Am ras de m-am cacat pe mine pentru ca am probleme cu sfincterele din cauza batranetii.MC wrote:De cand am BMW nu mai fac fata femeilor. Nu am muschi deloc.
Deci consider ca e suficienta si doar ultima din cele doua variante.
Batranete (support group)
Re: Batranete (support group)
Câți ani ai?
Eu nu am niciuna din cele 2, poate daca ma dau bine pe langa MC, imi imprumuta BMW-ul pt o tura cu geamurile jos si muzica la maxim.
Cu-n BMW la mana a doua sigur dai lovitura printre paricopitatele baltate din Zalau, dar parca tu erai in cautare de femei.
NO COVER. ALL MAN.
O fi SH dar nu e chiar asa spart
Nici nu are suta de mii inca si are doar 3 ani vechime. Abia acusica a iesit din garantie. 
Si a costat bine de tot cat doua Logane noi dotate
))))
Insa de curand nu mai sunt lupul alfa de pe uliţă. S-a umplut comuna de seria 5 an 2012+, X6, X5, chiar si un i8. Ba a aparut si un Panamera si deja Cayenne e trăsură.
Prin sud pe la voi stiu ca e mai rar sa vezi masini deastea. Acolo inca Loganul e baza si vezi destul de des Dacii 1310.
Aici prin Ardeal deja sa ai un SH decent nu e asa mare mirare si nici rusine
. Mna noi nu ne permitem Logane noi 
PS: Cum era aia? ne roade la ficăţei ronţ-ronţ
Lasa Waagh! ca pana la pensie strangi si tu de-o masinuta sau macar de-o bicicleta mai de doamne ajută. Si in plus toata lumea stie ca fetele frumoase si de casa sunt scarbite de barbati tineri si cu bani. Vor doar tineri si fara bani.
Eu sunt mai norocos ca si viitoarea mea sotie e tot avocat.

Si a costat bine de tot cat doua Logane noi dotate

Insa de curand nu mai sunt lupul alfa de pe uliţă. S-a umplut comuna de seria 5 an 2012+, X6, X5, chiar si un i8. Ba a aparut si un Panamera si deja Cayenne e trăsură.
Prin sud pe la voi stiu ca e mai rar sa vezi masini deastea. Acolo inca Loganul e baza si vezi destul de des Dacii 1310.

Aici prin Ardeal deja sa ai un SH decent nu e asa mare mirare si nici rusine

Lasa Waagh! ca pana la pensie strangi si tu de-o masinuta sau macar de-o bicicleta mai de doamne ajută. Si in plus toata lumea stie ca fetele frumoase si de casa sunt scarbite de barbati tineri si cu bani. Vor doar tineri si fara bani.
Eu sunt mai norocos ca si viitoarea mea sotie e tot avocat.

- ola small dickie
- Big Daddy
MC wrote:Insa de curand nu mai sunt lupul alfa de pe uliţă.

As spune ca termenul corect nu e comuna. Stii ca locuiesti intr-un catun atunci cand observi aparitia unei masini noi si stii cate exemplare sunt din fiecare model.MC wrote: S-a umplut comuna de seria 5 an 2012+, X6, X5, chiar si un i8. Ba a aparut si un Panamera si deja Cayenne e trăsură.
Last edited by ola small dickie on 28 Sep 2015, 10:30, edited 2 times in total.
Acuma nu toti am avut sansa sa ne nastem in Constangeles.
Nu fi rau ca nu e frumos.
Eu multumesc Celui de sus ca nu m-am nascut prin Siria, Somalia sau cine stie ce tari batute de soarata
. La mine aici in catun e frumos, aer curat, munte, liniste. A frumos ici-şa. E frumoase şi fetele dar cam multe rebuturi.
LE
Bai acuma si tu. Cate i8-uri ai vrea sa fie? numa una e in comună nevasta de patron de firma de asfaltat

Nu fi rau ca nu e frumos.
Eu multumesc Celui de sus ca nu m-am nascut prin Siria, Somalia sau cine stie ce tari batute de soarata

LE
Bai acuma si tu. Cate i8-uri ai vrea sa fie? numa una e in comună nevasta de patron de firma de asfaltat
Last edited by MC on 28 Sep 2015, 10:43, edited 1 time in total.
Era cranţ-cranţMC wrote:.....
......
o fi de la batranete, dar postarile lui MC legate de bani si femei ma fac sa ma simt inconfortabil pe internet. Parca as fi in sectiunea de comment-uri pe un site de stiri sportive.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu sunt sigur ca autobuzele cu care circul sunt mai scumpe decat masina lui MC. Ha, take that!
Ce postari de forumul Filelist are si Moldovan. Shau ne povesteste incantat cat de scumpa e masina lui si cate catraliarde de kilometri are la bord. Jesus.
Vezi bre ca asta e topicul despre batranete, nu despre cocalarisme obosite
Heheeee voi la Constangeles nu aveti bani de bmw la mana a doua
waaagh poate iti iei si tu trotineta pana la pensie
lake 

Heheeee voi la Constangeles nu aveti bani de bmw la mana a doua

I'm livin' in a love shadow
Ce sa facem daca aici coboara unii discutia. Ne coboram si noimarvas wrote:o fi de la batranete, dar postarile lui MC legate de bani si femei ma fac sa ma simt inconfortabil pe internet. Parca as fi in sectiunea de comment-uri pe un site de stiri sportive.

LE:Waaagh! wrote:Cu-n BMW la mana a doua sigur dai lovitura printre paricopitatele baltate din Zalau, dar parca tu erai in cautare de femei.
De fapt, vina esta a mea.
Eu am incercat o gluma. Unii au luat-o in serios.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Deci n-ai BMW?
Am BMW, da' n-am femei.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Propun un "merge" cu topicul Casa de Ajutor Reciproc a Forumului Nivelul 2, astfel incat cine are femei sa dea si la altii.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Dibs on asian schoolgirls. Vad ca avem oameni prin zona.
Sunt dupa o tura de noapte, am intrat pe aici si ma simt obosit, atat de obosit.