Discutii despre masini
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discutii despre masini
probabil ca da. macar in jungla din belize nu ai zapada asta diabolica. cu tot cu cacatii aia de caine in ea. uuughhh. nu mai ies iarna asta din casa decat luata in brate fato
Fixed in cazul meu. Mai ales primele doua imi taie orice chef de a trai in miezul verii (nu suport caldura de nici o culoare).hai sa enumar motivele pt care lui zombie si lui chester nu le place sa mearga pe jos: "canicula, praf, noroi, jegul din zapada, sarea din zapada, gheata"
Cat despre mizeria aia de "sare" din zapada - a real PITA mai ales atunci cand ai incaltari negre, de piele (gen bocanci inalti, pt iarna), se porcaie materialul in ultimul hal.
Presupun ca tot printesa oi fi si eu...
- ola small dickie
- Big Daddy
in cazul descris de tine tu esti o cenusareasa. mergi la tavaleala dar tot mai ai o fitza, doua
mi s-ar parea fascinant de creat scenariul in care nu vi s-ar parea plimbarea prin oras o corvoada. hai sa vedem: chester, zombie si fedaykin iesind la o promenada lejera. cam cum ar trebui sa fie conditiile prin oras pe jos: sa nu fie canicula, sa nu fie praf, sa nu fie noroi, sa nu fie santiere, soferi care sa va stropeasca, balti, sa nu fie zapada, mai ales zapada cu jeg, sare, toxine, cacat, sa nu fie turturi, daca e iarna sa fie trotuarele curatate de zapada, sa nu fie gheata, sa nu fie bezna

mi s-ar parea fascinant de creat scenariul in care nu vi s-ar parea plimbarea prin oras o corvoada. hai sa vedem: chester, zombie si fedaykin iesind la o promenada lejera. cam cum ar trebui sa fie conditiile prin oras pe jos: sa nu fie canicula, sa nu fie praf, sa nu fie noroi, sa nu fie santiere, soferi care sa va stropeasca, balti, sa nu fie zapada, mai ales zapada cu jeg, sare, toxine, cacat, sa nu fie turturi, daca e iarna sa fie trotuarele curatate de zapada, sa nu fie gheata, sa nu fie bezna

Putza, ceva imi zice ca intr-o viata anterioara ai fost postas. Sau te tragi dintr-o familie cu o lunga traditie cu o aistea breasla.
- ola small dickie
- Big Daddy
bravo lorin furtuna. ai detectat-o si pe asta
Suna fantezist, intr-adevar. Suna cam cum e acum afara. Probabil eu traiesc pe un taram fantastic acum. brb ies la o plimbare cu Aslan, Regele Narniei.ola small dickie » 4 Aug 2015, 10:08 wrote: mi s-ar parea fascinant de creat scenariul in care nu vi s-ar parea plimbarea prin oras o corvoada. hai sa vedem: chester, zombie si fedaykin iesind la o promenada lejera. cam cum ar trebui sa fie conditiile prin oras pe jos: sa nu fie canicula, sa nu fie praf, sa nu fie noroi, sa nu fie santiere, soferi care sa va stropeasca, balti, sa nu fie zapada, mai ales zapada cu jeg, sare, toxine, cacat, sa nu fie turturi, daca e iarna sa fie trotuarele curatate de zapada, sa nu fie gheata, sa nu fie bezna
I'm livin' in a love shadow
Vara trebuie sa-ti dai jos suba, neaparatFedaykin » 4 Aug 2015, 10:07 wrote: imi taie orice chef de a trai in miezul verii (nu suport caldura de nici o culoare).

^ Astea sunt glume de santier, parca ziceai ca ai facultate.
^ Musca vine, zboara pe langa cal, si unde se baga?
Ce te bagi in glumele noastre? Nu vrem glume in trei, decat daca iei tu Bucegiu.
Ce te bagi in glumele noastre? Nu vrem glume in trei, decat daca iei tu Bucegiu.
vezi ca din postul tau se intelege ca ne0lith e musca iar tu esti cacatu´... just saying...
Esti sigur ca ai inteles gluma?
Vezi, dovada ca am facut o gluma de data asta superintelectuala.
Vezi, dovada ca am facut o gluma de data asta superintelectuala.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ai, maaaah. Nu va suparati acum. Vreti sa scoata ol' man McWill de la naftalina argumentul ca Loganul este masina buna? 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Stiu ca ola trolleaza, dar eu am apucat sa imi fac circulatia per pedes si intr-un oras mai decent. Santiere curate, fara mormane de pamant care se transforma in noroaie intinse pe jumate de strada, la ploaie sunt balti putine si mici pentru ca soselele sunt facute cum trebuie ca sa se scurga apa in canale si nu alandala, cand ninge iarna totul e curatat frumos si zapada expediata in alta parte, nu lasata sa se topeasca si sa se umple de sare, zoaie, cacat si noxe [combinatie care nu numai ca iti murdareste bocancii in ultimul hal, ba chiar le si strica - asta ca sa nu spun ca sarea cu care s-a dat in Bucuresti in ultimii ani macina asfaltul de bun ce e] iar oamenii isi curata in mama lor portiunile din fata curtilor/blocurilor. E o placere sa te plimbi pe jos, iar daca ai nevoie sa ajungi repede undeva, autobuzele vin la timp [nu ca in Bucuresti unde nu mai au orare afisate de la Revolutie incoace], sunt curate, au benzi dedicate lor si nu raman blocate in trafic. Daca incep sa vorbesc si de cat de gri si lipsit de spatii verzi e Bucurestiul in raport cu altele ma veti acuza ca nu dau Meccai romanesti vreo sansa 

- ola small dickie
- Big Daddy
nu trollam
- DarthZombie
- Dremora Lord
Atunci plimba-te intr-un oras in care autoritatile isi respecta cetatenii, diferenta e de la cer la pamant cu ce se intampla in Bucuresti.
Eu nu merg pe jos de lene. Am I doing this right?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Tu nu mergi pe jos pentru pustoaicele din autobuz, bagabontule!
- ola small dickie
- Big Daddy
Pai si dupa aia cum te mai protejezi de turturi cand te plimbi?Waaagh! » Tue Aug 04, 2015 8:46 pm wrote:Sa dai cu basca de pamant, nu altceva.