Game Draft XI - Hate Draft

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Post Reply
TG
Cyberdemon

Game Draft XI - Hate Draft

Post by TG »

So, un draft mai aparte, ghidat de antipatie și critici, urmează să se desfășoare. Ca și participanți confirmați avem deocamdată așa (updated, în ordinea de postare):
Spoiler for Participanți:
1. marvas
2. Mahdi
3. ola small dickie
4. TG
5. chestr0ny
6. ne0lith
7. Stokkolm
8. juve3332
9. DarthZombie
10. Foxman
11. Caleb
12. sebas
Regulament pentru etapa de postare:

1. 10 alegeri, primele 3 la liber (deci nu trebuie să fie unice) și 7 unice, mă gândeam că ar merge asa pentru a avea pe ultimele 4 poziții alegeri mai dubioase, gen jocul X unde nu mi-a plăcut meniul principal fuck that shit.

2. 24h timp de postare, trimiteți PM următorului la rând, deși am putea pur și simplu alege deodată jocurile, e mai ok pe rând.

3. Descrieri. Ce problemă are fiecare cu jocul X, destul de sec fără la un draft de genul ăsta. Orice motiv se acceptă, inclusiv ”am jucat 20 de minute și nu mi-a plăcut”. Superficialitatea e bine primită aici, dar ar fi preferabil să nu alegem doar din astea.

4. SPOILER TAGS dacă aveți o problemă cu, nu știu, finalul unui joc sau un moment anume când moare personajul principal, dunno. Ideea e să aibă fiecare de ales dacă vrea să citească sau nu.

Pentru dueluri, mai vedem, poate ne vin și alte idei față de standard.

Încă se mai fac înscrieri, dacă ați scris vreodată un post plin de mizerii pe thread-ul unui joc, apoi l-ați șters să nu facă nimeni implozie, ăsta e locul pentru voi. Între timp, dacă nu vă plac așa regulile sau aveți alte sugestii, postați aici.

Pentru discuții pe parcursul jocului, folosim thread-ul acesta. LE: Closed.

viewtopic.php?f=59&t=1405

Spoiler for Liste:
marvas
1. MX vs ATV Supercross Encore
2. Battletoads
3. Nosferatu - The Wrath of Malachi
4. Minecraft
5. Duck Hunt
6. Clicker Heroes
7. Broken Sword 3: The Sleeping Dragon
8. Guitar Hero 5
9. Watch Dogs 2
10. Misterele Laurei

Mahdi
1. Diablo III
2. Elder Scrolls IV: Oblivion
3. Thi4f
4. Neverwinter Nights
5. Alien: Isolation
6. Heroes of Might and Magic IV
7. Icewind Dale 2
8. Game of Thrones (A Telltale Game)
9. Rusty Hearts
10. Game Draft

ola small dickie
1. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
2. Jocul McDonald's
3. Diablo
4. Dota 2
5. Need for Speed: Underground (2003)
6. StarCraft
7. World of Warcraft
8. FarmVille
9. No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way
10. Command & Conquer: Tiberian Sun

TG
1. Diablo II (anul diavolului 2000)
2. The Elders Scrolls IV: Oblivion (2006)
3. Mass Effect 2 (2010)
4. Defense of the Ancients (2003)
5. Borderlands 2 (2012)
6. Arcania – Gothic 4
7. Zeno Clash (2009)
8. Test Drive Unlimited 2 (2011)
9. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
10. The Banner Saga (2014)

chestr0ny
1. Super Mario Bros.
2. Duke Nukem Forever
3. Far Cry Blood Dragon
4. Saints Row the Third
5. Braid
6. Quake 3 Arena
7. Undertale
8. Guitar Hero
9. Ass Creed Black Flag
10. Mu Online

ne0lith
1. Bioshock Infinite
2. Dark Souls
3. Half Life 2
4. Dear Esther
5. SOMA
6. Trespasser
7. Rainbow Six Vegas
8. Hearthstone
9. Witcher 2
10. Portal 2

Stokkolm
1. Halo: Combat Evolved (2001)
2. Day of the Tentacle (1993)
3. Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (2005)
4. World of Goo (2008)
5. Sanitarium (1998)
6. Final Fantasy VI
7. Gears of War
8. Beyond Divinity (2004)
9. Crysis 2
10. Overwatch (2016)

juve3332
1. Unreal 2: The Awakening
2.Serious Sam: The First Encounter
3. Black & White
4. Worms 3D (2003)
5. Counter-strike
6. Carmageddon 2 (1998)
7. Doom 3 (2004)
8. Commandos 3 (2003)
9. Runaway (2004)
10. Postal 2 (2003)

DarthZombie
1. Bioshock Infinite (2013)
2. Fallout 3 (2008)
3. Spore (2008)
4. Rage (2011)
5. Planescape: Torment
6. Dungeon Keeper (2014)
7. Carmageddon TDR 2000 (2000)
8. Call of Juarez: The Cartel (2011)
9. Starcraft 2 (2010)
10. Chaser (2003)

Mafio
1. Skyrim
2. Half Life 2

Foxman
1. EVE Online
2. Dwarf Fortress
3. Heroes of the Storm
4. Gothic 3
5. Pokemon GO
6. Warhammer Online
7. Darkest Dungeon
8. Sunless Sea
9. Dragon Age 2
10. Mass Effect 3

caleb
1. Deus Ex: Human Revolution
2. Gears of War 2
3. The Talos Principle
4. X-COM: Enemy Unknown
5. Dead Island
6. Wing Commander
7. Curiosity
8. Heavy Rain
9. Metro 2033
10. Dark Souls II

sebas
1. Kalonline (2004)
2. Achaea, Dreams of Divine Lands (1997)
3. Might and Magic IX (2002)
4. Counter Strike: Global Offensive (2012)
5. Bioshock Remastered (2016)
6. Grand Theft Auto IV (2008)
7. Ultra Street Fighter IV (2015)
8. Dragon Age: Origins (2009)
9. X: Rebirth (2013)
10. King's Bounty: Warriors of the North (2012)
Rezultate dueluri:
Spoiler for Rezultate:
Rezultate runda I:

Mahdi (12) vs. (0) Stokkolm - Mahdi
ola small dickie (5) vs. (8) Caleb - caleb
Foxman (9) vs. (3) ne0lith - Foxman
sebas (4) vs. (9) DarthZombie - Zombie
juve3332 (8) vs. (7) chestrony - juve
TG (8) vs. (5) marvas - TG

Rezultate Runda II:

Mahdi (9) vs. (3) Caleb - Mahdi
Foxman (9) vs. (4) Zombie - Foxman
juve (4) vs. (8) TG - TG

Rezultate Semifinale:

Mahdi (10) vs. (4) Foxman - Mahdi
TG (9) vs. (5) Zombie - TG

Finală:

Mahdi (9) vs. (2) TG
Clasament final:
Spoiler for Clasament:
1. Mahdi
2. TG
3. Foxman
4. Zombie
5. juve
6. caleb
7. chester
8. marvas (5 voturi)
9. ola small dickie (5 voturi)
10. sebas
11. ne0lith
12. Stokkolm
Last edited by TG on 6 Feb 2017, 18:59, edited 1 time in total.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mahdi
Necromancer

Re: Game Draft XI - Hate Draft (înscrieri și discuții momentan)

Post by Mahdi »

12 sunt prea multe. Maxim 10. Vreo 8 ar fi perfect.

A, și toate să fie unice, în afară de, nu știu, cel de pe primul loc.
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

^ da.
I'm livin' in a love shadow
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Eu votez pentru 10 alegeri, din care majoritatea sa fie libere. Alea unice au sens cand e vorba de titluri preferate, unde iti e usor sa inlocuiesti optiunile populare furate cu alternative. Acolo sunt necesare pentru a evita ca peste jumatate din liste sa aiba vesnicele Dark Souls/Thief/Witcher/whatever.

