Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Eu nu prea sunt fan sos de rosii, insa ai mei fac sos de rosii (din gradina/fresh) picant, ceva asemanator cu ketchupul insa mult mai bun. E in combinatie fatala cu mujdei de ustori si smantana. Si plus ca (cel putin mie) mi se pare perfect pentru pestele pe gratar.
This. Bulion master race.ola small dickie wrote:eu pun bulion (din ala solid, pasta de tomate) cam peste orice mancare solida. mananc cam un borcan de pasta de tomate la 2 saptamani.]
- ola small dickie
- Big Daddy
thats my secret. acum va puteti bucura si voi de el. cu placere. a si o bere pe zi. a si 1,5l - 2l apa pe zi. cu placere.stef wrote:Ola mananca o ceapa pe zi + un borcan de bulion la doua saptamani. We have some interesting users around.
SALUT CU RESPECT BULION MASTER RACE FRIENDTG wrote:This. Bulion master race.ola small dickie wrote:eu pun bulion (din ala solid, pasta de tomate) cam peste orice mancare solida. mananc cam un borcan de pasta de tomate la 2 saptamani.]
Last edited by ola small dickie on 2 Sep 2016, 12:14, edited 2 times in total.
"I have zero interest in food. If it were feasible, my diet would consist entirely of flavorless beige smoothies containing all the nutrients required by the human animal."Mărar wrote:Nu pun sare, nu pun piper, nu pun sosuri, nu pun condimente. Nu-mi pasa ce folositi, sunteti ciudati.
Marar e fiinta superioara, uber-omul care a depasit nevoile primare de gatit, mancat, pus condimente, turnat ketchup si pierdut vremea cu animale de companie. This is the future.

I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
chestr0ny wrote:Marar e fiinta superioara, uber-omul care a depasit nevoile primare de gatit, mancat, pus condimente, turnat ketchup si pierdut vremea cu animale de companie. This is the future.
si futut
- DarthZombie
- Dremora Lord
La cat ne futem pe aici n-as fi asa sigur.
Nu vad a fi futai pe aici.
Tu te simti cumva futut?
Nu inteleg.
Tu te simti cumva futut?
Nu inteleg.
Si eu care credeam ca sunt un ursuz lipsit de chef de orice. Multumesc pentru schimbarea de perspectivachestr0ny wrote:Marar e fiinta superioara, uber-omul care a depasit nevoile primare de gatit, mancat, pus condimente, turnat ketchup si pierdut vremea cu animale de companie. This is the future.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Ne futem zilele pe aici, deci e futai din plin.DANiel wrote:Nu vad a fi futai pe aici.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Amuzant ca tocmai Marar este cel mai intransigent forumist in privinta prezentei mirodeniilor in mancare.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Google wrote:Mararul combate depresia, intareste oasele si creste fermitatea sanilor

unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Am aflat (din intamplare) ca Total Biscuit are cancer in forma terminala. Old news I know....
Ma intristez foarte tare cand aflu astfel de vesti indiferent despre cine este vorba.
Nu pot sa zic ca eram un fan al lui TB. Mai urmaream ocazional review-urile lui mai mult pentru a vedea imagini de gameplay. Insa tot timpul m-am gandit ca e foarte norocos ca are succes pe youtube si poate trai din asta. Acum ca am aflat vestea mi-am reamintit cat de important e sa te bucuri de orice ai si sa nu invidiezi pe nimeni.
Ma intristez foarte tare cand aflu astfel de vesti indiferent despre cine este vorba.
Nu pot sa zic ca eram un fan al lui TB. Mai urmaream ocazional review-urile lui mai mult pentru a vedea imagini de gameplay. Insa tot timpul m-am gandit ca e foarte norocos ca are succes pe youtube si poate trai din asta. Acum ca am aflat vestea mi-am reamintit cat de important e sa te bucuri de orice ai si sa nu invidiezi pe nimeni.
Huh. Eu nu stiam. Hang in there, old chap.
I'm livin' in a love shadow
De atunci a mai avut un update in care spunea ca chemoterapia isi face efectul. He might make it.
wow. are cancer in forma terminala dar tot petrece 20 minute prin meniuri inainte sa intre in joc.
nici eu nu sunt mare fan. ii urez sanatate.
nici eu nu sunt mare fan. ii urez sanatate.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Ultimul lui update era ăsta cred: https://www.youtube.com/watch?v=XUXMAB4gQJ8
Nu era în fază terminală și the chemo stuff worked.
Nu era în fază terminală și the chemo stuff worked.
dump CHA
Cancerul i-a revenit. De data asta nu la colon ci la ficat. Nu e operabil si mai are 2-3 ani speranta de viata. A anuntat chestia asta pe twitter prin octombrie 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=808W9JZgBpM. Ce am gasit rapid ca un rezumat cronologic.
https://www.youtube.com/watch?v=808W9JZgBpM. Ce am gasit rapid ca un rezumat cronologic.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ma rog, daca am inteles corect cursul evenimentelor... a aflat ca are cancer, a trecut printr-o perioada de terapie, cancerul in cauza a dat inapoi, a trecut o perioada destul de scurta, a revenit cancerul la alt organ, alte belele.
Sper sa nu gresesc, pentru ca nu prea poti urmari asta - pe de o parte, nu este ceva despre care vrei sa auzi; pe de alta parte, nici TB nu vrea sa faca public problemele pe care le are (de inteles). Insa a zis, in mod repetat, ca ceea ce face acum este placut/satisfacator si pentru suflet, si pentru portofel, asa ca o sa continue pana cand literalmente nu o sa mai poata face asta fizic. Au fost perioade si mai rele decat acum, la primul grup de sesiuni de chemo, asa ca vlaga si forta in el sigur are. Sa dea Dumnezeii 60 FPS si 120 FOV sa fie de-ajuns.
Sper sa nu gresesc, pentru ca nu prea poti urmari asta - pe de o parte, nu este ceva despre care vrei sa auzi; pe de alta parte, nici TB nu vrea sa faca public problemele pe care le are (de inteles). Insa a zis, in mod repetat, ca ceea ce face acum este placut/satisfacator si pentru suflet, si pentru portofel, asa ca o sa continue pana cand literalmente nu o sa mai poata face asta fizic. Au fost perioade si mai rele decat acum, la primul grup de sesiuni de chemo, asa ca vlaga si forta in el sigur are. Sa dea Dumnezeii 60 FPS si 120 FOV sa fie de-ajuns.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...