Apropo de RPS si Eurogamer, au si ei un sistem din asta de badge-uri prin care scot in evidenta jocuirile foarte bune si exceptionale. Si da, stiu de IGN si Gamespot etc, de-aia am zis site-urile serioase. Like I said, notele conteaza pentru Metacritic. My bad ca n-am verificat pe Polygon, aveam impresia ca n-au note. (oricum, in afara de RPS am cam renuntat la site-urile de gen).
Sunt de acord si cu argumentele care se dau si mai sus, caleb si restul. Nu stiu ce relevanta mai au notele intr-o revista tiparita in zilele internetului nostru. Chiar si daca ar aparea regulat, tot ar fi irelevante pentru un potential cumparator la momentul aparitiei, daramite in conditiile actuale.
Poate ar trebui sa facem un poll si pentru note

PS. Daca tot suntem la capitolul asta, ar mai fi cate ceva de zis si despre liniile alea pro si contra - de ce fix 3 si de ce trebuie neaparat sa aiba fiecare joc asa ceva? Ce greutate au? Daca e un joc foarte bun, ii cautati nod in papura ca sa aveti ce trece la Contra?. Likewise, la un joc foarte prost, mai conteaza ce scrii la Pro?