Dar cand e vorba de chestii pe care le gasim mizerabile si nememorabile, treaba nu mai e la fel de previzibila pentru a necesita aceleasi limitari.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Da, 10 alegeri sunt suficiente. Pe vremuri, cand ne cantau ingerii imnuri la ureche cand jucam drafturi, intelegeam nevoia de mai multe alegeri si, implicit, mai mult timp de joc. In ultima vreme, cand entuziasmul s-a mai domolit, tindem sa ne pierdem interesul pe final, asa ca 10 e un numar rezonabil de alegeri.

Cred ca intr-un fel optiunile la liber ar dinamita insasi esenta jocului, acela de a ne fura unul altuia alegerile. Practic, am alcatui doar un top personal. Stiu ca e o situatie mai speciala decat in cazul altor drafturi, dar tot cred ca ne-am distra putin mai mult (si ar aduce mai multa competivitate) sa ne sutim unul altuia un Diablo, un WoW, d-astea. Ca sa atingem un echilibru, am putea suplimenta alegerile libere la 2, maxim 3.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Pe de alta parte, cred ca ar trebui sa definim putin mai bine obiectul draftului. Alegem doar jocuri pentru care antipatia este ferventa si le consideram ca vai de mama lor sau si jocuri pur si simplu supra-evaluate (deci, pe care nu le-am considera efectiv detestabile, ci la care doar am avea urticarie din pricina noianului de laude)? Personal, cred ca ambele categorii ar trebui incluse, iar utilizatorul sa specifice expres sau sa dea limpede de inteles din motivatie in care oala ar arunca jocul respectiv.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ambele categorii.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Exact, ambele. Ideea cu alegerile libere era că mie aici esența jocului mi se pare pe dos și parcă se potrivește mai bine așa, le-aș fi făcut pe toate libere să fiu sincer, chiar dacă ar fi doar un top. Dar ca să alegem un compromis, aș sugera 10 alegeri, 4 libere, 6 unice. Să vedem ce mai zic și alții.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Jocurile care imi stau in minte sa le iau sunt in general chestii care apar pe listele "best of all time", care se aleg ca painea calda la game draft-urile serioase. N-ar fi la fel de fun sa fac rant-uri despre Big Rigs si chestii de genul imo.

3 libere / 7 unice would seem fine with me.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ok then, 3 libere, incap toate Diablo-urile pentru toata lumea. Probabil ii dam drumul azi daca nu mai are nimeni ceva de adaugat.

Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Bun haterilor, ordinea de postare conform random.org este urmatoarea:

1. marvas
2. Mahdi
3. ola small dickie
4. TG
5. chestr0ny
6. ne0lith
7. Stokkolm
8. juve3332

M-am gandit la wildcard-uri secrete and stuff like that, dar eu zic sa jucam normal, pe rand. Gen sa nu alegem primele 3 dintr-un foc. marvas, ai legatura.

Daca mai vrea cineva sa intre in joc pe parcurs, se poate.

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Re: Game Draft XI - Hate Draft

Post by marvas »

1. MX vs ATV Supercross Encore

Image

Am pus coperta jocului mai sus ca sa stiti ce sa evitati. Iar acum sa va explic.

Mie imi plac jocurile cu intreceri de ATV-uri. E ceva legat de echilibrul vehiculului, de manevrabilitate, viteza si posibilitatea de a face tot felul de stunts. E adevarat ca prefer arcade-urile, nu simulatoarele.

Pure e unul dintre jocurile mele preferate, la fel si nail'd, Fuel e fain si el si pana nu demult faceam cascadorii prin GTA 5. Asa ca in momentul in care am vazut pe raft MX vs ATV Supercross Encore la pret redus, nu am ezitat deloc si l-am luat, desi nu stiam mai nimic despre el.

