Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Huh. Multumesc pentru raspuns. Probabil ai dreptate, dar personal nu m-am lovit vreodata de niciuna dintre problemele astea. Probabil din cauza ca nu ma uit la altceva in afara de Seinfeld, Veep, Archer si alte chestii mainstream, nu la filme vechi cu artefacte si anime-uri.
I'm livin' in a love shadow
Am folosit o vreme Splash Player Pro. Filmele HD se vedeau mai misto decat cu oricare alt player disponibil la vremea aia, mai ales la partea de culori.chestr0ny » Wed Aug 12, 2015 3:26 pm wrote:Si eu am aceeasi nedumerire ca Waaagh!: ce anume ai nevoie mai mult de la un player decat sa-ti redea fisierele si eventual sa-ti descarce si o subtitrare (Team BSPlayere, woooo!)?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nici mie nu mi-a crashuit/dat erori vreodata la nimic vlc. O sa tin minte daca ma apuc de animeuri dubioase.
NO COVER. ALL MAN.
@.chester
Which is perfectly fine, nu ziceam că asta e calea cea dreaptă. Până la urmă, și eu am experiență cu VLC tocmai pentru că îl instalez la toată lumea, scap repede așa.
Doar că la fel cum pentru unii e de ajuns să deschidă rapid chestii, alții vor poate alte opțiuni.
Which is perfectly fine, nu ziceam că asta e calea cea dreaptă. Până la urmă, și eu am experiență cu VLC tocmai pentru că îl instalez la toată lumea, scap repede așa.

Vodafoneul si spalarea pe creier. Ma omoara.Toata lumea e draguta, nimeni nu se supara, nimeni nu se deranjeaza, toti zic "buna", oamenii nu zic "cu placere" ci zic "cu pla". E haos.
arghh, bine ca mi-ai adus aminte. Ma-nerveaza pritiiboiul asta din reclamele de la vodafone. Apare pe la televizor si este un banner mare cu el pe care il vad zilnic in drum spre lucru.

Sa-i spuna cineva ca nu asa se foloseste o chitara SI IN NICI UN CAZ NU ASA SE FOLOSESTE UN TELEFON!

Sa-i spuna cineva ca nu asa se foloseste o chitara SI IN NICI UN CAZ NU ASA SE FOLOSESTE UN TELEFON!
Reclama pute. Nu inteleg pe cine naiba incearca sa atraga cu genul asta de reclamangeala. E fix nul pe langa cele de la DIGI cu acei oameni saraci care se scalda in opulenta.
- ola small dickie
- Big Daddy
marvas » Thu Aug 13, 2015 12:00 am wrote:arghh, bine ca mi-ai adus aminte. Ma-nerveaza pritiiboiul asta din reclamele de la vodafone. Apare pe la televizor si este un banner mare cu el pe care il vad zilnic in drum spre lucru.

