VINE!
Re: VINE!
si eu sper ca ajunge saptamana asta pentru ca nu mai am concediu si am nevoie de tot felul de lucruri care sa-mi distraga atentia de la asta.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu sper sa ajunga cat mai tarziu pt ca nu sunt pregatit pt asa ceva
Pai ce sens are?caleb wrote:Asta cu emag nu pare o idee complet rea, nu știu cum merge cu ei dar colaborează cu o mulțime de terți
Asa mai bine o comand direct de pe site.
Ar avea daca Emag ar cumpara bulk de la noi si s-ar ocupa ei de o parte din distributie. E destul de greu sa bagi texte in revista cand ai de ambalat 400 de bucatiMC wrote:Pai ce sens are?caleb wrote:Asta cu emag nu pare o idee complet rea, nu știu cum merge cu ei dar colaborează cu o mulțime de terți
Asa mai bine o comand direct de pe site.

i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
i = 0x5f3759df - ( i >> 1 ); // what the fuck?
-
- Space Invader
A venit azi-dimineata!!!
(Si era intreaga
)

- ola small dickie
- Big Daddy
ti-a adus-o postasu? sau ai primit foicica si te-ai dus sa o ridici de la posta?
ShadowNighy wrote:A venit azi-dimineata!!!(Si era intreaga
)
Si avea materialul meu genetic pe ea

i = * ( long * ) &y; // evil floating point bit level hacking
Lasa mister ca in cateva luni, daca totul merge struna, o sa va puteti achizitiona o masina de implicuitAidan_DKH wrote:Ar avea daca Emag ar cumpara bulk de la noi si s-ar ocupa ei de o parte din distributie. E destul de greu sa bagi texte in revista cand ai de ambalat 400 de bucatiMC wrote:Pai ce sens are?caleb wrote:Asta cu emag nu pare o idee complet rea, nu știu cum merge cu ei dar colaborează cu o mulțime de terți
Asa mai bine o comand direct de pe site.)

Bine ca a venit, eu inca o astept (puteai mentiona si in ce zona folclorica stai, macar cu aproximatieShadowNighy wrote:A venit azi-dimineata!!!(Si era intreaga
)

A venit! Și s-a întâmplat ceea ce așteptam cu toții:
Dar e ok, revista a scăpat cu șifonare minimă. Cred că s-a îndoit mai tare tinicheaua pe care o am pe post de cutie poștală. Anyhow, poate ar fi mai indicat pe viitor să le trimiteți în regim de recomandată, să vină bilețel cum că trebuie să o ridic de la poștă. Nu m-ar deranja să dau, nu știu, 5 lei în plus pentru asta. Mai mult nu cred că e.
Spoiler for ghiolbăneală:

REMEMBER CITADEL
Prin curierat costa mult mai mult? (si oricum, ce conteaza, ar trebui sa existe optiunea asta...) ajung si mai repede, plus ca eu cand am avut documente de trimis m-au ajutat si la ambalare samd. Cand m-am dus eu la ei, pentru ca mai sunt si unii care vin ei la tine sa ridice pachetele (nu mai stiu care dintre firme...). Te suna oamenii, stabilesti cum sa o ridici, de mii de ori mai elegant decat sa lucrezi prin posta...
redactia a suportat costurile pentru livrarea primului numar, probabil Posta a fost cea mai convenabila financiar.
Fiindca ai postat asta m-am trezit sa imi cumpar SOMA.Waaagh! wrote:Ala e un teaser pic din viitorul titlu Frictional Games?
A venit si prin Bihor si, desi impaturita in doua, nu asa de violata ca a lui Mahdi.
Eu am intelegere cu postasul. Ii mai dau 2 lei cand il prind si ma suna cand imi vin revistele. Daca sunt acasa ne vedem la usa, daca nu, revine.
Am rasfoit revista si e as good as expected.
Am rasfoit revista si e as good as expected.
Spoiler for viol:
INDEASA-O BAAA!

Spoiler for viol:
am facut avioane de hartie care erau mai putin indoite decat plicul asta.
Din poza nu se vad chiar toate indoiturile, mai ales aia de pe mijloc.
Dar nu-i nimic, mereu o sa privesc cu drag la primul numar din Nivelul 2 care arata ca un cur datorita Postei Romane.

Din poza nu se vad chiar toate indoiturile, mai ales aia de pe mijloc.
Dar nu-i nimic, mereu o sa privesc cu drag la primul numar din Nivelul 2 care arata ca un cur datorita Postei Romane.

Trebuie sa recunoasc ca nu ma asteptam ca chester sa faca review la FIFA.