Au fost rare ocaziile in care sa ma "plang" de salariu. In cel mai rau caz, am mentionat ca mai tre' sa strang un pic pt a-mi cumpara Produsul X.@Fedaykin: Sunt destul de sigur ca te-am vazut mai de mult exprimandu-ti nemultumirea fata de cat castigi pe forum, lucru de inteles care se potriveste cu informatiile pe care le aveam in legatura cu pozitia de game tester. I'm too lazy to look it up in your post history, but I may do it if you say it's not true
Nu am zis nimic despre "in the long run", dar in general as prefera sa raman in domeniu (motiv pt care nu am plecat inca spre Software QA, referitor la ce abera Castrony) ori in productie (like I said) ori, la nevoie, sa prind un post de delegatie pe termen mediu/lung (ocazie cu care poti sa iti deschizi multe alte optiuni.Oricum, daca esti multumit sa fii game tester in the long run, good for you
Iarasi, am exemple de colegi care au ajuns din testare la posturi de Production Manager, in State.
Din punctul meu de vedere, chiar nu vad cum mai exact mi-am limitat sever optiunile, din contra, intr-o firma mare daca esti dibaci ai N usi la dispozitie, mai devreme sau mai tarziu.
Asta din punct de vedere al unui outsider. Majoritatea seniorilor gen QC Leads sau QC Coordinators sunt oameni de peste 30 de ani, cu familie pe care o pot intretine.Domeniul in care lucrezi e vazut in general drept ceva tranzitoriu, like a student summer job or some kind of temporary position until you find something better