Si eu mi-am dat cu parerea despre o posibilitate, la fel cum mi-am exprimat dezacordul cu opinia ta [nici macar nu te-am luat la misto, n-ai vazut ca asa se trateaza opiniile contradictorii pe aici sub vesmantul "da' opinia ta e stupida!" ?], asa ca nu e nevoie de victimizare si dramatizare. Si da, exodul a inceput de pe Level, la fel ca si problemele pe care amandoi le-am mentionat. Eu in acelasi timp cred ca e prea tarziu pentru a se rezolva situatia, pentru ca respectiva situatie trebuia omorata din fasa si nu lasata sa prinda radacini. Vorbim de ceva gen 2009-2011, atunci au disparut multi din vechii useri.marvas wrote:mi-am dat cu parerea despre o posibilitate, dar inca o data adevarul absolut mi-a fost livrat fara sa ramana loc de targuiala. Dupa cum ziceam mai sus, mereu ceilalti stiu mai bine cum sta treaba.DarthZombie wrote:Nu, oamenii au plecat de pe forum pentru ca atmosfera a devenit tot mai tensionata fara sa se faca nimic la momentul potrivit.
Nu m-am referit doar la Nivelul 2, aici oricum eram putini de la inceput. Exodul a inceput de pe LEVEL.
Awesome Fails
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Awesome Fails
- ola small dickie
- Big Daddy
Singurul lucru pe care nu il concep e sa stau linistit si sa nu raspund cand citesc tampenii pe forumul level. Inca nu mi-am dobandit insusirea asta. Poate pe viitor, nu se stie niciodata dar nu-mi doresc. Oricum tu ai reusit, remarcabil, sa creionezi un om, ola small dickie, in alb si negru, realizand practic ce incercai timid sa critici. Amuzant. Sa stii ca cum sunt pe foumul level sunt si in realitate, destul de vocal cand la masa se spun tampenii. Problema e ca in viata de zi cu zi le auzi mai rar avand ocazia sa alegi cu cine esti la masa. Pe forum nu alegi cine posteaza. Deal with it! I do.DarthZombie wrote:Nu, oamenii au plecat de pe forum pentru ca atmosfera a devenit tot mai tensionata fara sa se faca nimic la momentul potrivit.
Iar in ce priveste "invatatul de la altii", primul care ar trebui sa faca asta e insusi ola. El nu doar ca vede lucrurile in alb si negru, dar nu concepe ca lucurile sa existe in afara spectrului asta. Initial isi facea de cap pe un singur topic dar cu timpul s-a intins pe tot forumul, mereu are ceva de spus si mai ales niste mostocaraie de impartasit tuturor. Si la posturile astea va veni cu un lung sir de misto-uri in care ii va face prosti sau mai stiu eu cum pe detractori, pentru ca asa stie el sa se manifeste. Like clockwork.
A si am uitat, sunt cativa useri pe forumul level adevarate fabrici de tampenii. La aceste tampenii nu e vorba, cum zicea si TG, ca ar fi o disfunctionalitate in mecanica dialogului. Ca nu esti atent, ca nu asculti, ca nu citesti, ca o tii pe a ta. Nu, e cu totul si cu totul alta conjunctura. Eu am inteles foarte bine multe tampenii de ale tale, zombie. Nu le-am inteles gresit, erau simple. Scrise negru pe alb. Nu e un defect de intelegere al meu. Am inteles corect cand o desfiintai pe Macovei ca apoi sa taci cand ti s-a demonstrat contrariul, am inteles perfect parerile politico-sociale ale lui MCWilliams, am inteles cand MCwilliams zicea la un record de 5 goluri in 10 minute ca golurile nu au fost frumoase, am inteles perfect ca Moldovan Claudiu imi cere sa respect ordini sociale barbare din alte tari si sa nu le critic, am inteles perfect ca Doc e un antenist pesedist. Nici nu era greu. Sa faci misto la astea? The answer to that riddle is: YES
a si sa ceri despagubiri pt iaurt si oua varsate. si un deodorant. ca e recenta
Last edited by ola small dickie on 23 Oct 2015, 15:46, edited 5 times in total.
Can't we all just get along?
In alta ordine de idei, azi la ora de mate: zambea unu ca prostu' la pereti si il vede profa' de mate (e de 60+) si ii zice "Am impresia ca-mi zambesti, ba esti tampit, zambesti la babe?".
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Fratele meu mic in putza, si eu gandesc la fel despre tine. Insa se pare ca, desi gandim la fel, numai unul dintre noi si-o ia cu putza-ndoita.
Fiecare este liber sa gandeasca cum doreste. Si fiecare este obligat sa respecte regulile locului (adica ale forumului) - daca nu le respecti, atunci esti invitat sa parasesti locul. Ce nu imi convine nu este ca tu debitezi la fel de multe prostii, dpmdv, pe cat debitez eu la fel de multe prostii, dptdv. Ci ca se aplica dubla masura. De genul TG "McWilliams, tu meriti un ban pentru off-topic". Ola, poti fi linistit boul comunal de pe imas - atat timp cat se respecta regulile imasului. Cand nu se respecta, toti suntem liberi sa boim pe cel imas, fara restrictii.
Fiecare este liber sa gandeasca cum doreste. Si fiecare este obligat sa respecte regulile locului (adica ale forumului) - daca nu le respecti, atunci esti invitat sa parasesti locul. Ce nu imi convine nu este ca tu debitezi la fel de multe prostii, dpmdv, pe cat debitez eu la fel de multe prostii, dptdv. Ci ca se aplica dubla masura. De genul TG "McWilliams, tu meriti un ban pentru off-topic". Ola, poti fi linistit boul comunal de pe imas - atat timp cat se respecta regulile imasului. Cand nu se respecta, toti suntem liberi sa boim pe cel imas, fara restrictii.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
At least you tried...Soarecu wrote:In alta ordine de idei, azi la ora de mate: zambea unu ca prostu' la pereti si il vede profa' de mate (e de 60+) si ii zice "Am impresia ca-mi zambesti, ba esti tampit, zambesti la babe?".
- ola small dickie
- Big Daddy
McWilliams wrote:Fratele meu mic in putza, si eu gandesc la fel despre tine. Insa se pare ca, desi gandim la fel, numai unul dintre noi si-o ia cu putza-ndoita.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Crede-ma ca functioneaza cu tine. Cand vorbesc altfel, tot ce obtin din partea ta este "penislol". Macar asa stiu ca limbajul suburban te stimuleaza la a cauta expresii sinonime.
Daca pana si timpul este relativ, tind sa cred ca ceva ce tine de natura umana este relativ prin definitie.Waaagh! wrote:Din fericire, prostia nu e o trasatura relativa.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Nu, nu. Prostia umana este o trasatura absoluta, tot asa cum timpul propriu este un invariant, daca tot iti plac analogiile cu fizica.
NO COVER. ALL MAN.
Ma tem ca prostia este destul de relativa. Prostia nu exista de sine statatoare. Prostia iese in evidenta cand sta langa ceva.
Hmm, mie imi pare afectat de accident. A devenit rautacios si violent. Da banuri in stanga si-n dreapta. Sau numai in stanga. Sau numai miechestr0ny wrote:Marvas e unul dintre putinii oameni rationali si cu bun-simt de pe forum.

@Marvas Daunele le poti cere trei ani de la infaptuirea accidentului, cand te vei convinge si tu ca accidentul te-a transformat

In SUA sunt comune procesele/intelegerile pentru chestii gen "Am gasit o coada de sobolan in portia de cartofi prajiti de la McDonalds". Gasitorul n-a mancat-o, a fost doar afectat emotional. Daca la noi in loc sa ceri daune, te duci la biserica si pui o lumanare, fie. Fiecare cu ideile lui.
Dupa doua luni de pauza, continua seria bucuriilor legate de Linux. Azi au stat doua persoane timp de doua ore sa-mi conecteze laptopul cu Linux la internet, in timp ce pe un laptop cu Windows a mers dupa doua minute. Dupa ce am rezolvat cu netul, am zis sa-mi conectez si o imprimanta. Ba nu printeaza nimic, ba printeaza garbled characters, ba zice ca nu e driverul bun, ba printeaza test page, ba nu mai printeaza. Mor. Un super sistem de operare, acest Linux. Oare de ce nu avem cu totii? Lucruri care dureaza un minut pe Windows le faci in juma de zi pe Linux. Fuck yeah!
I'm livin' in a love shadow
Spune-i și lu ola, ca aparent și el vrea să între în gașca "windows 7 e ultimul windows pe care îl voi folosi"
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
UPDATE: Am reusit sa instalez imprimanta dupa o serie de comenzi complexe si reinstalari de driver.

I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
you hacked linux!
macar are software liber!
Lol, dureaza 5 minute si pe linux operatiile alea cu conditia sa ai o vaga idee ce faci si sa fie o distributie rezonabila, nu gigiOS. De cand am trecut pe Debian, acum 3 ani, nu mi-a mai trebuit windows decat pentru rome total war.
NO COVER. ALL MAN.
Chiar daca nu-ti place ce faci acum, o sa-ti foloseasca daca vei invata mai multe comenzi complexe, si s-ar putea sa-ti aduca un job mai bine platit in viitor. Vezi ca din terminal poti sa schimbi si wallpaper-ul de pe desktop, rezolutie monitor, configurarea retelei, conexiune remote, etc, trebuie doar sa dai un search pe Google.chestr0ny wrote:UPDATE: Am reusit sa instalez imprimanta dupa o serie de comenzi complexe si reinstalari de driver.
Last edited by stef on 29 Oct 2015, 18:02, edited 1 time in total.