Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Sunt constient ca ceea ce urmeaza sa scriu suna foarte ignorant, dar sunt singurul caruia i se pare ca intreaga idee a haram-urilor (bailor publice) islamice este foarte...gay? Deci te duci la o baie publica unde te dezbraci si te imbaiezi alaturi de alti barbati dezbracati si transpirati, iar daca ai chef, poti plati sa fii imbaiat, masat si rasfatat cu tot felul de sapunuri si uleiuri de catre un barbat musculos la bustul gol. Si femeile nu au voie sa intre acolo, e numai pentru barbati.
...
Good job, you fucking faggots. Nici nu-i de mirare ca aruncati cu pietre in femei.
*steagul Romaniei fluturand*
...
Good job, you fucking faggots. Nici nu-i de mirare ca aruncati cu pietre in femei.
I'm livin' in a love shadow
http://satwcomic.com/sports-are-not-for-sissieschestr0ny wrote:Sunt constient ca ceea ce urmeaza sa scriu suna foarte ignorant, dar sunt singurul caruia i se pare ca intreaga idee a haram-urilor (bailor publice) islamice este foarte...gay? Deci te duci la o baie publica unde te dezbraci si te imbaiezi alaturi de alti barbati dezbracati si transpirati, iar daca ai chef, poti plati sa fii imbaiat, masat si rasfatat cu tot felul de sapunuri si uleiuri de catre un barbat musculos la bustul gol. Si femeile nu au voie sa intre acolo, e numai pentru barbati.
...
Comic says it all
Chester, in China m-am dus la toaleta la KTV (karaoke club), iar in timp ce ma usuram m-am trezit cu un prosop pe spate si un broscoi cu tigara in gura ce incepu sa ma maseze. Initial m-am speriat ca oi fi drecu violat, mai ales ca nu-s foarte voinic. Explica-i acu chinezului, cu mana pe shushuletz, ca nu ai nevoie si ca nu platesti. Multi or sa sara ca e vorba de culturi diferite si nu esti open minded, ii zici ca igiena si intimitatea sunt conditii elementare ale omului civilizat si i-ai inchis gura.
Iar in Qatar, care va organiza in curand un camp mondial de fotbal lol, chestii banale precum pastrarea unui rand tine de domeniul cinematografiei, intr-un supermarket nici cand ai reusit sa ajungi la casierita nu te poti astepta la vreo prioritate; o femeie alohtona nu este in siguranta pe strada daca nu e insotita de un barbat. Bogatia ce acopera initial necizelarea de acolo e cel mai bun exemplu de miraj.
Iar in Qatar, care va organiza in curand un camp mondial de fotbal lol, chestii banale precum pastrarea unui rand tine de domeniul cinematografiei, intr-un supermarket nici cand ai reusit sa ajungi la casierita nu te poti astepta la vreo prioritate; o femeie alohtona nu este in siguranta pe strada daca nu e insotita de un barbat. Bogatia ce acopera initial necizelarea de acolo e cel mai bun exemplu de miraj.
So, ideea de a lua un grup de oameni oarecare pe sus, de a-i baga in transportoare si a-i expedia fortat in Emiratele Arabe Unite, Insula Svalbard, Satelitul Ganimede, Galaxia Andromeda etc., au incercat s-o aplice, de exemplu, nazistii. See how much that halped. Mhm.Fedaykin wrote:....so?arabetii din tarile golfului (suniti in cea mai mare parte) oricum se urasc de moartea ficatilor cu arabetii din nord (siiti in cea mai mare parte)
Oricum, banuiala mea e ca de pe la arabetii suniti din golf se trag si banii haladitilor din isis, in ideea ca poate-poate asa rezolva racaiala americanilor cu Siria, Iran, iar apoi o iau inspre Putin. Din pacate pentru ei, Assad s-a tinut cu dintii de scaun, iar acum probabil ca impusca ivanii la ei de parca-s potarnichi in taiga.
NO COVER. ALL MAN.
Tu te-ai legat de faptul ca aia se urasc de moarte pt ca un Allah poarte turbanul pe dreapta iar celalalt Allah fix pi shentru.So, ideea de a lua un grup de oameni oarecare pe sus, de a-i baga in transportoare si a-i expedia fortat in Emiratele Arabe Unite, Insula Svalbard, Satelitul Ganimede, Galaxia Andromeda etc., au incercat s-o aplice, de exemplu, nazistii. See how much that halped. Mhm.
Nu vad de ce ne-ar (Ioropa) interesa detaliul asta, adica noi suntem obligati sa ii primim si aia nu?