In drum spre casa am intrat pe internet sa vad cam ce review-uri are jocul (stiu stiu, trebuia sa fac asta inainte). De obicei nu ma prea deranjeaza notele slabe ca am jucat destule jocuri care nu erau pe placul opiniei publice, dar in cazul asta parca erau mai mici decat de obicei.

Am ajuns acasa, am bagat discul in consola si m-am pus pe treaba. Are mai multe moduri de joc, asa ca l-am ales pe cel mai free ride posibil sa ma obisnuiesc cu controlul. SWEET CHRISTMAS IT SUCKED! Aproape nici un buton nu era la locului. Cand vroiam sa sar, restartam nivelul, cand vroiam sa iau stanga sau dreapta mutam doar camera la stanga sau dreapta. Fiecare aterizare pe care simteam ca o controlez se finaliza cu o imprastiere a soferului prin santuri. Nimic nu era pus acolo intuitiv. Legat de grafica, multe elemente din decor nu se incarcau decat prea tarziu, iar jocul arata ca unul de PS2.

O singura data l-am mai jucat de atunci, cand a venit un amic la mine. A fost haos si atunci, dar in splitscreen orice e mai distractiv.

Ce e trist e ca celelalte jocuri din serie au primit review-uri bune la vremea lor. Desi Encore e un fel de remaster la jocul original de PS3, internetul zice ca a iesit mult mai prost.

Evitati-l.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

1. Diablo III

Pentru că unii dintre voi vor alege în mod previzibil una dintre primele iterații ale seriei, o să profit de poziția mea fruntașă la rând și o să vă arăt cum se face de fapt.

Diablo 3 a fost o porcărie de joc. A fost o porcărie așa de mare, încât m-a lecuit complet de idei preconcepute precum "Blizzard e companie serioasă, n-au cum să greșească, bro". Ce-i drept, nu jucasem nimic din producțiile lor mai recente, de aceea șocul a fost și mai puternic.

Ia să vedem:
- Jocul cere permanent conexiune la internet, chiar dacă vrei să joci doar single player. La lansare cel puțin a fost un dezastru - timp de o săptămână+ erai lovit de faimoasa eroare 37 - servers busy.
- Poveste incredibil de proastă. Undeva, într-un birou corporatist, cineva a prezentat un powerpoint cu povestea iar managerii au zis "Da, coaie! De asta avem nevoie în 2012! De o poveste incredibil de bășită, cu voice acting de căcat și plot twisturi previzibile de la 2 poște! Că oricum nu joacă nimeni pentru poveste, hai să ne chinuim să o facem cât mai idioată posibil, cu cutscene-uri cât mai multe!"
- Gameplay mult prea simplificat, bazat pe creșteri tip +1, fără niciun "flavor". Rețeta Diablo era oricum simplificată și foarte accesibilă - în Diablo 3 au simplificat-o și mai mult. Nu există build-uri și combinații interesante de iteme în Diablo 3, totul se bazează pe simple incrementări.
- Toată povestea cu Auction House-ul. Itemele se puteau vinde/cumpăra pe bani reali. De altfel, tot jocul părea construit în jurul acestei Auction House - ăsta e motivul pentru care itemizarea era atât de meh și sistemul bazat pe +1. După o vreme a fost închisă bursa ("we listened to you, guys!"), dar mecanicile fade ale jocului au rămas.
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Am ras irl. Hai ca o sa fie misto draftul asta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

1. Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Image

Nu stiu sa fi existat vreun joc care sa-si fi batut mai mult joc de ce a fost inaintea lui, de mostenirea lui, de predecesor sau predecesori mai mult ca Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude este un cacat. Un cacat pe care l-am urat foarte mult si voi simti la fel toata viata. Eu sunt un tip foarte iertator dar trecerea timpului nu va face niciodata ca sentimentele mele de "muie mai jegule" sa se schimbe vreodata fata de aceasta abominatiune. Jocul asta este Victor Ponta al jocurilor. Si la 95 de ani imi voi aduce aminte de el si il voi injura cu bastonul in aer.

