Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
E tot ala cu telecomanda, doar ca i-au facut operatie estetica 

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- ola small dickie
- Big Daddy
"VIDEO Proteste violente la Chisinau provocate de partidele pro-ruse / Manifestantii au patruns in cladirea Parlamentului dupa ce guvernul Filip a fost votat / In fruntea lor se afla Andrei Nastase, Igor Dodon si Renato Usatii/ Mihai Ghimpu a fost batut "
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... lament.htm
"Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (abreviat PSRM) este un partid politic de stânga din Republica Moldova, reprezentat în Parlamentul Republicii Moldova de un număr de 25 de deputați. Pledează pentru federalizarea Moldovei, integrarea Republicii Moldova în Uniunea Vamală și Uniunea Euroasiatică și denunțarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană""

si Renato Usatii:

brrrr...nasol sa traiesti in Republica Moldova
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... lament.htm
"Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (abreviat PSRM) este un partid politic de stânga din Republica Moldova, reprezentat în Parlamentul Republicii Moldova de un număr de 25 de deputați. Pledează pentru federalizarea Moldovei, integrarea Republicii Moldova în Uniunea Vamală și Uniunea Euroasiatică și denunțarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană""

si Renato Usatii:

brrrr...nasol sa traiesti in Republica Moldova
E alcoolul mai eftin, dulciurile mai bune iar daca nu esti moldovean, femeile te iubesc.
Daca nu i-ar trage doua gasti de retardati, unii din stanga, ceilalti din dreapta, ar fi ca un mic paradis cu cartofi.
Daca nu i-ar trage doua gasti de retardati, unii din stanga, ceilalti din dreapta, ar fi ca un mic paradis cu cartofi.
ce fagot e Usatii, e unul dintre cei mai antipatici oameni pe care i-am vazut pe internet.
N-am vazut nici in afara internetului oameni mai antipatici decat el.
Voi aveti vreo strabatere cu Unirea asta? tot incearca Gadea sa faca emisiuni fara Base. Sunt o gasca de moldoveni care par total rupti de realitate in studiou care tot o tin langa cu unirea...
In primul rand nu spune nimeni despre ce unire vorbesc, doar cu Moldova controlata de Chisinau? ca Transnistria chiar nu poate fi luata in discutie. In al doilea rand, ar reusi un referendum valabil in Romania? au schimbat legea referendumului? In Moldova ar reusi un referendum? la ultimul ne-au cam dat cu tifla...
In primul rand nu spune nimeni despre ce unire vorbesc, doar cu Moldova controlata de Chisinau? ca Transnistria chiar nu poate fi luata in discutie. In al doilea rand, ar reusi un referendum valabil in Romania? au schimbat legea referendumului? In Moldova ar reusi un referendum? la ultimul ne-au cam dat cu tifla...
O eventuală unire cu Republica Moldova nu ar avantaja pe nimeni. Poate i-ar avantaja un pic pe moldoveni pentru că le-ar ușura accesul spre Spania și Italia, iar după doi ani ne-am trezi cu Vaslui 2.0 și încă o sursă de reportaje pentru știrile PRO TV de la ora 5. Iar acum, în 2016, avem o țară vecină cu străzile pline de pro-ruși care protestează ca handicapații împotriva unui guvern care intenționează să-i aproprie de Vest. Fuck them. N-avem nevoie de ei.
Unirea cu Moldova e subiect de romane și poezii, nu are bază în contextul geopolitic și social curent. Iar faptul că nu are priză în contextul social e ce mă face să cred că nici nu se va realiza in viitorul previzibil.
dump CHA
Nustiu pe ce te bazezi, dar din ce am auzit sunt lichele la fel de mari si cei care sunt acum la putere, si cei din gasca cealalta.Mafio wrote:avem o țară vecină cu străzile pline de pro-ruși care protestează ca handicapații împotriva unui guvern care intenționează să-i aproprie de Vest.
Da, diferența e că acolo ai niște lichele protestând în stradă pentru că lichelele lor pro-ruse nu au ajuns la putere. Nu am zis niciodată că guvernul actual este sfânt, dar nu cred că exagerez când spun că efectiv orice facțiune care nu se poziționează într-o anumită extremă politică este o alegere mai bună decât tabăra pentru care protestatarii moldoveni se scălămbăie în stradă.
Da, diferenta e ca intr-un sistem e cat de cat ordine, se imbogatesc 10, o duc decent 10 000, o duc ok 1 000 000 si sufera 2 400 000... iar in celalalt sistem MAXIMUL este sa fie ca-n romania, se imbogatesc 10 000 si sufera 3 400 000... sa nu mai vorbim de faptul ca daca vin peste ei rusii, nimeni n-o sa-i apere - in timp ce daca vin peste ei romanii, rusii ocupa si Moldova si Romania si apoi sa-ti pui dop in cur, fraiere, ca nu vine nimeni sa te salveze.
Singura cale spre succes este sa apara un SuperMoldovean care sa ajunga dictator si sa faca din Moldova o mica elvetie. Toate celelalte optiuni sunt proaste. Proaste pe termen scurt, proaste pe termen mediu, proaste pe termen lung.
Singura cale spre succes este sa apara un SuperMoldovean care sa ajunga dictator si sa faca din Moldova o mica elvetie. Toate celelalte optiuni sunt proaste. Proaste pe termen scurt, proaste pe termen mediu, proaste pe termen lung.
N-o să vină peste ei rușii, nu au ce lua de acolo. Rușii doar vor susține grupările moldovene pro-ruse. Și, la fel ca în Ucraina, sunt destule.
Ăsta e marele noroc, sau de ce nu să-i zicem success, al nostru: că nu există diferențe în traiectorie. În România toată lumea vrea spre Vest.
Ăsta e marele noroc, sau de ce nu să-i zicem success, al nostru: că nu există diferențe în traiectorie. În România toată lumea vrea spre Vest.
dump CHA
Pentru rusi nu e vorba de luat. Pentru rusi e important sa aiba zona de tampon intre Rusia si Vest. De asta s-au suparat si la faza cu Ukraina de s-au dus dupa Crimeea (hai sa fim seriosi, Novorossiysk era deja pe malul marii negre iar Sevastopolul era "inchiriat" de la ukrainieni pana la - cel putin - 2017... s-au panicat doar pentru ca vestul voia sa le bage ukrainieni nationalisti pe gat). Le trebuiesc locuri unde nu sunt armate vestice. Cam asta este situatiunea si cu Finlanda si Suedia.
Cat despre Romania, cat timp Biserica Ortodoxa Romana predica pentru cine da cei mai multi bani, "toata lumea" se poate converti de la pro-vest la pro-est in cateva saptamani. Mai ales in Moldova. De asta a existat si Biserica Greco-Catolica (si de asta a fost si rapusa de Ortodocsi, dupa ce Ardealul a trecut in mana Romaneasca, adica Ortodoxa), sa fie o directie catre Vest.
Cat despre Romania, cat timp Biserica Ortodoxa Romana predica pentru cine da cei mai multi bani, "toata lumea" se poate converti de la pro-vest la pro-est in cateva saptamani. Mai ales in Moldova. De asta a existat si Biserica Greco-Catolica (si de asta a fost si rapusa de Ortodocsi, dupa ce Ardealul a trecut in mana Romaneasca, adica Ortodoxa), sa fie o directie catre Vest.
Last edited by vulp on 22 Jan 2016, 15:20, edited 2 times in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
de unde le scoti? aberatii new level gainedvulp wrote:
Cat despre Romania, cat timp Biserica Ortodoxa Romana predica pentru cine da cei mai multi bani, "toata lumea" se poate converti de la pro-vest la pro-est in cateva saptamani. Mai ales in Moldova.
Nu vreau sa intrerup moldoveala, insa cineva si-a scos manusile:
Speaking at the Institute for National Security Studies' (INSS) conference in Tel Aviv, Defense Minister Moshe Ya'alon stressed that "Iran is our main enemy,” and if he were to choose between Iran and Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) in an open conflict, he would "prefer ISIS."
Eu sunt rasist numai din fotoliu...deoarece nu vreau să-mi rup unghiuțele...de-abia le-am dat cu ojă...
Aaa..era să uit...Hodor! Hodor! Hodor!
Că tot am venit ca un pârț în lift...ce ziceți voi de acei oameni care găsesc plăcerea în a fi smardoi pe neți dar fătălăi afară?
Aaa..era să uit...Hodor! Hodor! Hodor!
Că tot am venit ca un pârț în lift...ce ziceți voi de acei oameni care găsesc plăcerea în a fi smardoi pe neți dar fătălăi afară?
Last edited by Cristan on 23 Jan 2016, 14:16, edited 1 time in total.
Reason: limbaj
Reason: limbaj
Nu-ți fi dor de țară decât dacă vrei să stai la coadă când îți ia statu banii.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cu cine dialogheaza Cabaret?