Concurs Revista N2CE #2

Post Reply
User avatar
Cristan
Dremora Lord
Posts: 3696
Joined: 2 Mar 2014, 16:16
Contact:

Concurs Revista N2CE #2

Post by Cristan »

Aici e threadul de participare pentru concursul din Revista N2CE Vol. II.
Spoiler:
Image
Postaţi aici materialul de participare pentru primul concurs:
"PASSION FOR GAMES"
Pentru început, ca să rămânem în spiritul creativ al comunităţii, scrie-ne, pe topicul dedicat de pe forum, câteva rânduri despre primul joc pentru care ai făcut o pasiune.

Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre următoarele jocuri: Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Total War: Warhammer, Kentucky Route Zero sau Ryse: Son of Rome.
Pentru celelalte concursuri din revistă sunt, răspunsurile vor fi trimise prin PM către Mahdi. La trimiterea mesajelor, folosiți subiectul „Concurs” urmat de numele concursului (ex: „Concurs Underrail”):
XCOM 2
Poţi câştiga o copie a jocului XCOM 2 dacă poţi răspunde la următoarea întrebare: în ce misiune a murit al 12-lea soldat ce poartă numele unui fost redactor Level?
UNDERRAIL
O copie a jocului UnderRail poate fi a ta dacă ne trimiţi răspunsul la întrebarea: cum se numește noul sistem de creștere în nivel introdus de Underrail?
LEVEL FAN
Şi ca să nu uităm de unde am plecat, avem un concurs pentru fanii revistei Level.

Poţi câştiga a copie a jocului Thief Gold dacă ştii care a fost jocul de pe coperta numărului care a marcat aniversarea de 10 ani a revistei Level.
Toți câștigătorii vor fi anunțați pe acest thread și prin PM.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
User avatar
DerangedGenius
Zergling
Posts: 203
Joined: 28 Apr 2014, 15:04

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by DerangedGenius »

Recunosc ca nu sunt sigur care este primul-primul joc pentru care am facut o pasiune.
Dar cu siguranta am facut pentru Global Operations. Cam 7 ani aveam. Abia stiam doua vorbe in engleza (atunci tocmai incepeam procesul de invatare prin jocuri). Cred ca e destul de underrated jocul si tocmai de aia as vorbi despre el putin. Asa am descoperit ce inseamna FPS si WASD de fapt. Il primisem pe cd de la o verisoara, nu mai tin minte ce alte jocuri mai erau pe cd. Dar asta mi-a captat atentia fara sa stiu macar cum se controleaza. Cred ca mi-a luat destul timp sa decopar cu se joaca. Puteam misca camera si sa trag dar nu intelegeam de ce nu pot merge pe "sagetele" ca la jocurile cu masini. Pana la urma iau la rand tastele si descoper schema de control WASD. Si atunci chiar ca abia ma dezlipeam de joc. Campania te ducea 14 niveluri anti-tero, si apoi jucai fix aceleasi misiuni, in alta ordine, de partea teroristilor. Si fiecare misiune se petrecea intr-o noua locatie din lume si abia astepam sa vad unde ma ducea urmatoarea misiune. Cred ca mi-a luat de asemenea cateva misiuni bune sa inteleg obiectivele in afara de a anihila inamicii pentru a primi ecranulde "mission complete". Yup, joculetul asta m-a introdus cu adevarat in lumea FPS.
User avatar
TaikoKaira
Headless Kamikaze
Posts: 425
Joined: 6 Feb 2017, 15:33
Location: Deva
Contact:

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by TaikoKaira »

Primul joc pe care l-am jucat a fost Grand Theft Auto: Vice City, dar nu despre el voi scrie acum. Deşi a reprezentat pentru mine „poarta” spre lumea incitantă a jocurilor, nu il consider cel dintâi care chiar m-a pasionat. Da, mi-a placut şi el foarte mult dar nu într-atât de mult. Pur şi simplu, dorinţele pe care le aveam la vârsta aceea (asta se întâmpla cam prin 2007, când aveam 7 ani) erau mai presus de orice cursă nebună cu maşina printr-o mulţime de oameni sau de orice misiune cu împuşcături şi lupte între clanuri.

