Imagini amuzante (IMG TAGS)
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
KKK indragea sa dea foc la cruci ca sa-i sperie pe negrii, iar sabia aia arata similar.
Star Wars e nașpa așa că hai să râdem.
A, glume rasuflate cu negri si KKK de pe vremea cand 4chan era in voga. Am inteles.
I'm livin' in a love shadow
cam asta e nivelul. Nivelul 2.
Tocmai citeam un articol legat de decizia Google sa hosteze Alphabet pe http://www.abc.xyz.
Acolo era prezentat CEO-ul registrului de domenii de internet care detine .xyz si iata si primul comentariu de la articol care mi s-a parut destul de elcovent:
Tocmai citeam un articol legat de decizia Google sa hosteze Alphabet pe http://www.abc.xyz.
Acolo era prezentat CEO-ul registrului de domenii de internet care detine .xyz si iata si primul comentariu de la articol care mi s-a parut destul de elcovent:
Internet makes me die inside.#1 fhoutalau
11.08.2015 16:30
Raspunde
decizie istorica era daca lua domeniul . s e x sau domeniul . x x x
alea da, erau decizii istorice... sau daca lua o piyzdda buna si'si b@g@ pu|@ in ea, iarasi era o decizie buna
da' asa ce ga'tu' ma'sii a realizat j@vra asta nen0r0ci7a si kolorata ????
in se sens sa n-o iau prea in serios? Nu m-am simtit nici lezat nici scandalizat de comentariul respectiv, mi se pare doar trist cand vad manifestari de genul pentru ca imi aduce aminte ca asta e nivelul.
- DarthZombie
- Dremora Lord
People on the internet are not real.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
I dunno - brutalistu seemed pretty real!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Lumea e plina de idioti si multi dintre ei se manifesta si pe internet. Asta e.marvas » Tue Aug 11, 2015 6:03 pm wrote:in se sens sa n-o iau prea in serios? Nu m-am simtit nici lezat nici scandalizat de comentariul respectiv, mi se pare doar trist cand vad manifestari de genul pentru ca imi aduce aminte ca asta e nivelul.
Ce mi se pare mie mai trist e ca astia voteaza si se reproduc.
♪
- ola small dickie
- Big Daddy
Teroarea traita de negri in anumite perioade nu mi se pare subiect de imagini amuzante sau bancuri. La fel cum nu mi s-a parut amuzanta nici poza cu prizonieri evrei in perioada germaniei naziste postata la Imagini amuzante mai demult, cand am si protestat. Oricum, in mod destul de ciudat si trist pt mine, majoritatea oamenilor nu par sa aiba problemele astea cand vine vorba de anumite subiecte si, chipurile, umor.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Asa cum multele bancuri de pe vremea comunista care faceau haz de necaz de teroarea partidului/securitatii/rusiei pot sa fie amuzante, asa si bancurile care au ca subiect alte atrocitati pot sa fie amuzante cata vreme nu sunt doar forme mascate de "ce bine era cand voi sufereati". Restul tine de gradul de sensibilitate pe care-l are fiecare.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu stiu ce bancuri despre perioada comunista ai auzit tu, poate ni le impartasesti pe cele despre atrocitati. Eu, din cate stiu, bancurile din perioada aia erau despre Ceausescu, despre militieni, despre stat la cozi, despre faptul ca alimentara era goala, despre faptul ca petreceai mult timp fara curent electic, ca aveai un singur post tv, ca in oras se dadea stingerea devreme etc. etc. etc. Motive de bancuri pe care nu le-as numi atroce. N-am auzit bancuri cu torturi in beciuri, dizidenti impuscati, experimentele de la Pitesti etc. Daca exista, da, mi s-ar parea la fel de nepotrivite si de prost gust.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Suni de parca ti s-ar parea nepotrivite si de prost gust "bancuri" cu Charlie Hebdoo. Sau cum se numea piticania aia. Bancurile nu trebuie sa fie amuzante pentru toti. Sau imaginile. Razi sau nu. Se numeste libertate.
