Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

acei eroi ai revolutiei cred ca aveau 5 ani in 89
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Vlad Voiculescu: Sediul ONG-ului pentru copii MagiCAMP a fost spart. Hotii nu au luat banii aflati la vedere
Postarea lui Vlad Voiculescu:

În noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart.
Nu știu dacă am fost vizat eu, organizația sau pur și simplu niște obiecte.
Cei care au intrat au purtat mănuși și au forțat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la mașina parcată în fața blocului.
Dacă au fost pur și simplu hoți... și dacă au vrut pur și simplu să facă rost de bani... îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecțiuni grave și toate celelalte proiecte MagiCAMP.
wtf
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Ai oameni cu certificate de revolutionari nascuti dupa '90, deci n-ai ce pretentii sa ai.
ola small dickie
Big Daddy

"Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, interviu pentru HotNews.ro: Romania e un aliat-cheie in domeniile intelligence si al securitatii cibernetice / Am primit informari de la mai multi aliati NATO despre tentative ale Rusiei de amestec in politica interna / Coruptia submineaza increderea in institutiile democratice"

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22 ... ale-ru.htm
ola small dickie
Big Daddy

Image
ola small dickie
Big Daddy

POLITICO: Romania devine o "tara neliberala" cu miscarea impotriva casatoriilor gay/ Militantii conservatori pregatesc un referendum care ar putea pune tara in conflict cu Bruxelles-ul

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... xelles.htm
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

I call bullshit on that one. Chiar nu imi pasa ce pareri au niste basiti de la Bruxelles legat de homosexualitate si incadrarea homosexualitatii in constitutia noastra. Articole de genul nu fac decat sa dea apa la moara onanistilor traditional-crestin-ortodocsi; anume ca "AIA DE ACOLO STIU MAI BINE CE VREI TU; iesi la vot ca altfel decid AIA pentru tine". Ma, te si ne intereseaza sa putem defalca "referendumul pentru modificarea constitutiei" in probleme punctuale - cine castiga si ce castiga, cine pierde si ce pierde, cine e afectat si cat de afectat este, cator oameni li s-ar aplica propriu-zis aceasta prevedere etc. - la care sa raspundem pe indelete, pe intelesul tuturor, si sa ajungem la niste solutii care sa respecte o dorinta a majoritatii, dar fara sa incalce drepturile elementare ale unei minoritati.

Replica "Sa nu faceti asta pentru ca ne pune in conflict cu Bruxelles-ul" este cherosen aruncat pe un foc mocnit. Chiar si daca sunt impotriva notiunii tembele de a defini casatoria ca uniunea intre un barbat si o femeie, nu gandesc asa pentru ca, altfel, as fi in conflict cu Bruxelles-ul. Ar insemna sa fiu la fel de dobitoc ca sustinatorii Coalitiei pentru Familie daca trebuie sa imi formez pareri dupa ce ma pune (sau nu) in conflict cu Bruxelles-ul.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Chiar ca tot vorbim de referendum eu n-am inteles un lucru: prezenta trebuie sa fie de 30% indiferent de ce se voteaza sau trebuie sa fie 30% (din toata populatia) sa voteze da? Caci daca-i prima si vrei sa votezi 'NU' atunci cel mai bine este sa nu te duci deloc
ola small dickie
Big Daddy

la referendumul cu basescu tin minte ca era vorba de cati voteaza, indiferent de ce voteaza. si atunci era mai bine sa nu mergi la vot daca vroiai sa nu iasa da, cam si acum probabil. pt ca sunt convins ca 90 la suta din cei care vor vota vor vota impotriva homosexualilor

eu nu as merge la vot si pt ca este un referendum cretin initiat de o asociatie cretina
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Dupa ce a esuat referendumul contra lui Basescu au schimbat legea in privinta cvorumului minim, e cum a spus Ferdinand.
ola small dickie
Big Daddy

Ferdinand a intrebat cum e, nu a spus cum e.

un articol din 4 sept:

Amintim ca, potrivit prevederilor in vigoare:

"Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente".

