Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Intrebare: de ce ai vrea sa muncesti de la munte, de la mare, din strainatate sau de la parinti? Nu te enerveaza faptul ca trebuie sa fii disponibil oricand, oriunde pentru niste munca? Pare ca programul flexibil devine de fapt un program non-stop.
Last edited by .chester on 18 Feb 2016, 10:27, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
un minus pe care l-as pune la jobul de acasa e urmatorul: nu intri in contact non-virtual cu persoane. pt mine a fost un mare castig un job unde am biroul meu (singur in birou fuck yeah) dar umblu si printre alti oameni. un castig pt ca am cunoscut direct oameni cu care am relationat, cu care m-am imprietenit, care m-au ajutat etc. intr-un cuvant: relatii, cunoasterea de oameni noi. aspecte care mi se par importante
@chester - Mai trebuia să menționez că eu sunt liderul unei echipe de DevOps. În fișa postului intră disponibilitate 24/7 pentru urgențe, ore de lucru în weekend sau de Crăciun pentru hotfixes și deployments etc.
E un mare avantaj să poți face toate astea remote, eventual dintr-un loc pitoresc și relaxant, decât de la birou.
@ola - perfect adevărat.
E un mare avantaj să poți face toate astea remote, eventual dintr-un loc pitoresc și relaxant, decât de la birou.
@ola - perfect adevărat.
dump CHA
@ola
Cred ca bifat si sebas problema lipsei de socializare. Then again, daca esti un schizo ca mine care poate trai ani de zile fara sa vada lumina de pe chipul altor oameni, posibilitatea de a munci si de acasa iti aduce imbunatatiri substantiale vietii.
@chestrony
Ma, e greu de explicat, dar in situatia fericita in care obiectul muncii se intampla sa fie si pasiunea vietii tale, cateodata chiar lucrezi mai bine daca schimbi biroul cu un week-end la ski in compania amantei. Asa a revolutionat Schrodinger fizica si a luat premiul Nobel. A fugit la un conac la munte cu amanta peste week-end, si intre doua ture pe partie si impins din greu la vasle a calculat si spectrul atomului de hidrogen
.
Cred ca bifat si sebas problema lipsei de socializare. Then again, daca esti un schizo ca mine care poate trai ani de zile fara sa vada lumina de pe chipul altor oameni, posibilitatea de a munci si de acasa iti aduce imbunatatiri substantiale vietii.
@chestrony
Ma, e greu de explicat, dar in situatia fericita in care obiectul muncii se intampla sa fie si pasiunea vietii tale, cateodata chiar lucrezi mai bine daca schimbi biroul cu un week-end la ski in compania amantei. Asa a revolutionat Schrodinger fizica si a luat premiul Nobel. A fugit la un conac la munte cu amanta peste week-end, si intre doua ture pe partie si impins din greu la vasle a calculat si spectrul atomului de hidrogen

NO COVER. ALL MAN.
Situatia aia fericita se intampla mai mult in filme decat in viata reala. Munca nu e fun, ca altfel nu s-ar fi numit munca.
Pentru chestia cu munca de acasa iti trebuie disciplina. Eu la serviciu am dreptul sa muncesc de acasa doua zile pe luna dar de obicei nu prea profit de ele deoarece daca incerc sa muncesc de acasa nu ajung sa fac mare lucru fiindca pur si simplu nu am nici un chef.
chester, dacă chiar așa crezi, problema este că ești blazat nu că munca nu e fun.
E fun să scrii un articol în Levăl? Dacă l-ai scrie dintr-un hotel din Alpbach înainte de la te da cu skiurile, ar fi mai fun?
E fun să scrii un articol în Levăl? Dacă l-ai scrie dintr-un hotel din Alpbach înainte de la te da cu skiurile, ar fi mai fun?

dump CHA
Intrebarea ar fi: ai mai avea chef sa scrii articol in level daca stii ca ai putea sa te dai cu skiurile il Alpbach in loc?
Poti sa o privesti ca pe o recompensa. Fac munca asta 2-3 ore, apoi ma dau cu schiurile pentru ca merit.
- ola small dickie
- Big Daddy
dar nu stii sa schiezi
Normal ca e, dupa ce iesi pe partie si iti rupi gatul e prea tarziu sa inveti.
Întrebarea e ce te-ar motiva să ai chef, nu invers.cg1700 wrote:Intrebarea ar fi: ai mai avea chef sa scrii articol in level daca stii ca ai putea sa te dai cu skiurile il Alpbach in loc?
Uite, exemplu motivațional. Un fost coleg de facultate îmi spunea mai de fiecare datâ când vorbeam despre planuri de viitor că nu crede că ar fi fericit ca și coder, DBA sau ceva de genul. Asta deși eram studeți de Poli, la Calculatoare. Lui nu-i plăcea și pace perspectiva.
Ce-i plăcea însă era muzica house și distracția bună. S-a implicat în organizația de studenți și din eveniment în eveniment a ajuns anul trecut ca firma lui să organizeze Untold Festival. Și, deși e un munte de muncă, poți să fii sigur că a avut chef în fiecare dimineață.
dump CHA
- ola small dickie
- Big Daddy
hahahaha. deci asta era explicatia ca untold e un festival numai cu dj bashiti (pt mine) la care nu as merge niciodata. transmite-i sa-i cheme pe arctic monkeys
Si dupa ce artic monkeys confirma prezenta la untold, spune-i sa-i dea interzis lu ola small dickie de la constanta la festival.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy

- ola small dickie
- Big Daddy
Am racit bagamias sa imi bag. Ce naspa e. I hate it! Si azi aveam fotbal de jucat si dupa bere.
((( nici la calculator nu pot sa ma joc. Sub plapuma la star trek