Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)
dak nuti place portal 2 inseamna k tea facut mata prost gandeste ba in plm inainte sa zici asa ceva
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Cu tampenia asta ce mai e?chestr0ny wrote:dak nuti place portal 2 inseamna k tea facut mata prost gandeste ba in plm inainte sa zici asa ceva
Fiecare are dreptul sa-i placa sau nu vreun joc. Am spus doar ca mi se pare incredibil ca umorul din Portal 2 sa fie o piatra de moara atat de grea atarnata de gatul jocului astuia. N-a facut nimeni pe nimeni prost sau ceva, discutam doar.
Last edited by juve3332 on 27 Jan 2017, 11:47, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
ala e un meme romanesc

Pe mine m-a amuzat postarea lui chester.
@juve:
Mie Portal 2 mi se pare ca si cum te-ai uita la asta si ti s-ar parea hilar:
Eu ma minunez cum de lumea ignora diferenta fata de primul, ai zice ca orice subtilitate ce l-a facut o realizare de exceptie a trecut fix pe langa. Nu vad cum nu poti cel putin sa fii de acord ca al doilea e mult mai in-your-face si insistent in glume. Indiferent ca tie iti place mai mult sau nu, eu as zice ca poti recunoaste existenta unei schimbari de abordare ce ar putea aliena fanii scriiturii din primul.
Last edited by ne0lith on 27 Jan 2017, 11:47, edited 4 times in total.
@ola: Mda, inteleg.
@neOlith: Da, e clar diferit de primul, nu neg. Ca si HL2 de HL1. Dar mi se pare absolut ok sa fie asa, fiindca acele elemente care le-au facut pe acestea unice, reiterate sterp ar fi dat nastere unei auto-pastise oribile. Wheatley nu se vrea a fi comic, sa razi in hohote la el.
@neOlith: Da, e clar diferit de primul, nu neg. Ca si HL2 de HL1. Dar mi se pare absolut ok sa fie asa, fiindca acele elemente care le-au facut pe acestea unice, reiterate sterp ar fi dat nastere unei auto-pastise oribile. Wheatley nu se vrea a fi comic, sa razi in hohote la el.
Juve, radem, glumim, relax, simmer down and pucker up. 

Nu-l știam, dar mi l-am imaginat zis ironic de un prieten bun la imitat în vorbire genul ăsta de punctuație și m-am cocoșat de rîs.chestr0ny wrote:dak nuti place portal 2 inseamna k tea facut mata prost gandeste ba in plm inainte sa zici asa ceva
Am strâns eu descrierile de până acum, asta în caz că se gândea cineva să o facă pentru faza de vot, le voi posta eu când deschid thread-urile.
imbatranim ba, inainte nu trebuiau explicate memeurile.
dak nuti place memeul romanesc inseamna k tea facut mata prost gandeste ba in plm inainte sa zici asa ceva
dak nuti place memeul romanesc inseamna k tea facut mata prost gandeste ba in plm inainte sa zici asa ceva

Nu pot sa-mi prajesc micii in liniste pe gratarul de fonta ca vine shaul asta sa aleaga Hate Draft la ultima alegere. This aggression will not stand!
- DarthZombie
- Dremora Lord
Marvas si Mahdi si-au depus candidatura serioasa pentru castigarea draftului asta. Rip aia care vor pica vs ei la faza alegerilor.
După cum ziceam. Mai e ola de postat ultima alegere. O să las până miercuri să vă mai puneți descrieri then we do dis.
- ola small dickie
- Big Daddy
Mie mi-a placut Misterele Laurei. L-am jucat, l-am terminat, l-as mai juca o data. Stiam ce fel de joc e, nu aveam asteptari ca de la un joc adventure clasic (lol). Bine, stiam dinainte ce-i cu jocul asta, nu l-am luat sperand ca e un Day Of The Tentacle sau Broken Sword romanesc care sa lanseze industria de jocuri a tarii ca marvas. 
Si cum sa urasti un joc cu femei dezbracate? Hell no

Si cum sa urasti un joc cu femei dezbracate? Hell no
Last edited by ola small dickie on 29 Jan 2017, 15:53, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
Broken "Sword"
Beneath a Penis Sky
The Big
Cuntinarium
The Big
Cuntinarium
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Biocock
Cunter Strike
Spermunky
Grim Fagdango
Penis, Please
EuroFuck Simulator
Yes, I've been practicing. Ms.
Cunter Strike
Spermunky
Grim Fagdango
Penis, Please
EuroFuck Simulator