Chestii pe care le urasc azi
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Chestii pe care le urasc azi
Cred ca boarderii sunt aia care nu se ocupa cu binging.
poli tzish tiimarvas wrote:"Clipul regizat de Patricia Grigorescu prezintă doi boarderi care o ard pe străzile din București."
"Am ars-o mai multe zile-n lumea Pokemon Go, ca să văd cum e să vânezi dubioșenii prin România."
Cine vorbeste asa? Asa se vorbeste in capitala? Vorbiti careva asa?
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
- ola small dickie
- Big Daddy
What the fuck?!? ce fumati mai nou in galati? Pana una alta cred ca aia e singura chestie pe care o arziMcWilliams wrote:Singurele chestii pe care eu le ard pe strazile din Bucuresti sunt pasaricile umede de Dorobanti. Depizand de gusturi, presupun ca poti numi aceasta activitate si "a vana dubiosenii prin Romania".
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nu, eu acasa vorbesc si ma comport normal. Marvas intrebase daca asa se vorbeste in capitala, iar eu i-am zis cum ma comport eu in "capitala".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
E vorba despre traficul din Bucuresti. Cum sa va explic, este absolut fascinant sa te duci cu masina oriunde in intervalul 7-11 dimineata, ca sa constati ca se sta in pasaj. Chiar si pe rutele ocolitoare este corvoada. De obicei nu ma duc cu masina la munca tocmai din cauza asta, dar atunci cand am treaba, inghit in sec si ma alatur surghiunului rutier.
Am uitat sa precizez ca situatia se repeta si seara cand se intoarce lumea de la cotetul muncitoresc.
Am uitat sa precizez ca situatia se repeta si seara cand se intoarce lumea de la cotetul muncitoresc.
Nevralgia de trigemen, durerile de cap, migrenele, si viata in general.
EDIT: Oh, si am o infectie la o unghie, cu un colt crescut in carne. Cu tot cu puroi.
EDIT: Oh, si am o infectie la o unghie, cu un colt crescut in carne. Cu tot cu puroi.
- ola small dickie
- Big Daddy
n-am avut dureri de cap in ultimii 10 ani, decat din alea cateva minute la trezire dupa betie mai serioasa. si niciodata infectii la unghii. bow before me
Sunt comune infectiile alea? Pot sa ma laud si eu ca n-am avut vreodata una sau e degeaba?
Well... asta e traseul tipic al celor care mor tineri, n-a avut nimic niciodata until he ded. Mai degraba e normal sa ai probleme.ola small dickie wrote:n-am avut dureri de cap in ultimii 10 ani, decat din alea cateva minute la trezire dupa betie mai serioasa. si niciodata infectii la unghii. bow before me
- ola small dickie
- Big Daddy
sau poate eu nu sunt comun. ci ceva special .te-ai gandit la asta? ar trebui daca nu
ma cat de cat eu zic ca e cevaMărar wrote:Sunt comune infectiile alea? Pot sa ma laud si eu ca n-am avut vreodata una sau e degeaba?
Last edited by ola small dickie on 25 Jul 2016, 16:22, edited 1 time in total.
Nu, nu, stiu despre ce vorbesc, ma uit la seriale cu doctori.
@Marar, zici tu ca n-ai avut infectii, dar asa cum am vazut, nu iti cunosti corpul foarte bine.
@Marar, zici tu ca n-ai avut infectii, dar asa cum am vazut, nu iti cunosti corpul foarte bine.

- ola small dickie
- Big Daddy
mie mi-a placut melrose place. parca era un doctor pe acolo. sau o doctorita
- ola small dickie
- Big Daddy
s-a axat doar pe o singura zona.TG wrote:
nu iti cunosti corpul foarte bine.

minuscula.

- ola small dickie
- Big Daddy
am gasit doctorii din melrose place cred.

cu placere!

cu placere!
Coltul de unghie in carne este aparent inofensiv, dar daca nu sunt eliminati din timp, se pot transforma in adevarati monstri.
Cand m-am operat de hernie, in sala unde eram internat era si un baietel care trebuia sa fie operat la deget din cauza coltului de unghie. Hurry up and eliminate that little bastard!
Cand m-am operat de hernie, in sala unde eram internat era si un baietel care trebuia sa fie operat la deget din cauza coltului de unghie. Hurry up and eliminate that little bastard!
Well, postul lui stef se citeste complet altfel decat ar trebui.
Nu vrei sa mi-l cunosti tu?TG wrote:@Marar, zici tu ca n-ai avut infectii, dar asa cum am vazut, nu iti cunosti corpul foarte bine.

Asta imi zicea si maicameaola small dickie wrote:minuscula.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tehnic, se numeste invaginatie. Invaginatie cu puroi.DANiel wrote:EDIT: Oh, si am o infectie la o unghie, cu un colt crescut in carne. Cu tot cu puroi.
BTW eu sunt FOARTE suparat ca a disparut Kickass.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Chestia amuzanta e ca am mai avut parte de 3 opereratii de genul asta.
Merg schiop, si ma doare si gamba.
Ah, si mirosul suav de puroi.
Merg schiop, si ma doare si gamba.
Ah, si mirosul suav de puroi.
Damn rightvulp wrote:BTW eu sunt FOARTE suparat ca a disparut Kickass.