Nu, mi-am descoperit febleţea abia prin 2011. Imediat ce l-am deschis am ştiut că e exact ceea ce căutam. Avea tot ce îmi puteam dori de la o viaţă virtuală; inedit şi, din păcate, cu un stil prea puţin abordat chiar şi în zilele noastre. Cred că v-am ţinut destul în suspans, aşadar jocul în cauză e:... GUN, creaţia western a celor de la Neversoft în cloaborare cu Activision! De asemenea, a fost şi prima mea aventură terminată de la cap la coadă. M-am distrat aşa tare jucând-ul, că nici n-am realizat când a venit sfârşitul şi încă îmi aminesc cu drag de el. Să fiu sinceră, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult au fost caii, mai ales pentru că erau nişte vieţuitoare noi pentru mine. Nu mai întâlnisem vreun joc unde să pot conduce altceva decât maşini sau măcar să văd alte creaturi mişcătoare în afara oamenilor. Hm, poate că am început să îi calc şi să-i împuşc tocmai pentru că totul devenise prea anost (ţin să menţionez că am jucat GTA: VC o perioadă de 3-4 ani, timp în care calculatorul mi se defectase de 5 ori şi pierdusem de fiecare dată salvările)... Chiar şi antagoniştii, respectiv celelalte personaje, mi-au plăcut enorm. Toţi aveau rolul lor şi îl executau la perfecţie. Misiunile făceau firul narativ să curgă firesc şi, mai ales, erau permanent diverse şi n-aveai nici o şansă să te plictiseşti. După ce terminasem povestea, îmi mai rămăseseră doar misiunile de la fermă în care trebuia să îndeplinesc sarcini gospodăreşti cum ar fi să strâng vitele de pe câmp, să le păzesc, să le aduc acasă, să le bag în ţarc. Absolut toate acţiunile şi caracterele m-au făcut să simt că traiesc cu adevărat şi încă mai am speranţa că, într-o zi, i se va face un remaster.
Spoiler for screenshots:
Image
Image
Image
Reviews: Far Cry, Far Cry 2, Little Nightmares, Broforce

"Death is inevitable. Our fear of it makes us play safe, blocks out emotion. It's a losing game. Without passion, you are already dead."
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
adriano13

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by adriano13 »

Incep sa cred ca in domeniul gamingului pasiunea e sinonima cu obsesia (cel putin partial), iar primul joc carem-a facut sa-l joc "fara numar" a fost "The Punisher" (nu o sa fac o descriere detailata a jocului sau gameplay-ului, asta se poate afla usor de pe net).
Imi aduc aminte prin vara lui 2005 cum am primit un telefon de la un amic, care stia cat mi-a placut filmul cu Tom Jane, spunandu-mi urmatoarele :
"Vezi ca mi-am luat Punisher!"
la care eu i-am zis "de parca nu l-am vazut de n-spe mii de ori..."
"nu filmu` ma, jocu`!"
"mda... ce-ai baut ma?"
"hai in momentu asta pe la mine ca ma enervezi... ni tocmai i-am bagat la unu o grenada in gura !!!"
... si in 5 minute i-am sunat la usa; de atunci nebunie: am stat de pe la amiaza pana pe la miezu` noptii si am jucat ca si dementu` la el acasa, nici de mancare nu mi-o mai trebuit... I l-am cerut sa mi-l dea si mie sa il instalez. Cred ca am jucat in toate modurile posibile doar prima data pe easy, ca na, nu stiam la ce sa ma astept, si apoi pe nivelul maxim de dificultate. Il rejoc in in fiecare an, cu diverse challenge-uri autoimpuse (gen terminat doar cu pistoalele, ucisi toti la interogatoriu, doar cu headshot-uri si asa mai departe). Cred ca m-a atras de departe brutalitatea din joc si executiile, lucru pe care nu l-am simtit la Manhunt (desi asta e mai gory).
Inca sper la un sequel...
User avatar
Mahdi
Necromancer
Posts: 6087
Joined: 2 Mar 2014, 16:23
Contact:

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by Mahdi »

Reminder: astăzi este ultima zi în care mai puteți participa.
REMEMBER CITADEL
User avatar
Mahdi
Necromancer
Posts: 6087
Joined: 2 Mar 2014, 16:23
Contact:

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by Mahdi »

Alright, câștigătorii sunt:

- Dark Souls 2: Scholar of the First Sin - adriano13
- Total War: Warhammer - (report)
- Kentucky Route Zero - DerangedGenius
- Ryse: Son of Rome - TaikoKaira
- XCOM2 - DerangedGenius
- Thief - BlackDiamond21
- Underrail - TaikoKaira

Key-urile vor ajunge în curând la voi prin PM. Spor la jucat! Vă așteptăm impresiile pe forum.
REMEMBER CITADEL
adriano13

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by adriano13 »

Controller armageddon incoming !
Mersi !
User avatar
DerangedGenius
Zergling
Posts: 203
Joined: 28 Apr 2014, 15:04

Re: Concurs Revista N2CE #2

Post by DerangedGenius »

Am primit jocurile, multam fain si spor la jucat celorlalti ^_^
Post Reply

Return to “Revista Comunităţii”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest