Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
asteptam cu sufletul la gura sa aflam daca ii plac lui ola trupele care vin la Electric Castle, ca apoi sa putem decide daca e un festival bun sau nu.
De banii care i-au dat pe Skrilex, Bastille si Event Horizon ar fi putut aduce niste artisti misto cum a fost Die Antwoord acum doi ani sau Fatboy Slim anul trecut.Mărar wrote:No love for Electric?
- ola small dickie
- Big Daddy
da, asta e mult mai ok. Bastille, Enter Shikari...hai cat de cat ok. Plus ca o sa va cante Macanache daca va ducetimarvas wrote:asteptam cu sufletul la gura sa aflam daca ii plac lui ola trupele care vin la Electric Castle, ca apoi sa putem decide daca e un festival bun sau nu.

ELECTRIC CASTLE SE PISHA PE UNTOLD!
pentru cei care ni s-au alaturat mai tarziu, discutia de azi este despre cat e de confortabil sa ai impresia ca intreg unversul se invarte in jurul tau si al preferintelor tale si ca orice altceva e gresit sau inferior.
marvas tocmai a sintetizat istoria omenirii intr-un rand si jumatate. fuck yeah.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
intre adi minune si john lennon e doar o chestie de preferinta. gustul personal fiind singurul aspect sesizabil, care-i poate departaja pe cei 2. pt ca daca spui ca un festival unde canta adi minune e naspa s-ar putea sa dai fanilor adi minune impresia ca ai impresia ca tot universul bla bla blamarvas wrote:pentru cei care ni s-au alaturat mai tarziu, discutia de azi este despre cat e de confortabil sa ai impresia ca intreg unversul se invarte in jurul tau si al preferintelor tale si ca orice altceva e gresit sau inferior.
"dj tiesto fan butthurt*

De fapt discutia era "de ce Untold apare la televizor si alte festivaluri nu", dar e ok, tu continua sa bati campii acolo despre cum ola small dickie te asupreste si nu te lasa in pace sa asculti muzica house foarte frumoasa.marvas wrote:pentru cei care ni s-au alaturat mai tarziu, discutia de azi este despre cat e de confortabil sa ai impresia ca intreg unversul se invarte in jurul tau si al preferintelor tale si ca orice altceva e gresit sau inferior.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
ce face marvas e o manevra ieftina veche dar puerila, probabil din complex venita in minte unora. daca cineva apare si spune ca ceva este de proasta calitate, fanul produsului de proasta calitate in discutie uita ca este doar o parere a unui alt om, si din suparare si cine stie ce alt motive incepe sa elucubreze ca persoana care a emis parerea crede ca tot universul se invarte nu stiu cum.
fix discutiile astea le aveam si in 2004 cand m-am inscris pe forum, cu chester, meetzer, doomhammer si inca cativa. Good times.
@ola: unii isi exprima pareri si altii vorbesc in adevaruri absolute.

Nu-mi mai aduc aminte decat niste poze mai pastilate d-ale tale sub care puneam strofe din Eminescu.
NO COVER. ALL MAN.
Eu îmi amintesc. A fost botezul tău de foc, cu poze luate de pe hi5. Da' tu nu te-ai supărat și iacătă, ai ajuns și moderator!
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
si altii au impresia (din nu stiu ce motive) ca unii care isi exprima pareri vorbesc in adevaruri absolutemarvas wrote:fix discutiile astea le aveam si in 2004 cand m-am inscris pe forum, cu chester, meetzer, doomhammer si inca cativa. Good times.
Nu inteleg postarile astea, venite din partea ta si a lui TG mai cu seama. "aceleasi discutii ca acum 10 ani" Si ce-i cu asta? Avem cumva o lista de subiecte de discutie si odata ce s-a discutat un subiect nu mai avem voie sa-l pomenim vreodata? Care anume e problema ca discutam de muzica si concerte si in 2004 si in 2016?marvas wrote:fix discutiile astea le aveam si in 2004 cand m-am inscris pe forum, cu chester, meetzer, doomhammer si inca cativa. Good times.
problema e ca discutam CA in 2004. Totul e bine si frumos pana ajungem la muzica, moment in care toata lumea are iar 13 ani.chestr0ny wrote:Care anume e problema ca discutam de muzica si concerte si in 2004 si in 2016?
Singurul care se supara ca nu ne place Tiesto esti tu.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Si eu, si eu, te rog!
Abia astept nasterea festivalului Mazarea de Aur, unde vor fi invitati Sonata Artica, Travis, Joe Cocker, Metallica, ATB, Bucovina, Horia Brenciu Band, taraful de la Medgidia si chestr0ny. In anul 2030. Cand toti vor fi fost deja basiti de 10-15 ani. Si vor fi participat la festival doar pentru bani si/sau pentru gloria zilelor trecute.
Abia astept nasterea festivalului Mazarea de Aur, unde vor fi invitati Sonata Artica, Travis, Joe Cocker, Metallica, ATB, Bucovina, Horia Brenciu Band, taraful de la Medgidia si chestr0ny. In anul 2030. Cand toti vor fi fost deja basiti de 10-15 ani. Si vor fi participat la festival doar pentru bani si/sau pentru gloria zilelor trecute.
Last edited by McWilliams on 8 Aug 2016, 19:53, edited 1 time in total.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester, te simti bine? Despre ce vorbesti?