Upcoming movies

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Upcoming movies

Post by Stokkolm »

Affleck e actorul perfect pentru Bruce Wayne / Batman, si footage-ul de pana acum confirma asta. Chiar daca vorbim de Batman, e protagonistul am putea spune principal al filmului, si orice protagonist trebuie sa aiba macar un dram de carisma, ceva. Parerea mea (nepopulara) e ca trilogia Nolan e trasa in jos de rolul lui Bale.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Trilologia lu Nolan e trasa in jos de cele 40-60min in plus la fiecare film.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Trilogia lui Nolan e trasa-n jos de faptul ca e chiar mai proasta ca filmele lui Burton, care oricum erau mai la caterinca asa si nu all srsnss. 8-)
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eu ma intreb cum ar trebui sa fie un film cu Batman ca sa obtina aprobarea consiliului suprem de nerzi. Daca e cartoony nu e bine, daca e gritty si serios iar nu e bine, Bale e naspa, Affleck nu are talent, Eisenberg a jucat intr-un film despre Facebook si nu e bine, tot Eisenberg a indraznit sa faca o gluma si sa zambeasca si asta a stricat pe vecie rolul, filmele lui Burton sunt prea goofy, filmele lui Nolan sunt prea lungi, plus o mie de alte plangeri inutile si nefondate. Sunteti niste internet comics/movie nerds si aveti impresia ca le stiti voi pe toate si nimic nu v-ar putea multumi vreodata, pentru ca voi de fapt vreti sa va plangeti ca niste nerdalai ce sunteti.

TRILOGIA LUI NOLAN E CEA MAI SMEKERA SI BATMANE V SUPERMANE O SA FIE SI EL DESTUL DE SMEKER <- adevarul. Choke on it.
I'm livin' in a love shadow
TG
Cyberdemon

Post by TG »

I know. It's almost like different people see things differently or something.

A, mi-am adus aminte și de Zombieland. Eisenberg, lol.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Avatar cu Green Goblin, fan al filmelor cu Batman, chiar si inainte ca acestea sa fie lansate, si ii numesti pe altii comic book nerds? :lol:
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]

Also, sunt singurul caruia i-au placut filmele Batman ale lui Burton? Protagonists aside (desi Keaton e arguably the best live-action Bat to date), mi s-au parut foarte OK ca si atmosfera, si cred ca s-au apropiat cel mai mult de stilul neo-noir cu care ne-am obisnuit in Batman: TAS.
Urgh, prea multa romgleza. Apologiile mele.

Also, @Stokk, that's Dr Doom methinks.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Și să nu-l recunoști, categoric nu e Green Goblin. Cineva de-aici nu și-a făcut lecțiile de comic book nerd.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dap, un alt film misto cu Eisenberg, pe langa The Social Network si Adventureland. Eisenberg rulz.

@Stokk: Tu esti Green Goblin, ala e Doom. Si va numesc nerds nu in sensul de fani sau colectionari, ci de oameni cu gusturi fixe si opinii extrem de puternice si de neclintit, imposibil de multumit.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Eu cred că ne numești nerds ca să te afli în treaba. Nimeni de-aici nu e imposibil de mulțumit, s-a zis deja pe pagina anterioară. Mie mi-a plăcut Avengers, lui Stokkolm i-a plăcut fucking Iron Man 3. Ție nu ți-au plăcut, poate tu ești nerd cu gusturi fixe și opinii de neclintit.

De asemenea generalizezi ca în clasa a patra, iei 4-5 oameni diferiți, fiecare cu nemulțumirile lor și le pui la grămadă. De ce ar trebui să fie un film care să mulțumească persoane cu gusturi clar diferite? Mie mi-a plăcut primul Batman a lui Burton. Mi-a plăcut și Batman Begins, TDK a fost ok, iar TDK Rises a fost un căcat de film.

Dacă iei alte 3 persoane probabil că vor avea alte păreri iar tu la final tragi linia și determini că nimănui nu i-a plăcut vreun film Batman, pentru că suntem nerzi cu păreri fixe. GG.

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

P sure that castr0ny arunca bomba cu prikolici ca sa se afle in treaba. E imposibil sa faci un film ca lumea cu betmen pentru ca personajul in sine e ridicol, si toata lumea stie asta. Cine naiba sa ia in serios un barbat in toata firea care umbla noaptea sa sparga infractori in pelerina si masca cu urechi de liliac. In desenele animate avea si budigaii peste izmene.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Waaagh! has a valid point. In realitate, eu nu l-am prins decat pe Michael Jackson aparand in public cu chilotii peste izmene. Si asta era pentru a momi minorii.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Waaagh! wrote:E imposibil sa faci un film ca lumea cu betmen pentru ca personajul in sine e ridicol, si toata lumea stie asta. Cine naiba sa ia in serios un barbat in toata firea care umbla noaptea sa sparga infractori in pelerina si masca cu urechi de liliac. In desenele animate avea si budigaii peste izmene.
Adevărul e că ăsta e motivul pentru care Keaton = best Batman. Personajul lui era exact genul de awkward manchild care se îmbracă în liliac ca să snopească borfași noaptea.
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Uita-te si la ciudatii aia din poza lui zmeul. Patru dubiosi in colanti in culori stridente. Ai zice ca se duc la Parada Libertatii (har Domnului, toti suntem oameni), dar nu, ei lupta cu raufacatorii. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Pe batman poate sa-l joace si chester daca ii vine bine masca aia.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Multumesc, sper sa-mi vina :3
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Pe mine unul mă amuză cât de dedicat și eficient este internetul când vine vorba de celebrity hate. Zici că se oferă premii în valoare de milioane de dolari oamenilor care se leagă în cele mai nejustificate moduri de celebrități. Ben Affleck a jucat în niște castroane de comedii romantice dar toată lumea uită că este un regizor ok, Kanye West este un bulangiu egocentric generator de meme-uri dar lumea omite faptul că este un muzician foarte talentat care a produs unele din cele mai influente albume din ultimii 20 de ani, Jesse Eisenberg a jucat într-un film despre Facebook deci se cuvine să aruncăm cu noroi în el ca persoană și în orice rol pe care o să-l mai interpreteze vreodată FĂRĂ SĂ-L FI VĂZUT ÎN PREALABIL, 50 cent scotea muzică de căcat acum 15 ani deci dă-l în plm de negraci, nu contează că nu mai e relevant de vreo 10 ani. Și pot continua cu exemple pentru cel puțin o săptămână.

Batman, ca orice personaj/brand care este prezent în pop-culture de pe vremea când negrii stăteau în spatele autobuzului își depășește la un moment dat statutul canonic întreținut cu sânge și sudoare de încăpățânarea nerzilor și este oferit celui care poate scoate mai mulți bani din el. Rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă care variantă se aproprie cel mai mult de esența (lol) lui Batman. Asta e mișto, că poți să alegi. Dacă nu-ți place Affleck, poți să ignori în totalitate această serie de filme. Either way, I don't give a fuck, din partea mea pot să-i pună aripi de libelulă și să-i ofere rolul lui Jimmy Fallon. N-o să-mi fure nimeni trilogia lui Nolan.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ok, îmi cer scuze că l-am jignit pe Jesse. Sigur a plâns din cauza mea.

Voi sunteți demenți cu generalizările. ”Lumea”, ”toată lumea”, ÎNTREG UNIVERSUL ÎL URĂȘTE PE JESSE, DA? În condițiile în care doar eu și rdo am avut ceva cu el aici și are ditamai fan base-ul pe internet. What the fuck? De unde atâta buthurt?

A, și ”să aruncăm cu noroi în el ca persoană”. :lol: Scuze Mafio că ți-am jignit prietena, dar când zic că aș vrea să ardă în flăcări, e doar o expresie prin care îmi manifest aprecierea pentru rolurile și filmele sale. Am cu totul alte priorități decât să mă intereseze ce fel de persoană e. O fi băiat de treabă, fuck do I care.

What is wrong with you?

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ben Affleck, Kanye West, 50 cent, Jesse Eisenberg. lol. lipsea loredana groza si eddy cerebel - taticul, omul negru, conector smiley si piticu

Eddy CRBL vine de la Eddy Creez Rime Bine Legate. trivia de la mine pt voi
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”