Chaos Rings Series

Despre jocuri pe telefoane si tablete.
Post Reply
User avatar
mahri726
Headcrab
Posts: 92
Joined: 18 Apr 2014, 17:12
Contact:

Chaos Rings Series

Post by mahri726 »

Salut. Deoarece seria Chaos Rings este o serie impresionanta, titlurile fiind comparabile cu cele AAA, m-am gândit ca ar merita propriul thread. In plus, Chaos Rings pare sa meargă in aceeiasi direcție cu Final Fantasy- multe titluri, insa optimizate pentru dispozitive mobile. (Android, IOS si PS Vita ) . Tot Square Enix se ocupa si de aceasta.

Toate jocurile se petrec in același univers.

Povestea din CR Omega, I si II este legata. CR III are o noua poveste, insa jocul are multe referințe la titlurile mai vechi.

După părerea mea, Chaos Rings III este cel mai bun dintre ele. Seria CR este cunoscuta drept o serie întunecată, insa CRIII o îndreaptă in alta direcție. Chaos Rings III cred ca este si cel mai mare. Are peste 2 GB.

https://youtu.be/Qhw8QW9j1SI

Acum...
In CR Omega si I, acțiunea se desfășoara in Ark Arena.
In CR II, pe Pamant
In CR III, pe satelitul artificial Theia si planeta Marble Blue.

Se pare ca, in evoluția seriei, se muta accentul de pe gameplay, pe cutscene-uri si poveste. De asemenea, si grafica evoluează. Pana la Chaos Rings III, personajele 3D se mișcau in afara luptei pe planșe desenate. Chaos Rings III are toate mediile modelate, iar perspectiva se schimba din top down in third person.

Intr-un joc CR, unul din cele mai importante elemente care contribuie la atmosfera este muzica. CRIII are o coloana sonora impresionanta.

Tema principala a seriei este refrenul acestei melodii:

https://youtu.be/j7-hNmA34uo

Sau varianta rock
https://youtu.be/OIyVtuahTDE

CR III are o noua tema muzicala, insa jocul o păstrează si pe cea specifica seriei.


De remarcat sunt trecerile de la melodiile mai triste la cele mai energice. Când sunt corelate cu povestea, acele porțiuni din poveste devin ,,epice'' .

Acum, ma întreb daca in Chaos Rings IV, producătorii vor lega direct noua poveste din Chaos Rings III cu cea din Chaos Rings II. Teoretic, ar fi posibil. Sunt destul de multe dovezi ca jocurile se petrec in același univers.
User avatar
mahri726
Headcrab
Posts: 92
Joined: 18 Apr 2014, 17:12
Contact:

Re: Chaos Rings Series

Post by mahri726 »

Ceva nou... Cosmos Rings, aplicatie exclusiva pentru Apple Watch, care va folosi pedometrul ceasului. Probabil va fi ceva de genul Pokemon Go, dar cu personaje din Chaos Rings.

http://kotaku.com/square-enix-is-making ... 1784020686

Sper sa faca si Chaos Rings 4...
Post Reply

Return to “Mobile games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests