Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
rdo
Hammer Haunt

Re: Discutii despre fotbal

Post by rdo »

Cum sa zici "Sfinte Sisoe"?
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu nu stiu cum a tinut Papa pe cap cipilica aia in prezenta lui Ronaldinho.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eu stiu ca bunele maniere au devenit ceva total optional nowadays, dar macar in prezenta suveranului pontif poti sa-ti dai basca jos, ca doar nu ploua in Capela Sixtina.
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Dar ochelarii de soare ar fi putut sa-i tina pe nas?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

"Since Liverpool last won the League Peter Schmeichel signed for Manchester Utd, won it 5 times, retired, had a son, and he's about to win it with Leicester."
:lol: :lol:
ola small dickie
Big Daddy

aveti ocazia sa vedeti si dezvelirea coregrafiei de mai sus.

bine acum ma intreb dupa ce am citit alt topic, ce utilitate si ce rost a avut coregrafia asta? de ce? DE CEE???? RISIPA!
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Mai asteapta cineva cu sufletul la gura etapa de Premier sa-i auda pe vajnicii comentatori de la Eurosport? Sunt un deliciu. Doua de ieri: "Mai sunt cateva minute si se termina delirul lui Villa" (Villa pierdea cu 6-0) si "Va amintiti golul lui Ciocoiu din foarfeca? Da, ala direct din corner." Plus pronuntia numelor englezesti este de milioane. Swansea inca este piatra de incercare (si de moara).
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

in momentele aslea mi se face dor de Socol de la Digisport.

Oh, and yeah "Suensi" ftw.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Eu abia acum am dat de cel mai tare comentator EVER

https://www.reddit.com/r/rayhudsonquotes
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Eu tin minte si acum o faza de acum mai multi ani, nu mai stiu canalul sau comentatoru. Juca Arsenal si da gol Henry. A fost cam asa:

"GOOOOOOOOOL THIERRYY HENRYYYYYY 1-0 Arsenal, ce gol frumos""

dupa cateva zeci de secunde:

"GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DIN NOU THIERRY HENRY, INCREDIBIL, 2-0""

....va rog sa ma scuzati a fost reluarea.

"What were you doing when you were 16? Prepping for the next big step in your academic achievements? Wiling away the hours on FIFA? Pretending to be the next be thing on the wonder that is virtual football? Well, Donnarumma is living that. At 16, he really has become the talk of Milan, and world football, which should come as no surprise."

http://www.football-italia.net/79681/mi ... ittle-gigi
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Niste meciuri spectaculoase week-end-ul asta. Fara sa le asez intr-o ordine valorica sau temporala, am avut parte de:

1) Man United vs Arsenal 3-2. Sau, altfel pus, iar i-a murit lui Wenger la intrare, pe Teatrul Viselor. Oricat de prost ii merge lui van Gaal cu echipele mici/modeste, cand a venit vorba de derby-uri, Man Utd a fost la inaltime. Cu o gramada de accidentati, cu niste improvizatii, cu o banca de rezerve demna de U21 si cu cativa (cvasi)debutanti aparuti pe teren, United a batut p*** de Arsenal si de dorinta lor de a castiga Premier League. Adaugati la asta o "simulare" a lui van Gaal, demna de schema de kung-fu din finala AC Milan vs Ajax si care cu siguranta va ajunge meme... Good match!

2) Liverpool vs Man City 1-1 (2-4 dupa penaltiuri). Just. Enervant. Haotic. Probabil ultimul trofeu al lui Pellegrini la City. Sper ca si ultima data cand DOUA cadavre ambulante ocupa loc pe teren in acelasi timp - vorbesc de Firmino si de Sturridge. Poate ca ies multe doar din vointa, insa mai trebuie talent si noroc pentru a castiga. Meci frumos, insa muncit - nu a fost o zi de executii sau de precizie, ci de pus capul in pamant si tras la jug pana cand statistica o sa zica "s-au indeplinit conditiile pentru a trece din 0 in 1".

3) Dortmund vs Hoffenheim 1-3. BVB-ul mi-a mai facut niste peri albi. Joc anost, gol meritat al oaspetilor (chiar daca a fost norocos, in ideea ca a fost o respingere aiurea a portarului si nu ceva construit in mod specific). Ultima jumatate de ora cu superioritate numerica a lui Dortmund a fost dureroasa. Pentru ca impresia era ca nu o sa intre tocmai pentru ca trebuie sa se catere peste adversar in careul lor. Primul gol a fost... "a fluke". Al doilea a fost un gol special pentru Ramos (adica tipul de faza la care Ramos ridica mana si zice "in sfarsit, la asta stiu EU cum se da gol"), iar al treilea a fost pentru clasamentul de golgheteri. Frumos meci, dar la fel de haotic si imprevizibil ca celelalte doua. Un meci intre doi boxeri care doar isi cara lovituri, fara tehnica, fara eschive, fara tactica, fiecare in speranta ca va reusi un critical hit/K.O. inaintea celuilalt.

4) Astra vs Dinamo 1-1. Zece minute de la sfarsitul primei reprize (cat era pauza dinainte de penaltiuri la Liverpool - Man City, cred) mi-a fost suficient. Rosu la intrarea lui Filip, bricheta la capul lui Sumudica, atentionare la "galeria" lui Dinamo... Meh, war never changes.

5) Juventus vs Inter 2-0. Am facut un dus in timpul meciului, dar... na, meci intre doua echipe din Seria A. Merita mentionat ca in aceasta etapa au avut loc cele doua derby-uri de traditie intre Torino si Milan, unde s-au intalnit in meciuri directe echipele de prima mana, respectiv echipele din linia a doua.

Au mai fost si altele - Barcelona vs Sevilla sau Real vs Atletico. Dar nu mai am gust pentru fotbalul din Spania. Acolo pare ca se joaca doar pentru recorduri - cele mai multe goluri, cele mai multe pase decisive, cele mai multe "urechi" per meci. Cand si daca da Dumnezeu si descreieratii din provincia Catalunia isi proclama independenta, fotbalul european va fi cel mai castigat. Pentru ca si Real Madrid, si Barcelona vor fi PSG-ul campionatului propriu - fara adversar in interior, insa si fara puteri in exterior. Pentru ca animozitatea dintre Real si Barcelona este ce tine o buna parte din marketing-ul celor doua echipe; daca vor fi separate, le vor trebui seici ca sa le scoata la liman dpdv financiar. Dar asta este alta discutie.

Fml, parca miercuri joaca iar City cu Liverpool. Iar aia de la City au si rezerve.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am inceput sa am emotii prin minutul 85, dar n-a durat mult.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

ola small dickie wrote:Image
Milanu cand joaca in intertoto?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu stiu exact cine e sau ce face Marius Sumudica, dar e cel mai mare cocalar din fotbalul romanesc la momentul actual. E atat de grobian si de scarbos incat imi vine sa arunc televizorul pe geam cand il vad.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

^ iti mai schimbi mult avataru ala?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Yes, actually, deja l-am planificat pe urmatorul.
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Meanwhile in Italy....

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Fa poza mai mare si trimite-i-o lu dickie ;)
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ce meci de zile mari intre Liverpool si Dortmund. Ma rog, de asteptat asta cand ai doua echipe care nu prea le au cu aparatul dar nu ma plang prea tare de asta.
Post Reply

Return to “Cafenea”