro poti ajunge destul de departe, oricum mai departe de puscaria pe care o s-o infunde si cretinul asta cand ii va sosi timpul. Si poate se gaseste un om bun sa-i explice ca nu toate femeile sunt ca footelnitele paraginite pe care le pune el responsabile de proiecte de infrastructura dupa ora de botanica.Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

NO COVER. ALL MAN.
Fiu-tau e golan, nevasta-ta curva, ma-ta proasta si tac-tu labagiu!
http://www.fluierul.ro/jsp/article/inde ... -puscarie-
Ridzi premiata la concursul "Poezie de puscarie". Mi se pare tare cum fiecare a inceput sa isi dezvolte simtul artistic dupa gratii.
Ridzi premiata la concursul "Poezie de puscarie". Mi se pare tare cum fiecare a inceput sa isi dezvolte simtul artistic dupa gratii.
- ola small dickie
- Big Daddy
"M-a impresionat teribil Monica Iacob Ridzi (premiul II, la poezie), cu proteze la picioare şi o privire care cutreieră parcă o altă lume. Sper ca preşedintele Johannis să răspundă favorabil cererii ei de graţiere. Umanitatea e tot ceea ce pare că ne-a mai rămas", a scris Cipariu." 
fututi umanitatea matii! hai sa ciordim si noi copii, ne ajuta apoi umanitatea care e tot ce ne-a mai ramas! si poezia! si ciordeala!

fututi umanitatea matii! hai sa ciordim si noi copii, ne ajuta apoi umanitatea care e tot ce ne-a mai ramas! si poezia! si ciordeala!
dar... dar... are boli grele
are copilasi de crescut
infractorii sunt si ei mai intai oameni, abia apoi infractori.

infractorii sunt si ei mai intai oameni, abia apoi infractori.

NO COVER. ALL MAN.
Inainte de a intra in plenul Parlamentului pentru dezbaterea motiunii de cenzura, Ponta a fost intrebat daca va demisiona.
"Domnul ministru Ioan Rus si-a dat demisia, a fost un gest de onoare. Ii veti urma si dumneavoastra modelul?", l-a intrebat pe premier o jurnalista.
"Dar eu ce-am facut, doamna?", a raspuns prim-ministrul.
"Sunteti urmarit penal, in rest nimic", i s-a raspuns.
"A, nu intelegeam legatura", a replicat, la randul sau, seful Guvernului. - sursa

- brutalistu
- Hammer Haunt
Cica a fost mare tambalau in weekend, prin Centrul Vechi...
http://www.piticigratis.com/2015/06/activistimpuscat/
Acuma, lasand putin la o parte subiectul de fata, remarc urmatoarea faza:
http://www.piticigratis.com/2015/06/activistimpuscat/
Acuma, lasand putin la o parte subiectul de fata, remarc urmatoarea faza:
+1Urăsc profund genul ăsta de cârnat care iese cu pancarte și face gât și are impresia că a rezolvat ceva. De 15 ani se tot plimbă lumea cu pancarte și nu rezolvă nimic. Dar se culcă mulțumiți că fac ceva. Protestul pașnic nu a rezolvat și nu o să rezolve nimic niciodată în țara asta. Protestatarii pașnici sunt cea mai de jos formă de viață și ar trebui omorâți ca să nu mai rispească aer. Și nu pentru că obiectiv realmente nu fac nimic. Că sunt mulți oameni care nu fac nimic. Nici ăia care fac Reiki nu fac nimic, dar măcar nu vin la noi cu atitudinea asta de „da coaie, eu lupt pentru tine, pupă-mi talpa”. Nu lupți pentru mine, coaie, te plimbi în cerc și o faci pe cocoșul. Exact ca în clipul ăsta. Din cauza oamenilor ca ăsta nu se rezolvă nimic. Că consumă energia publicului pe plimbări cu pancarte în loc să o lase să se adune acolo și să explodeze în ceva frumos, ca în 89.
- ola small dickie
- Big Daddy
ar fi mai misto daca forumul nu ar mai contine parerile emise de piticigratis.
Ar fi mai misto daca ai argumenta si in alt stil in afara de ad hominem
Deocamdata, ceea ce zici tu se traduce in "pararea aia e cah pt ca e de pe un site care nu imi place mie"
Deocamdata, ceea ce zici tu se traduce in "pararea aia e cah pt ca e de pe un site care nu imi place mie"
Fedaykin a vazut ceva cu omorat oameni si a dat like, bold, +1 si share. O singura lacrima imi curge pe obraz, in timp ce o briza usoara de mare imi ravaseste parul. Gasesc liniste in faptul ca unele lucruri raman mereu la fel.