Ce au facut jegosii astia care au facut jocul asta? Au profitat de renumele unei serii faimoase si al unui personaj faimos ca sa scoata ceva ce nu are absolut nicio legatura cu nimic din serie. Suntem niste tristi asa ca ne-am gandit sa punem numele de Leisure Suit Larry si sa aruncam niste femei dezbracate si niste tzatze umflate in 3D si sa-i zicem joc. Asta a fost anuntul oficial al partzarilor despre noul joc.

Jocurile originale LSL au ca punct chintesential o stare de spirit aparte. Jucandu-le am simtit o nostalgie, un atasament profund si complex fata de personaj, o atmosfera linistita si reflexiva, chiar daca jocurile au o tenta erotica. Tocmai asta e marea lor calitate, nuanta erotica nu te face sa te distanezi de atmosfera aparte, ceea ce e mare lucru.

Rapanul numit Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude este un joc 3d in care te plimbi pe langa niste femei in putza goala si din cand in cand joci mini jocuri cu prezervative si bilute anale. Asta e tot.

Spre comparatie iata niste poze din jocurile originale:
Spoiler for frumos:
Image

Image

Image

Image

Image
Si iata si din Magna Shit Laude
Spoiler for caca:
Image
Image
Cand jocul a fost adaugat pe GOG m-am enervat foarte tare si am postat un comentariu in care le ceream sa-l scoata, ca nu este de fapt un joc din aceasta serie, ca este o mizerie si nu merita sa fie pe site. :)

Sa vad daca mai gasesc comentariul....o secunda.

aha l-am gasit: "gog dont disapoint now! you are a great site. remove this game now. this is a disgrace, a mistake. dont tarnish you reputation for this trash. remove the game." :lol: e la ultima pagina a comentariilor de la joc, pagina 11, 14 mai 2013, frumos https://www.gog.com/game/leisure_suit_l ... uncensored

O seara buna!
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

ola small dickie wrote:Jocul asta este Victor Ponta al jocurilor. Si la 95 de ani imi voi aduce aminte de el si il voi injura cu bastonul in aer.
:lol: :lol: :lol:
REMEMBER CITADEL
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Puțin cam safe picks băieți. Lasă că rezolv eu.

1. Diablo II (anul diavolului 2000)

Image

Credeați că știți care e faza cu Y2K? No you fucking don't. Blestemul în materie de software se numește Diablo II. Deja voi avea nevoie de terapie prin faptul că mă cobor la nivelul de a include așa ceva în orice listă, nici pe o lista de jocuri hated nu ar merita să apară.

Hai că primul a mai fost cum a mai fost, m-am plimbat, am apreciat atmosfera, dar oricum nu e ca și cum l-am jucat la lansare ca să mă afecteze așa de tare. Diablo II în schimb era jucat la toate sălile și progresând în questul meu de a juca toate RPG-urile relevante mă loveam des de mențiunea acestei dubioșenii. Blizzard, ca niște pești de profesie ce sunt, știu ce vor clienții de la curvele lor, iar în Diablo II au băgat bine, mă scârbește obsesia de a trece prin el pentru "drop-uri", îmi displace click fest-ul și faptul că la fel cum a făcut CoD 4 (practic un rail shooter) la FPS-uri, a avut un efect de undă și cu toate că e radical diferit de un RPG, a influențat acest gen.

O mizerie mizerabilă. *spits*

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Acum stim cui nu i-a picat niciodata The Stone of Jordan, desi s-a straduit. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

dati-l afara pe chester din joc. a zis ca nu stie ce sa posteze
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:)))))

Nu stiu ce sa postez din lista lunga de jocuri de câcat pe care am facut-o. Ma mai gandesc putin.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”