Discutii despre masini

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discutii despre masini

Post by ola small dickie »

probabil ca da. macar in jungla din belize nu ai zapada asta diabolica. cu tot cu cacatii aia de caine in ea. uuughhh. nu mai ies iarna asta din casa decat luata in brate fato
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Spoiler:
Image
I'm livin' in a love shadow
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

hai sa enumar motivele pt care lui zombie si lui chester nu le place sa mearga pe jos: "canicula, praf, noroi, jegul din zapada, sarea din zapada, gheata"
Fixed in cazul meu. Mai ales primele doua imi taie orice chef de a trai in miezul verii (nu suport caldura de nici o culoare).
Cat despre mizeria aia de "sare" din zapada - a real PITA mai ales atunci cand ai incaltari negre, de piele (gen bocanci inalti, pt iarna), se porcaie materialul in ultimul hal.

Presupun ca tot printesa oi fi si eu...
ola small dickie
Big Daddy

in cazul descris de tine tu esti o cenusareasa. mergi la tavaleala dar tot mai ai o fitza, doua

mi s-ar parea fascinant de creat scenariul in care nu vi s-ar parea plimbarea prin oras o corvoada. hai sa vedem: chester, zombie si fedaykin iesind la o promenada lejera. cam cum ar trebui sa fie conditiile prin oras pe jos: sa nu fie canicula, sa nu fie praf, sa nu fie noroi, sa nu fie santiere, soferi care sa va stropeasca, balti, sa nu fie zapada, mai ales zapada cu jeg, sare, toxine, cacat, sa nu fie turturi, daca e iarna sa fie trotuarele curatate de zapada, sa nu fie gheata, sa nu fie bezna

:lol:
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Putza, ceva imi zice ca intr-o viata anterioara ai fost postas. Sau te tragi dintr-o familie cu o lunga traditie cu o aistea breasla.
ola small dickie
Big Daddy

bravo lorin furtuna. ai detectat-o si pe asta
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ola small dickie » 4 Aug 2015, 10:08 wrote: mi s-ar parea fascinant de creat scenariul in care nu vi s-ar parea plimbarea prin oras o corvoada. hai sa vedem: chester, zombie si fedaykin iesind la o promenada lejera. cam cum ar trebui sa fie conditiile prin oras pe jos: sa nu fie canicula, sa nu fie praf, sa nu fie noroi, sa nu fie santiere, soferi care sa va stropeasca, balti, sa nu fie zapada, mai ales zapada cu jeg, sare, toxine, cacat, sa nu fie turturi, daca e iarna sa fie trotuarele curatate de zapada, sa nu fie gheata, sa nu fie bezna
Suna fantezist, intr-adevar. Suna cam cum e acum afara. Probabil eu traiesc pe un taram fantastic acum. brb ies la o plimbare cu Aslan, Regele Narniei.
I'm livin' in a love shadow
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Fedaykin » 4 Aug 2015, 10:07 wrote: imi taie orice chef de a trai in miezul verii (nu suport caldura de nici o culoare).
Vara trebuie sa-ti dai jos suba, neaparat :)
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

^ Astea sunt glume de santier, parca ziceai ca ai facultate.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

^ Musca vine, zboara pe langa cal, si unde se baga?

Ce te bagi in glumele noastre? Nu vrem glume in trei, decat daca iei tu Bucegiu.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

vezi ca din postul tau se intelege ca ne0lith e musca iar tu esti cacatu´... just saying...
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Esti sigur ca ai inteles gluma?

Vezi, dovada ca am facut o gluma de data asta superintelectuala. 8-)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ai, maaaah. Nu va suparati acum. Vreti sa scoata ol' man McWill de la naftalina argumentul ca Loganul este masina buna? :lol:
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Stiu ca ola trolleaza, dar eu am apucat sa imi fac circulatia per pedes si intr-un oras mai decent. Santiere curate, fara mormane de pamant care se transforma in noroaie intinse pe jumate de strada, la ploaie sunt balti putine si mici pentru ca soselele sunt facute cum trebuie ca sa se scurga apa in canale si nu alandala, cand ninge iarna totul e curatat frumos si zapada expediata in alta parte, nu lasata sa se topeasca si sa se umple de sare, zoaie, cacat si noxe [combinatie care nu numai ca iti murdareste bocancii in ultimul hal, ba chiar le si strica - asta ca sa nu spun ca sarea cu care s-a dat in Bucuresti in ultimii ani macina asfaltul de bun ce e] iar oamenii isi curata in mama lor portiunile din fata curtilor/blocurilor. E o placere sa te plimbi pe jos, iar daca ai nevoie sa ajungi repede undeva, autobuzele vin la timp [nu ca in Bucuresti unde nu mai au orare afisate de la Revolutie incoace], sunt curate, au benzi dedicate lor si nu raman blocate in trafic. Daca incep sa vorbesc si de cat de gri si lipsit de spatii verzi e Bucurestiul in raport cu altele ma veti acuza ca nu dau Meccai romanesti vreo sansa :P
ola small dickie
Big Daddy

nu trollam
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Atunci plimba-te intr-un oras in care autoritatile isi respecta cetatenii, diferenta e de la cer la pamant cu ce se intampla in Bucuresti.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sa dai cu basca de pamant, nu altceva.
NO COVER. ALL MAN.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Eu nu merg pe jos de lene. Am I doing this right?
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Tu nu mergi pe jos pentru pustoaicele din autobuz, bagabontule!
ola small dickie
Big Daddy

Waaagh! » Tue Aug 04, 2015 8:46 pm wrote:Sa dai cu basca de pamant, nu altceva.
Pai si dupa aia cum te mai protejezi de turturi cand te plimbi?
Post Reply

Return to “Cafenea”