Ah, când am văzut că faci tu threadul, credeam că am scăpat de la a mai culege toate propunerile de unde le-am făcut
În primul rând, legat de
levelfans, varianta de lucru de până acum (valabil și pentru toate propunerile cu "level" în componență):
Nici mie nu mi se pare ideală alegerea levelfans pe termen lung. Da, de acolo am plecat, dar nu e cazul să batem multă monedă pe nostalgie, riscând să-i alienăm pe toți care nu au prins Level. Plus că ne-am aşeza de la început în umbra a ceva ce nici nu mai există. Ar trebui să fie ceva cu trimitere la trecut, dar să poată exista şi independent.
Și ce idei mi-au mai venit până acum:
Propuneri mai rezonabile:
- level20.ro - pe asta l-am mai mentionat, dar il pun iar ca sa nu-l scapam din vedere; mi se pare o alegere ok, pe de o parte poate fi vazut ca o trimitere la aniversarea de 20 de ani a Level, poate fi citit si ca Level 2.0 sau, pentru cineva fara legaturi cu revista, poate fi vazut ca un nivel mare pentru un personaj din RPG-uri (cel putin in D&D inteleg ca un prag epic sau ceva).
- cowlevel.ro - e foarte gamey
- fanscamp.ro - o trimitere la vremea acelor tabere Level, dar asta doar pentru cunoscatori; altfel, e ok si singur (o adunatura de niste oameni cu interese comune)
- cabiria.ro - ca legatura cu trecutul, numele trimite la o serie de articole despre Morrowind Construction Set pe care le-a facut Locke in niste numere vechi din Level - asta era numele locului pe care-l construia; altfel, are o sonoritate placuta si putem sa-l folosim ca atare si sa-l umplem noi de sensuri (mai ales ca, in afara de niste filme vechi italienesti, nu inseamna nimic special)
- LevelReloaded.ro / ReloadLevel.ro (asta a doua mi se pare o optiune mai buna fata de prima, ba chiar printre cele mai ok de aici - e foarte "gamey" si e practic standalone, nu e necesar sa stii ceva despre revista; nu e mult diferit de "Game Over")
Propuneri mai așa si-așa:
- candaparerevista.ro e o idee bună şi nu prea; care revistă? ce-i aia revistă? pe de altă parte, e aproape un trademark al forumului şi cumva şi un deget arătat nivelului2

- awesomefails.ro - nu e o alegere chiar la fel de bună ca coltulvesel, dar tot e ok şi e liber.
- bonuslevel.ro
- nivelulala.ro (as in "Ai jucat nivelul ăla?)
- resumegame.ro - cam ca mai sus, la LevelReloaded/ReloadLevel, alta variatiune pe aceeasi tema
- zombielevel.ro - si asta lucreaza pe mai multe paliere - si o trimitere la jocuri, si un Level sculat din morti, dar care e altceva decat era inainte; v-am explicat pentru ca nu cred ca va dadeati seama
- loodic.ro -

- bloodic.ro - ludic, dar cu sange, cum au multe jocuri, v-ati prins? hai ca v-ati prins

- levelism.ro
Alegeri indisponibile, dar poate declanșează un puseu de inspirație cuiva:
- coltulvesel.ro - alt trademark al forumului şi mi s-ar fi părut o alegere bună; din păcate e luat
secretlevel.ro - e luat
thelevel.ro (as in Unicul Level, dar din pacate e luat)
Și de avut în vedere:
Ar trebui sa tinem cont si ca numele ar trebui sa fie memorabil si relativ usor de citit/scris, daca vrem sa facem referire la el - Level sau LVL sunt usor de scris, la fel si N2 in loc de Nivelu'2. Idem si in ideea unei eventuale reviste a comunitatii vreodata, fie ea si doar un pdf online, cum e N2CE (not the greatest name, recunosc).
Ca o mențiune suplimentară, o altă idee pentru nume, numele ar putea fi și un acronim, cum ar fi de exemplu JTTNL (de la Jump to the Next Level). De asemenea, un alt argument pentru a nu ne limita doar la nume ce conțin "level" e că putem avea legătura cu trecutul într-un tagline, ca de exemplu "Powered by Level Community".