N-am inteles pe ce esti suparat. Pe vreo reclama? Pe oamenii de la call center de la ei? Cine zice buna? Cine zice cu pla?DANiel » Wed Aug 12, 2015 11:48 pm wrote:Vodafoneul si spalarea pe creier. Ma omoara.Toata lumea e draguta, nimeni nu se supara, nimeni nu se deranjeaza, toti zic "buna", oamenii nu zic "cu placere" ci zic "cu pla". E haos.
Voiam sa ascult Blank Banshee pe Youtube si mi-a aparut o reclama la noua camera de filmat GoPro. M-am saturat de camerele de filmat GoPro. Toata lumea are acum o camera GoPro pe care o foloseste ca sa filmeze cele mai mundane cacaturi din perspectiva first person cu fisheye-ul ala de cacat si cu dubstep-ul ala de cacat pus pe fundalul ala de cacat. Ies pe strada cu bicicleta? Mai bine imi lipesc o camera GoPro pe scafarlie ca sa vada toata lumea pe Youtube in format HD cum ma dau eu cu tzoacla printre masini si imi iau injuraturi de la soferi. Nu stiu cum sa fiu relevant? Hai sa ii pun unui shau o camera GoPro pe piept si sa il pun sa faca parkour si sa pun totul pe Youtube sperand ca o sa devina viral. Am gasit o broasca testoasa? Ueeeeu, hai sa ii insurubez o camera GoPro in carapace si sa fac un live stream pe twitch ca sa vedem pe unde inoata!
Muie.
Muie.
Nici n-am stiut ca exista reclame pe youtube. Ai auzit de addblock sau tot linux e de vina?
NO COVER. ALL MAN.
Voi alege sa pun orice problema din viata mea pe seama sistemului de operare Linux. Multumesc.
Show me on the doll where the linux touched you.
Zi-mi ce bomba de browser folosesti daca nu te descurci, sigur merge montat un addblock pe el.
Zi-mi ce bomba de browser folosesti daca nu te descurci, sigur merge montat un addblock pe el.
NO COVER. ALL MAN.
Vezi ca fix asa a aparut "Nothing Else Matters"... just saying...marvas » 13 Aug 2015, 01:00 wrote:arghh, bine ca mi-ai adus aminte. Ma-nerveaza pritiiboiul asta din reclamele de la vodafone. Apare pe la televizor si este un banner mare cu el pe care il vad zilnic in drum spre lucru.
Shit song just like everything else Metallica recorded after Master of Puppets.Fedaykin » Thu Aug 13, 2015 8:47 am wrote:
Vezi ca fix asa a aparut "Nothing Else Matters"... just saying...

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Care-i un vomitiv de melodie.Fedaykin » Thu Aug 13, 2015 8:47 am wrote:Vezi ca fix asa a aparut "Nothing Else Matters"... just saying...marvas » 13 Aug 2015, 01:00 wrote:arghh, bine ca mi-ai adus aminte. Ma-nerveaza pritiiboiul asta din reclamele de la vodafone. Apare pe la televizor si este un banner mare cu el pe care il vad zilnic in drum spre lucru.
Cred ca 2 melodii din categoria "rock"

Last edited by ola small dickie on 13 Aug 2015, 10:09, edited 2 times in total.
....serios?
De-asta a fost adaptat in N stiluri diferite, pt ca e un jeg de melodie. Nu straluceste prin simplicitate, e doar un vomitiv.
Smh...
Harvester of Sorrow - shit song
Dyers Eve - shit song
To Live Is To Die - shit song
Wherever I May Roam - shit song
The God That Failed - shit song
Until It Sleeps - shit song
Du-te frate invartindu-te, mai pune mana si mai asculta cate ceva si lasa snobismele de thrasher incuiat.
De-asta a fost adaptat in N stiluri diferite, pt ca e un jeg de melodie. Nu straluceste prin simplicitate, e doar un vomitiv.
Smh...
Blackened - shit songShit song just like everything else Metallica recorded after Master of Puppets
Harvester of Sorrow - shit song
Dyers Eve - shit song
To Live Is To Die - shit song
Wherever I May Roam - shit song
The God That Failed - shit song
Until It Sleeps - shit song
Du-te frate invartindu-te, mai pune mana si mai asculta cate ceva si lasa snobismele de thrasher incuiat.
OK, hai sa ignoram ca din punct de vedere compozitional + aranajament e o capodopera. Jesus titty-slapping Christ...red ca 2 melodii din categoria "rock"care imi provoaca cel mai mare disconfort sunt nothing else matters
Last edited by Fedaykin on 13 Aug 2015, 10:10, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy

cine zice ca-i o capodopera? tu?
Last edited by ola small dickie on 13 Aug 2015, 10:11, edited 1 time in total.
Lasa, e suficient sa stii ca in esenta ta esti trv de trv
- ola small dickie
- Big Daddy
cate triocuri cu metalica ai?
Doar unu, cu MoP
l.e.: Si asta pt ca nu am gasit niciodata un model decent cu AJFA
l.e.: Si asta pt ca nu am gasit niciodata un model decent cu AJFA