n-am cum sa ma supar, pentru ca nici mie nu-mi place.chestr0ny wrote:Singurul care se supara ca nu ne place Tiesto esti tu.
Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Tiesto era la moda in 2004 - 2005, ori de atunci au trecut ~11 ani. Ma mir ca lumea inca il mai asculta si merge la concert pentru el, nu vad ce e asa de marfa, stiu din trecut ca genul lui e unul mai industrial.
Pentru mine, Vocal si Dream Trance sunt miezul din dodoasca. Sau au fost, pentru ca acum, m-am reprofilat pe Anime, bineinteles.
Pentru mine, Vocal si Dream Trance sunt miezul din dodoasca. Sau au fost, pentru ca acum, m-am reprofilat pe Anime, bineinteles.
Tiesto merge bine cu anime. N-au cum sa greseasca atatia oameni.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Eu nu am avut bani de EC sau de Untold. Nici macar de Sunwaves, asa ca ca daca aveam poate imi dadeam cu parerea despre Tiesto.
Cat despre publicitate, chiar ca era peste tot (daca e bun sau nu festivalul, asta e partea a 2a). Mai ceva ca Star Wars asta nou, cand erau pana si promotii la cremvusti cu copia nereusita de Darth Vader.
Cat despre publicitate, chiar ca era peste tot (daca e bun sau nu festivalul, asta e partea a 2a). Mai ceva ca Star Wars asta nou, cand erau pana si promotii la cremvusti cu copia nereusita de Darth Vader.
Ai hulit cu caterinca ta inseamnatatea si valoarea anime-ului, ai murdarit un concept artistic de nepretuit si l-ai amestecat cu ce nu se cuvine.vulp wrote:Tiesto merge bine cu anime. N-au cum sa greseasca atatia oameni.
Anime is life, anime is love.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Love is all we need
si biserica, sa nu uitam de cele sufletesti! Cum zicea si Iisus Hristos: "Dupa Mine Potopul!" Iarta-ma Doamne pentru blasfemie.

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Cum era de asteptat la o masina sh, au inceput problemele. Scap de una, dau de alta, ies ca ciupercile dupa ploaie. Unele defecte sunt nascute din necesitatea de intretinere a masinii, iar altele sunt vicii ascunse care scot capul la lumina deabia acum, dupa mai mult de un an de la achizitionare.
Daca as avea bani, si maine mi-as cumpara o masina noua, fara sa am nici cea mai mica retinere sau ezitare.
Daca as avea bani, si maine mi-as cumpara o masina noua, fara sa am nici cea mai mica retinere sau ezitare.
Lel, șaii discută despre importanța Untold-ului și artiștilor care sunt chemați acolo. Who gives a shit, nimănui nu-i pasă de line-up, toți se duc pentru pastiluțe 

- ola small dickie
- Big Daddy
pentru pasarica

Last edited by ola small dickie on 10 Aug 2016, 15:19, edited 1 time in total.
Dacă ai boabe vin și alea
- ola small dickie
- Big Daddy
ca la gaini
- Salut, ma intereseaza X. Pros? cons? feedback general?
- Salut, dar de ce nu incerci Y?
Everytime
- Salut, dar de ce nu incerci Y?
Everytime

- ola small dickie
- Big Daddy
cam greu sa primesti feedback la soylent si alte meal replacements. cred ca era destul de evident ca nu foloseste nimeni de pe aici
E atat de rea tacerea?
- ola small dickie
- Big Daddy
nu stiu, cateodata-i buna, cateodata-i rea. de ce?
De la ~30 Mbps la 16. GG digi fu2va-n gat.
- DarthZombie
- Dremora Lord
>not having a meme squad at the ready