- ola small dickie
- Big Daddy
McWilliams » Tue Aug 11, 2015 7:26 pm wrote:Suni de parca ti s-ar parea nepotrivite si de prost gust "bancuri" cu Charlie Hebdoo. Sau cum se numea piticania aia. Bancurile nu trebuie sa fie amuzante pentru toti. Sau imaginile. Razi sau nu. Se numeste libertate.

Orice poate fi subiect de gluma.ola small dickie » Tue Aug 11, 2015 8:04 pm wrote:Teroarea traita de negri in anumite perioade nu mi se pare subiect de imagini amuzante sau bancuri. La fel cum nu mi s-a parut amuzanta nici poza cu prizonieri evrei in perioada germaniei naziste postata la Imagini amuzante mai demult, cand am si protestat. Oricum, in mod destul de ciudat si trist pt mine, majoritatea oamenilor nu par sa aiba problemele astea cand vine vorba de anumite subiecte si, chipurile, umor.
Scoate-ti nisipul din vagin.
♪
Eu rad la dume cretine (cu precadere), but that doesn't make them less moronic.
Nu sunt de acord cu clasificarea subiectelor in subiecte pe marginea carora e acceptabil sa faci glume si subiecte pe marginea carora nu-i acceptabil, dar sunt de parere ca daca alegi suferinta umana ca subiect umoristic, e cazul sa incerci sa o faci intr-un fel care sa aiba insemnatate si sa nu fie la nivel de "niggafaggot lololol". Poti sa o faci si la nivel de penislol dar e penibil si trivializeaza o chestie care nu e de trivializat.
Nu sunt de acord cu clasificarea subiectelor in subiecte pe marginea carora e acceptabil sa faci glume si subiecte pe marginea carora nu-i acceptabil, dar sunt de parere ca daca alegi suferinta umana ca subiect umoristic, e cazul sa incerci sa o faci intr-un fel care sa aiba insemnatate si sa nu fie la nivel de "niggafaggot lololol". Poti sa o faci si la nivel de penislol dar e penibil si trivializeaza o chestie care nu e de trivializat.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Dupa ce ti-l scoti tu din cutia craniana.rdo » Tue Aug 11, 2015 7:46 pm wrote:Orice poate fi subiect de gluma.ola small dickie » Tue Aug 11, 2015 8:04 pm wrote:Teroarea traita de negri in anumite perioade nu mi se pare subiect de imagini amuzante sau bancuri. La fel cum nu mi s-a parut amuzanta nici poza cu prizonieri evrei in perioada germaniei naziste postata la Imagini amuzante mai demult, cand am si protestat. Oricum, in mod destul de ciudat si trist pt mine, majoritatea oamenilor nu par sa aiba problemele astea cand vine vorba de anumite subiecte si, chipurile, umor.
Scoate-ti nisipul din vagin.
Din nou rdo si mcwil ma fascineaza cu platitudinile lor. Orice poate fi subiect de gluma, bancurile nu trebuie sa fie amuzante pentru toti, razi sau nu, glumele sa fie libere, cerul e albastru, astazi e zi de vara si e foarte cald afara, ne place sa bagam toti bagabontii in boala.
Eu nu am sustinut ca bancurile despre atrocitati trebuie sa intre in ilegalitate. Am sustinut ca bancurile despre atrocitati nu ma incanta, nu mi se par amuzante, ci mai degraba de prost gust.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Pe tine. Tu nu esti un esantion reprezentativ. Si stii de ce? Pentru ca, desi pe tine nu te incanta, acele glume continua sa aiba cautare, raspandire si adepti.
Pe de alta parte, la fel se poate spune si de scientology sau de HIV. Asa ca acesta nu este un argument pro-"glume cretine". Doar un argument pentru care ele vor exista mult dupa ce neincantarea ta va trece in nefiinta. Tu nu dai doua parale pe ele, iar sentimentul este reciproc.
Pe de alta parte, la fel se poate spune si de scientology sau de HIV. Asa ca acesta nu este un argument pro-"glume cretine". Doar un argument pentru care ele vor exista mult dupa ce neincantarea ta va trece in nefiinta. Tu nu dai doua parale pe ele, iar sentimentul este reciproc.