Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Bogdan
Pig Cop

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Bogdan »

The Talos Principle.

Am doar 7 ore jucate pana acum, dar cred ca e mai bun ca Portal.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Colin McRae Rally
http://store.steampowered.com/app/287340/

Cred ca l-am luat in vreun humble bundle, cert e ca m-am pomenit cu el in lista de pe Steam. Initial credeam ca e clasicul din 1998; nu e, insa feelingul e pe acolo. Se joaca foarte bine fara volan, nu e sim, dar nici arcade de tot, cerinte microscopice, bun de jucat la repezeala, intr-o pauza. La un euro si ceva, e foarte bun.
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

Mobile port. Ugh...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

N-am inteles niciodata ce-i asa fun la jocurile cu masini, mai ales de-astea cu premise extrem de boring gen Formula 1, raliuri, etc. La NFS Underground am inteles, avea o progresie, avea un scop, deblocai masini noi, componente noi, le tunai, le vopseai, puneai jante cromate, pozai pentru reviste, plus ca erau cateva feluri diferite de curse si mai varia actiunea un pic. La astea gen Colin McRae Rally nu ai nimic de facut in afara de a te invarti pe traseu cat mai repede.
I'm livin' in a love shadow
sebas
Hammer Haunt

Post by sebas »

Ia-și un volan, pune camera din interior, scoate drive assiturile din opțiuni și bagă o cursă.
dump CHA
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

La XPand Rally ai sistem de progresie destul de misto, castigi bani pe cursa, iti cumperi masina mai buna, ii upgradezi componentele, personal mi-a placut mai mult decat NFS. La Colin McRae's Rally nu ai asa ceva, dar joci in campionat, primesti puncte pe fiecare cursa in functie de pozitie, si incerci sa obtii un loc cat mai bun la final. La easy e destul de lejer sa iei locul 1 in fiecare cursa, dar la dificultati mai ridicate e motiv de sarbatoare sa fii intre primii 3.

Formula 1 si simulatoarele hardcore nu ma atrag nici pe mine, au nevoie de volan si learning curve-ul e prea lung. Dar jocurile de raliu sunt destul de accesibile si poti juca profi cu sagetile de pe tastatura.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Stiu ca sunt accesibile, eu ma intreb unde e distractia sau appeal-ul. :lol: As intelege in multiplayer, dar in singleplayer? Sa stau singur la calculator si sa ma intrec cu masini controlate de AI. Ce boring. :lol:
I'm livin' in a love shadow
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu mai juca pe easy? Orice semi-simulator e misto si daca joci singur intr-un time trial. Trebuie sa inveti traseul, virajele, cand si cum sa franezi, etc. Chiar daca joci din taste, pe masura ce devi mai bun, devine si jocul mai distractiv. Sigur, asta la alea bine facute, nu stiu daca e cazul aici.

Apoi e subiectul abordat. La jocurile F1 circuitele sunt clone ale celor din realitate, daca te pasioneaza sportul cu motor iti vor placea si jocurile. As vrea sa joc un MotoGP facut cum trebuie, dar n-a prea fost cazul ultimelor jocuri.

Tl;DR, e doar un alt gen de jocuri, some people like it, some don't.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

chestr0ny wrote:N-am inteles niciodata ce-i asa fun la jocurile cu masini, mai ales de-astea cu premise extrem de boring gen Formula 1, raliuri, etc. La NFS Underground am inteles, avea o progresie, avea un scop, deblocai masini noi, componente noi, le tunai, le vopseai, puneai jante cromate, pozai pentru reviste, plus ca erau cateva feluri diferite de curse si mai varia actiunea un pic. La astea gen Colin McRae Rally nu ai nimic de facut in afara de a te invarti pe traseu cat mai repede.
Citeste cateva din articolele lui MG la vreun simulator auto din vechea revista LEVEL.

In plus asta tine si cat de mult iti plac sporturile cu motor si, in definitiv, de cat de mult iti plac masinile.

LE. De exemplu nici eu nu am inteles niciodata ce-i asa fun la simulatoarele spatiale? Dar ador simulatoarele auto. Chiar am in plan sa imi fac un setup cu 3 monitoare si un sasiu rigid. Ce ma impiedica e lipsa spatiului pt asa ceva.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Na, daca nu esti interesat de un gen de jocuri... zau daca nu ma uit ca la zombi la oamenii pasionati de adventure :) dar sunt si ei oameni, fiecare cu pasarica lui in gaming.
Pe mine la jocurile cu masini ma agaseaza chestiile colaterale, cum ziceai, poze pentru reviste samd., mai ales unde iti sunt impuse, mai mult sau mai putin. Cum erau diversele balarii din Test Drive Unlimited, cu mobila, casele samd.
Marius Ghinea
Headless Kamikaze

Post by Marius Ghinea »

chestr0ny, it's a love affair. and there is no logic, nor boredom, in love.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cineva sa-i explice lui Chester ce simti cand faci perfect un Corkscrew pe Laguna Seca, sau un Eau Rouge pe Spa...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

E ca atunci când alergi cu boracul în jurul unei bile imense de caca și o distrugi cu lacrimi, fără să fii atins de proiectilele-boabe de poumb.
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pfff, jocuri video. Pierdere de vreme pentru pistruiati complexati. :lol:

Barbatii adevarati au viata, masini, femei.
NO COVER. ALL MAN.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Back to WoW :D
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Two Worlds II, macar pana pica toate drop cardurile.

Habar n-aveam ca orchitele pot fi sexy. GG Dar Pha.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pătrunjelu' wrote:Back to WoW :D
Image
Oh shit! nostalgia hit me. Cred ca azi ma reapuc si eu. :mrgreen:
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

GRID 2
Dumnezeule, la vremea lui, cand mi l-a trimis bunica, am incercat sa-l joc cu volanul (MOMO racing) si a fost imposibil. Acum, de lene, jucai nitel din tastatura si ii rup pe micuti si de multe ori si timpii prietenilor de pe Steam. Lol, din tastatura chiar se simte ok, cu tot cu damblaua obsesiva a jocului pentru drifturi...
Oricum, drifturile din volan nu prea mi-au iesit niciodata, la nici un joc...
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Se pare ca nu doar in The Division se sta la coada la questuri :-P
Image
Am plecat inainte sa-mi vina randul, ca m-am plictisit.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

wtf :O?!
Ma loveam de asa ceva doar la lansarea unui nou exp sau cand era WoW pe la inceputuri.
Post Reply

Return to “Jocuri”