Seriale
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Seriale
Uau, sezonul asta a avut defecte majore. Dar uite unul minor: intro theme-ul. Oricare dintre melodiile lui Lera Lynn s-ar fi potrivit mai bine.
Desi, pe undeva, piesa lui Cohen e in ton cu insuccesul sezonului:
"Wow, it's the second season of True Detec...
Oh, nevermind."
Also, from the creators of Archer: Cassius and Clay
Desi, pe undeva, piesa lui Cohen e in ton cu insuccesul sezonului:
"Wow, it's the second season of True Detec...
Oh, nevermind."
Also, from the creators of Archer: Cassius and Clay
Vazut aseara specialul de craciun Black Mirror: White Christmas.
God fucking damn that was dark
God fucking damn that was dark

Black mirror e un serial, 'nuff said.
- joonior_bmf
Spoiler:

- joonior_bmf
- joonior_bmf
Văzut sezonul doi din True Detective, in one sitting. Ce să zic, nu la nivelul primului dar a ieșit ok. Adică na, mă așteptam ca multe dintre criticile auzite să fie tâmpenii, asta se întâmplă des la seriale unde sezoanele nu au nimic în comun dincolo de temă. Mai bagi două personaje în plus and everybody loses their shit, că vezi doamne e greu de urmărit, lol. Cum mă așteptam, Colin F. did a good job, nu la fel de bine ca interpretarea orgasmico-earth-shattering out of fucking nowhere a lui Mcconaughey dar bine. Rachel e mai waifu și nu s-o critic niciodată, dar nici n-aș avea ce, personajul ei a fost cam prost scris așa că nu prea avea cum să se facă remarcată. Pe altă parte, interacțiunea dintre personaje a fost ++.
Finalul mi-ar fi plăcut dacă lipseau ultimele 10 minute și se termina în pădure. Sure, mai grim decât sezonul precedent, dar și setting-ul a fost diferit. Și mai puțin inteligent, prea multă acțiune și prea puțină nuditate.
Tot din cauza noului setting e mai puțin original, cam greu când ai polițiști corupți și semi-gangsteri, s-a tot exploatat treaba asta. Sper la ceva mai mult data viitoare, poate corupție la un nivel mai înalt, ceva mai multă politică. Nu știu, doar să termine cu măștile de gaz și focul automat, wtf.
Geniale cadre pe alocuri, mișto muzica și cel mai fain intro pe care l-am văzut de multă vreme.
LE:
A, am văzut și ultimul Orphan Black. Dacă sezonul 2 a mai fost cum a fost, la ăsta a trebuit să mă leg de scaun. Ok, exagerez, dar fanteziile mele cu clone și Cosima au fost singurele lucruri ok, penibil rău în rest.
Finalul mi-ar fi plăcut dacă lipseau ultimele 10 minute și se termina în pădure. Sure, mai grim decât sezonul precedent, dar și setting-ul a fost diferit. Și mai puțin inteligent, prea multă acțiune și prea puțină nuditate.

Geniale cadre pe alocuri, mișto muzica și cel mai fain intro pe care l-am văzut de multă vreme.
LE:
A, am văzut și ultimul Orphan Black. Dacă sezonul 2 a mai fost cum a fost, la ăsta a trebuit să mă leg de scaun. Ok, exagerez, dar fanteziile mele cu clone și Cosima au fost singurele lucruri ok, penibil rău în rest.
Really? Ti-a placut intro-ul sezonului 2 din True Detective? Eu cred ca in viata mea nu am vazut un intro mai basit. Ce-i cu mormaiala aia? Dupa super melodia din sezonul 1, balmajeala aia pseudomistica mi s-a parut moartea pasiunii.
I'm livin' in a love shadow
Nu ma refeream doar la melodie. Ce sa zic, it grew on me, mi s-a parut naspa prima data, apoi m-am razgandit complet. Si cel din primul sezon a fost misto.
Daca te refereai si la gfx, da, mi s-a parut aproape la fel de bun ca intro-ul din sezonul 1, din punctul asta de vedere. Zic "aproape" pentru ca muianele grave ale lui Harrelson si McConaughey se potriveau perfect cu stilul grafic ales.
I'm livin' in a love shadow
Am vazut azi primele 5 episoade din Impastor (lame pun) si mi s-a parut destul de amuzant, merge dupa cate-o zi de lucru in timp ce mananci niste paste.
Nu cred ca l-am mai pe Lex Luthor din Supernatural si in alte roluri pana acum.
Nu cred ca l-am mai pe Lex Luthor din Supernatural si in alte roluri pana acum.
Ai vrut să zici Smallville. Mi-ai trezit interesul, Lex rămâne cea mai bună chestie din serialul ăla și p. much cel mai ok Lex Luthor pe care l-am văzut (sau îl vom vedea - Eisenberg, lol).
Ce-i drept, am căutat puțin apoi și am văzut că e vorba de ceva sitcom, mi-am vomitat puțin în gură și am revenit la ale mele. Mersi, marvas.
Ce-i drept, am căutat puțin apoi și am văzut că e vorba de ceva sitcom, mi-am vomitat puțin în gură și am revenit la ale mele. Mersi, marvas.
trebuie sa te uiti la el in timp ce mananci paste. Si da, am vrut sa zic Smallville. Din cauza meme-urilor am ramas cu numele de Supernatural si nici macar n-am vazut vreun episod.