N-a zis nimeni de ridicat in camioane si livrati in tari musulmane, doar ideea de "da ia mai duceti-va la fratii vostri intru semiluna, ca noi nu prea va vrem"
Dupa cum i-am scris zmeului, in primul rand ca ideea in sine este retardata si inumana, iar apoi vine faptul ca insasi destinatia e una dintre problemele lor, din moment ce aia sunt de-o ramura diferita a islamului.
Parerea mea e ca cei care vor sa-si reconstruiasca viata in Europa (sau numai sa stea pe perioada razboiului, daca va avea o finalitate intr-un viitor rezonabil) si sunt dispusi sa accepte valorile europene trebuie ajutati s-o faca, iar cei care au venit in speranta ajutoarelor sociale sa fie trimisi frumos inapoi de unde au rasarit. Teroristii, daca nu-i frumos sa-i plumbuim, macar sa-i bagam la bulau extrem de multa vreme de acum incolo.
Altceva nu e de discutat aici. Frumos ar fi sa avem si niste autoritati capabile de treaba de mai sus.
Parerea mea e ca cei care vor sa-si reconstruiasca viata in Europa (sau numai sa stea pe perioada razboiului, daca va avea o finalitate intr-un viitor rezonabil) si sunt dispusi sa accepte valorile europene trebuie ajutati s-o faca, iar cei care au venit in speranta ajutoarelor sociale sa fie trimisi frumos inapoi de unde au rasarit. Teroristii, daca nu-i frumos sa-i plumbuim, macar sa-i bagam la bulau extrem de multa vreme de acum incolo.
Altceva nu e de discutat aici. Frumos ar fi sa avem si niste autoritati capabile de treaba de mai sus.
NO COVER. ALL MAN.
rararara, nu mă interesează, să se bată între ei la ei acasă, nu să ne întineze pământul cu microbul lor islamic reeeeee
REMEMBER CITADEL
Mahdi wrote:rararara, nu mă interesează, să se bată între ei la ei acasă, nu să ne întineze pământul cu microbul lor islamic reeeeee
Islamul ESTE, in proportie de 80%, o adevarata ciuma, nu un microb
Foarte bun, ca mai toate articolele srise de Stanomir.ola small dickie wrote:"proiectul islamist inseamna subjugarea femeii si lichidarea autonomiei sale. in acest paradis zabrelit nu va exista libertate, ci doar sclavie."
Un paradis carceral: islamismul şi condiţia femeii
http://www.lapunkt.ro/2015/09/17/un-par ... ia-femeii/
un articol excelent marca Ioan Stanomir
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pentru astia care tot spun ca Islamul va distruge lumea am si eu o intrebare: Cum de se face ca musulmanii din Balcani nu comit decapitari in masa, nu au nimic de-a face cu Isis si nici Sharia n-o practica? Intrebare bonus: ai musulmani nepracticanti [cam cum sunt oamenii de pe forumul asta ortodocsi nepracticanti], aia tot cancer sunt?
Generalizarile sunt moartea ratiunii, zau.
Generalizarile sunt moartea ratiunii, zau.
Nici măcar nu era asta ținta sarcasmului meu. Keep digging, Lazarus.Fedaykin wrote:Mahdi wrote:rararara, nu mă interesează, să se bată între ei la ei acasă, nu să ne întineze pământul cu microbul lor islamic reeeeee
Islamul ESTE, in proportie de 80%, o adevarata ciuma, nu un microb
REMEMBER CITADEL
Cum arunca baietii cu procente. Nici nu vreau sa stiu cate nopti a pierdut fedaichin, belindu-si ochii la lumina lampaselor umplute cu muste prin biblioteci mucegaite, in timp ce scormonea dupa valorile numerice ale tuturor parametrilor necesari pentru a infaptui visul sau de o viata: calculul exact al procentului din islam care este ciuma.
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Si totusi, in pofida procentelor, nimeni nu poate explica de ce (mai) toti sirienii migranti au rude in Germania si nicaieri in alta parte.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Am aruncat o cifra care sa reprezinte adevarul - faptul ca o buna parte din musulmani isi iau religia mult prea in serios.Waaagh! wrote:Cum arunca baietii cu procente. Nici nu vreau sa stiu cate nopti a pierdut fedaichin, belindu-si ochii la lumina lampaselor umplute cu muste prin biblioteci mucegaite, in timp ce scormonea dupa valorile numerice ale tuturor parametrilor necesari pentru a infaptui visul sau de o viata: calculul exact al procentului din islam care este ciuma.
Sau Secta X a acelei religii, plm.
Nu se indoieste nimeni de acuratetea calculelor tale.
NO COVER. ALL MAN.
Nu înțeleg de ce e așa de dificil de înțeles și acceptat orientarea refugiaților spre țările din occidentul Europei. Dacă în România s-ar duce totul dracului subit, fără perspective de revenire pe termen lung, ați opta pentru Bulgaria sau Ucraina? Sau v-ați refugia la frații noștri de peste Prut? Mi se pare omenesc și deloc condamnabil să alegi un loc cât mai bun unde să îți iei viața de la capăt. Mai ales în contextul în care țările respective se arată doritoare să găzduiască refugiați.McWilliams wrote:Si totusi, in pofida procentelor, nimeni nu poate explica de ce (mai) toti sirienii migranti au rude in Germania si nicaieri in alta parte.
În plus, vreau să văd și eu niște cifre, un top cu țările și numărul de refugiați sirieni. Altfel am impresia că discutăm bălării. Singura chestie pe care am găsit-o e pe wiki:
Din ce văd aici, deși un număr mare de refugiați a ajuns în Europa, numărul celor rămași în țările vecine Siriei e mult mai mare. Atunci ce căcat mâncăm aici?On July 9, 2015, the UNHCR reported that the number of Syrian refugees has surged over 4,000,000 people, mostly residing in Turkey, Lebanon, Jordan and Iraq.
During the first half of 2015, large numbers of Syrian refugees crossed into European Union member states, reaching 313,000 UNHCR applications across Europe by early August 2015.[125] The largest numbers were recorded in Germany with over 89,000 and Sweden with over 62,000 in early August.
More than 100,000 refugees crossed the European Union's borders in July alone.[126] Syrians formed the largest group of refugees to Europe.[127]
According to The Times, "Jean-Claude Juncker, the European Commission president, is to table a plan to relocate 160,000 asylum seekers from Hungary, Italy and Greece across the European Union. The proposal will include binding quotas to impose more than 55,000 refugees on countries opposed to his scheme."[128][129]
The BBC reported that "despite their proximity to Syria, no Syrians claiming asylum have been taken in by Saudi Arabia or other wealthy Gulf countries."[130] The BBC also reported that "most successful cases are Syrians already in Gulf states extending their stays, or those entering because they have family there."[131] There are conflicting reports of Saudi Arabia's version. According to the The Guardian, "Saudi Arabia has said reports about its response to the Syrian refugee crisis are “false and misleading” and it has in fact given residency to 100,000 people as war rages in their country. No Gulf country has signed the UN Convention on Refugees, which sets standards for the treatment and rights of those fleeing to a new country."[10] According to the UNHCR's representative for the Gulf region, there are 500,000 Syrians in Saudi Arabia, but in "official documentation they are referred to as “Arab brothers and sisters in distress”" and not as Syrian nationals
REMEMBER CITADEL
^
Updated

Updated

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Mancam cacatul care numeste sirienii ce vor in Germania/Anglia/tarile scandinave drept imigranti ECONOMICI. Pentru ca din momentul in care sirienii, libanezii, iordanienii, irakienii si alte neamuri imigrante au ajuns in Europa (fie ca vorbim de tari din Uniunea Europeana, fie ca vorbim de tari din afara ei), inceteaza sa mai fie imigranti din cauza razboiului. Ai ajuns in Grecia, Italia sau Spania? CONGRATS!!! You've just escaped war! Stay awhile and listen, while we process your papers.
Dar nu, Gigele de la UE, eu nu vreau sa cer drept de a ramane in Grecia/Cipru/Italia/Malta/Spania/Romania/Ungaria, sau fereasca Dumnezeu alde Serbia sau Albania. "Eu vreau in Germania!" zice imigrantul la TV. Dar nu pentru ca acolo ar fi in singuranta, iar in alte tari, nu. Ci pentru ca, vorba ta, acolo este mai bine ca in alte parti si este normal sa faca orice poate ca sa ajunga acolo.
Edit:

Dar nu, Gigele de la UE, eu nu vreau sa cer drept de a ramane in Grecia/Cipru/Italia/Malta/Spania/Romania/Ungaria, sau fereasca Dumnezeu alde Serbia sau Albania. "Eu vreau in Germania!" zice imigrantul la TV. Dar nu pentru ca acolo ar fi in singuranta, iar in alte tari, nu. Ci pentru ca, vorba ta, acolo este mai bine ca in alte parti si este normal sa faca orice poate ca sa ajunga acolo.
Edit:

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...