.chester wrote: Prefer everyone deserves a voice decat represiune daca esti orice altceva in afara de alb heterosexual crestin ortodox.
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
acest clip de 7 secunde mi-a schimbat complet perspectiva despre viata, omenire, univers. acum inteleg ce se intampla de fapt
juve3332 wrote: Badea e un tip spumos, spontan, care are cuvintele la el si capacitatea de a improviza destept si furtunos pe un subiect.

Sunt aproape sigur ca nu o sa dau in viata mea click pe vreun videoclip, link sau orice altceva postat de Apollyon pe acest forum. 

I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
eu m-am uitat fara sonor ca mi s-au belit castile de la serviciu dar tot m-a patruns revelatia. mesajul e prea puternic, nici n-are nevoie de sunet
si plus 1 la ce a zis Mafio, Mircea Badea apreciat pt umorul lui pe forumul level. am trait s-o vad si pe asta.
pt fanii umorului Mircea Badea, recomand sa va uitati pe postarile de pe pagina lui de Facebook. E acolo umor zilnic din asta furtunos, spumant, spumos si mega inteligent.
si plus 1 la ce a zis Mafio, Mircea Badea apreciat pt umorul lui pe forumul level. am trait s-o vad si pe asta.
pt fanii umorului Mircea Badea, recomand sa va uitati pe postarile de pe pagina lui de Facebook. E acolo umor zilnic din asta furtunos, spumant, spumos si mega inteligent.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu cred ca e nimeni de aici care sa zica "da frate, Badea e cel mai tare!", ci doar ca mai are momentele sale mai rasarite. Nu multe, dar comparatia era facuta cu Dragos Patraru iar acolo e clar cine iese in avantaj.
^^Da, dar pe principiul ceasului stricat care indica ora corecta de doua ori pe zi, nu ca ar fi avut el niste momente bruste de claritate sau inteligenta.
- ola small dickie
- Big Daddy
patratu e penibil. discursul lui in general mi se pare penibil (destule iesiri anti justitie, mai acum cateva zile avea titlu in emisiune "romania stat politienesc" lol) la fel ca umorul lui. iar acum daca eram sef la digi il dadeam afara instant. din postura de angajat digi critica postul digi dar salariul de la digi, ala e bun. vrei sa critici public postul unde lucrezi? ok, da-ti demisia si fa-o
Ati scos din context doar prima afirmatie, pe a doua o s-o scot eu pentru ca asta conteaza de fapt cel mai mult din ce a vrut sa zica juve si mcwiliams, si la asta m-am referit si eu cand am spus ca sunt de acord cu ce a spus el.juve3332 wrote:Din pacate, este o javra de om, nu are nici macar coloana vertebrala a lui Rica Venturiano.
Va luati de cacaturi - aka "umorul" lui Badea - ca sa va gadilati orgoliul si stima de sine ca voi nu v-ati fi murdarit niciodata constiinta sa afirmati asemenea hule, iar Ola deabia asteapta astfel de momeli ca sa poata sa se dea important si unic ca el nu ar fi facut asa ceva in viata lui si se lasa aici surprins si cuprins de extaz fascinant ca a trait sa vada si astfel de minuni.
Ce e cel mai grav e ca acest om, Mircea Badea, este un manipulator ordinar platit pentru acest lucru sau poate e si convins de ce spune, ceea ce ar fi si mai grav si de plans pentru el, iar oamenii neinformati sau mai putini la minte au o doza de naivitate atat cat sa creada aberatiile debitate cu interes in functie de cum bate vantul din dosul varanului.
Anumitor useri de pe forum, eventual trebuie sa li se deseneze ca sa inteleaga esentialul sau ce e mai relevant dintr-un sir de constatari.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Holy chiar a laudat digi24 wtf banciu inca ma surprinde. E la inceput segmentul
- ola small dickie
- Big Daddy
Stef, tu ce ai tati? Tot ma mentionezi pe aici si nu inteleg ce vrei. Ce te macina?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ma refeream la faptul ca nu mai poti sa-i spui cuiva ca este prost cand zice tembelisme de genul "starea naturala a apei este forma solida", pentru ca risti sa alienezi drepturile acelui prost. Nu poti zice nimic (perceput) negativ de negri pentru ca esti rasist, nu poti zice nimic (perceput) negativ de femei pentru ca esti misogin, nu poti zice nimic (perceput) negativ de crestinism pentru ca esti ateu, nu poti zice nimic perceput negativ pentru ca - sub o forma sau alta - strivesti corola de minuni a lumii pentru cineva. Nu conteaza cat de absurda este ideea respectiva, conteaza doar ca niste indivizi isi traiesc viata in umbra ei si trebuie protejati prin lege..chester wrote:Prefer democratia occidentala cu toate tembelismele ei in locul "democratiei" inventate de Putin sau Erdogan. Prefer political correctness in loc de bulau pentru ca ai postat ceva naspa despre conducatorul mult-iubit. Prefer everyone deserves a voice decat represiune daca esti orice altceva in afara de alb heterosexual crestin ortodox. M-as duce cu mare bucurie sa traiesc in US sau orice alta tara care promoveaza tembelisme, pentru ca alternativa e sa te duci sa traiesti in regimuri autoritare in care drepturile omului sunt un concept neglijabil.
Si-mi place CTP.
Eh, cand incepi sa protejezi (macar prin neglijenta) prostia de la a fi eradicata pe cale naturala/rationala, atunci am o problema cu democratia ca mod de viata.
Si mie imi place CTP-ul. Pot sa nu fiu de acord cu el, dar pot sa apreciez cata convingere pune in cuvinte de fiecare data cand deschide gura.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... rusine.htm

Emisiunea "Starea Natiei" (Digi 24) de joi seara, moderata de Dragos Patraru, a fost intrerupta din regie minute bune pentru a se difuza discursurile lui Iohannis, Merkel si Trump. Cand a fost intrerupta emisiunea, Patraru vorbea despre serviciile secrete si acoperitii din presa.
"Nu esti cuminte, ti se intrerupe emisiunea pentru declaratii ale lui Trump si Merkel. Breaking news, nene! Sa-mi fie rusine!", a scris jurnalistul pe contul sau de Facebook.

- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Lol ok a fost tare emisiunea asta
- ola small dickie
- Big Daddy
patraru imi pare deja un antenist3 inflitrat la digi.
- ola small dickie
- Big Daddy
"Solutii la problemele familiilor romanesti", propuse de organizatia Coalitia Pentru Familie: Taxa pe celibat/Recunoasterea si remunerarea "meseriei de mama"/ Descurajarea si restrictionarea avorturilor
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... urilor.htm
ha ha ha
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21 ... urilor.htm
ha ha ha
10 lei in plus la impozit pentru fiecare laba data
I'm livin' in a love shadow
Tbh ma enervau si pe mine reclamele alea. La un moment dat, pe intreg pasajul dintre magistrale tot era reiterata chilotzaria uneia. P grotesque.Potrivit Vice, Coalitia se lauda c-a obligat Metrorex sa dea jos o reclama Calzedonia care infatisa o femeie in lenjerie, deoarece afisa nuditate.
Altfel, singura propunere care nu e o tampenie sinistra e asta (

22. Sa nu mai poata fi adoptati copii de catre persoane singure, ci doar de familii nucleare.

Mediu mai nuclear ca la mine nu exista, bitches. Poate numai in sarcofagul de la Cernobil. Let the children come.
NO COVER. ALL MAN.
Au scos-o pe aia si au bagat alta tot de la Calzedonia, acum sunt mai multe tipe, DAR - de data asta reiterate in costum de baie