"Rezultatul referendumului este validat daca optiunile valabil exprimate reprezinta cel putin 25% din cei inscrisi pe listele electorale permanente".

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-219 ... miliei.htm

deci se pare ca e ca la cel cu basescu
ola small dickie
Big Daddy

In alta ordine de idei se pare ca Dragnea va incerca sa-si devoreze si al doilea al sau premier, in mai putin de 1 an. Se pare ca deja si cu Tudose a inceput conflictul :lol:

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2204 ... tudose.htm
ola small dickie
Big Daddy

Mircea Cartarescu pe Facebook: "Vad ca tot mai multă lume începe să bănuiască faptul că România e distrusa intentionat de puterea actuală, la comandă străină. Eu am avut sentimentul ăsta prima dată în 2012, când puciul a eșuat de puțin. Înfrângerea în alegeri a lui Ponta a întârziat și ea nițel planul. Dragnea îl pune acum în aplicare cu motoarele la maximum. Nu e doar prostie și corupție în ce vedem zilnic. E și altceva, pe care l-ar defini un cuvânt foarte urât."
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Comanda straina. :lol:

E un tzaranush parlit ffs, care dincolo de perverse de Alexandria e prost ca noaptea. Iar cei din jurul lui sunt cam la acelasi nivel. Cred ca ei chiar atata inteleg din viata si din rolul pe care ar trebui sa-l aiba intr-o demnitate publica.

Sunt curios ce-o sa faca acum flausatul. Eu tot spun ca daca vrea intr-adevar sa fie jupan, trebuie sa arate ca are sange in instalatie si sa joace la rupere: suspendat KIWI, desfiintat DNA/PG, modificat legislatia sau amnistiat condamnarea, instaurat jupanatul lui Livache.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt unii indivizi, care se vor a fi apreciati drept "intelectuali", dar care nu pot cuprinde cu puterea mintii faptul ca, in Romania, este CHIAR ATAT DE SIMPLU sa ajungi mare mahar, sa dai ordine la slugi si sa mulgi banul public fara jena. Intr-atat de simplu incat, vorba lui Waaagh!, pana si un toparlan din strafundul medieval al tarii poate ajunge presedintele celui mai mare partid politic din Romania, presedintele unei camere din Parlamentul Romaniei, prim-ministrul din umbra al Romaniei etc.

Romania nu este USA - aici nu-ti trebuie decat tupeu si "traditionala treime" de ulei, zahar si galeti.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu stiu daca este asa de simplu sa fiu sincer. Tara e plina de toparlani din toate strafundurile imaginabile si inimaginabile ale tarii, dar doar Livache a reusit ce a reusit. Asadar putem sa tragem o concluzie extrem de simpla si anume ca Bombonica este sursa puterii lui Dragnea. Alta explicatie nu poate exista.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Nu-i chiar asa simplu. Din cate stiu, tzaranushul e totusi baiat de securist, are vreo doua decenii de harsaiala prin mafia judeteana din Teleorman si a fost sclavalet multi ani atat pentru rechinii mari (base, nastase), cat si pentru tot soiul de dubiosi din servicii.

E un tzaranush cam rupt in opinci, dar ambitios, care a avut rabdarea si tenacitatea sa parcurga drumul anevoios intru jupanizare. Doar ca inca nu prea i-a iesit. S-a lacomit prea tare de cand a castigat alegerile. Sa vedem de ce se intampla azi, sunt curios daca da cu ultimata. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Premierul Mihai Tudose, vedeta politica a momentului, participa azi la Craiova la Uzinele Ford la un eveniment de lansare a unui nou model Ford.

La eveniment a sosit si presedintele Klaus Iohannis.

La intrarea in fabrica, presedintele Iohannis l-a intrebat pe premier :

“Toate bune, domnule Tudose ?”

Premierul a raspuns : “Bineinteles, domnule presedinte !”.

:lol: yaaaaay premierul Tudose e de-al nostru :lol:
ola small dickie
Big Daddy

Am inventat o gluma acum: Decat neocomunist mai bine neozeelandez.

:lol:

Multumesc!
Post Reply

Return to “Cafenea”