Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Pe mine ma enerveaza cand vad persoane inlocuind constant l-ul dintr-un articol hotarat cu apostrof pentru a demonstra degajare in scris. E un efort suplimentar depus ca sa arati ca nu iti pasa or something, it goes against human nature itself.
Pt ca asa se vorbeste in unele regiuni.
Cu apostrof?
Eu am niște cunoscuți care folosesc apostrof în loc de cratimă și ''l'' și vorbesc cu ''o fost'' ''s-or'' dus pentru că li se pare cool accentul ardelean. A, și folosesc ''întârziu'' în loc de ''întârzii'' pentru că, la fel, li se pare cool și citez ''limba română este flexibilă, o formă incorectă de azi poate să fie corectă mâine, așa că vorbesc cum vreau''.

În altă ordine de idei, mă enervează la culme părinții iresponsabili care-și lasă copiii să țipe și să se scălămbăie în spații publice. Sâmbăta trecută mă urcasem în trenul spre Constanța de la București după 12 ore de drum de la Cluj și am nimerit lângă doi ciutani. Se jucau cu niște dragoni pișați de plastic și urlau precum niște harpii la cel mai mic stimul extern. Între timp, părinții lor incompetenți stăteau liniștiți în celălalt capăt al vagonului cu căștile în urechi și își vedeau de treabă. Erau genul ăla de părinți tineri corporatiști care au impresia că rezultatele umane ale unei nopți tumultoase petrecute cu firma în oraș după program sunt cele mai speciale chestii din lume și toți oamenii ar trebui să se încline în fața lor. La un moment dat, se aproprie mama, le dă încă o jucărie și se întoarce la locul ei, fără să-i atenționeze în legătură cu scandalul pe care-l fac și probabil fericită că mormolocii ei îmi fut mie creierii în loc pe ai ei. Faza asta m-a scos din sărite. Nu știam cum să le zic părinților să-și calmeze plozii fără să par ultimul bulangiu, așa că am decis să mă uit urât la piticii ăia de fiecare dată când mă îmbrânceau sau îmi urlau în ureche. I-am speriat de câteva ori. Înainte să ajungă trenul în gara din Constanța, fetița tot urla că o să rateze stația la care mama zice ''Aoleo, da, am pierdut-o'' la care îmi zâmbește, de parcă reprezentația grotească a fiicei ei este cumva cute. I fucking hate kids.
Love your kids? Prove it by beating them.
Love your kids? Prove it by beating them.
Trebuia sa le arati cucu de gigolo italian.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
Marco e sucarit ca copiii nu s-au jucat si cu el cu dragonii.
Am gasit printre mailuri frustrarile laptopului in limba chineza povestite unui prieten:
Salut jupane,
Mi-am cumparat in sfarsit un laptop, am dat pe el mai mult decat voiam, dar macar voi putea dactilografia fara chinurile de pe telefon. O fost o aventura cu laptopu in sine, nu doar de cumparat cat si de instalat windows in engleza. Avea Win8 preinstalat in chineza aidiplm, insa era blocat pe versiunea asta din BIOS aidiplm - nu poti schimba limba nu poti face nimic (no wonder, cica doar 60 yuani ii costa windowsul asta preinstalat in computere, combinatie Microsoft<->China probabil). Ca sa deblochezi tre sa schimbi tipul bios-ului, lucru care te face sa pierzi tot ce e pe HDD, deci si windows si partitia ascunsa cu backup la windows sau ce drecu o mai fi aia. But fuck that, Win8 ii groaznic, absolut hidos, nici daca era pe engleza nu-l tineam, nici daca era oferit impreuna cu curuletu Ecaterinei sau tzatzele Olgai nu-l acceptam. Asa ca am dat sa formatez, fericit ca-mi pun Win7 pe engleza failist edition. Suprize, surprize, nu mergea instalat pt ca HDD-ul era intr-un format nou cica, GPT vs cel vechi MBR. Eu care stiam de FAT32 si NTFS, dar plm se pare ca nu-i de ajuns, sunt si subtipurile gbr si mbrakjhfsdfgsdsdfsdgggd care-o iesit acu la lumina, pana acu s-o masturbat in umbra. Numa windows 8 si 10 cica merg pe noul mega super smecher subtip secundar cvasi-elementar belea de partitionare a partitiilor care oricum sunt si raman ntfs. In fine, nu ma pricep, am reusit pana la urma sa scap de arhitectura greco-romana-babiloniana moderna cu care o fost blestemat laptopu din fabrica si am pus windows7, insa cica nu mai functioneaza la potentialu sau maxim acu plm. Da-i cu fukitol si baga-ti pl, am si net acu, cam 1mb/sec. Sa vedem daca o merge macar skype-ul sa ne ochim.
Ziua buna
Salut jupane,
Mi-am cumparat in sfarsit un laptop, am dat pe el mai mult decat voiam, dar macar voi putea dactilografia fara chinurile de pe telefon. O fost o aventura cu laptopu in sine, nu doar de cumparat cat si de instalat windows in engleza. Avea Win8 preinstalat in chineza aidiplm, insa era blocat pe versiunea asta din BIOS aidiplm - nu poti schimba limba nu poti face nimic (no wonder, cica doar 60 yuani ii costa windowsul asta preinstalat in computere, combinatie Microsoft<->China probabil). Ca sa deblochezi tre sa schimbi tipul bios-ului, lucru care te face sa pierzi tot ce e pe HDD, deci si windows si partitia ascunsa cu backup la windows sau ce drecu o mai fi aia. But fuck that, Win8 ii groaznic, absolut hidos, nici daca era pe engleza nu-l tineam, nici daca era oferit impreuna cu curuletu Ecaterinei sau tzatzele Olgai nu-l acceptam. Asa ca am dat sa formatez, fericit ca-mi pun Win7 pe engleza failist edition. Suprize, surprize, nu mergea instalat pt ca HDD-ul era intr-un format nou cica, GPT vs cel vechi MBR. Eu care stiam de FAT32 si NTFS, dar plm se pare ca nu-i de ajuns, sunt si subtipurile gbr si mbrakjhfsdfgsdsdfsdgggd care-o iesit acu la lumina, pana acu s-o masturbat in umbra. Numa windows 8 si 10 cica merg pe noul mega super smecher subtip secundar cvasi-elementar belea de partitionare a partitiilor care oricum sunt si raman ntfs. In fine, nu ma pricep, am reusit pana la urma sa scap de arhitectura greco-romana-babiloniana moderna cu care o fost blestemat laptopu din fabrica si am pus windows7, insa cica nu mai functioneaza la potentialu sau maxim acu plm. Da-i cu fukitol si baga-ti pl, am si net acu, cam 1mb/sec. Sa vedem daca o merge macar skype-ul sa ne ochim.
Ziua buna
- ola small dickie
- Big Daddy
Un laptop nu poate avea frustrari. Un om poate avea frustrari, un laptop nu.
Eu as dori sa stiu cine-s Ecaterina si Olga.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
eu nu am inteles titlul: "Am gasit printre mailuri frustrarile laptopului in limba chineza povestite unui prieten"
deci cum?
deci cum?
am gasit unui prieten frustrarile printre mailuri povestite in limba chineza laptopului
marvas, vrășmaș mârșav și detectiv de profesie. 

a găsit frustările unui chinez printre mailurile povestite în limba laptopului prieten.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
"nu mi-am luat niciodata nimic de black friday si nici nu o s-o fac!" / "nu m-am mai uitat la televizor de 4 ani!" / "n-am facebook si nici nu-mi trebuie!"
Okay, settle down, u special snowflake.
I'm livin' in a love shadow
"eu nici macar nu stiu ce e aia o tableta"chestr0ny wrote:"nu mi-am luat niciodata nimic de black friday si nici nu o s-o fac!" / "nu m-am mai uitat la televizor de 4 ani!" / "n-am facebook si nici nu-mi trebuie!"

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled