"Romanians take the streets: expozitie de fotografie la Bruxelles"

https://www.rfi.ro/reportaj-rfi-100893- ... -bruxelles
Până acum cine te-a oprit? Critică-i direct dacă așa simți, nu e cazul să reaprinzi "discuții" din trecut cu înțepături de genul ăsta.DarthZombie wrote:Am si eu o intrebare: acuma ca DNA au pierdut dosarul Microsoft pe motiv de prescriere, avem voie sa-i criticam pentru ca au festelit-o sau vom fi iarasi acuzati ca vrem sa distrugem justitia romaneasca?
Come on. Înțepăturile de genul ăsta cu siguranță nu ajută, ci dimpotrivă. Dacă un report nu ajută - deși sunt citite întotdeauna, numai că nu mereu se impun măsuri, depinde și care dintre admini ajunge să le citească primul - și nu poți să continui discuția cu argumente, nu e mai simplu să-l ignori pur și simplu și să continui discuția doar cu oamenii cu care te înțelegi?DarthZombie wrote:M-a oprit pasivitatea moderarii in fata zoaielor aruncate in directia celor care vorbeau in alti termeni de alb-negru la vremea respectiva.
Make love, not flame. Și ctrl+v-urile pot iniția discuții.DarthZombie wrote:atunci agitatorul convertit intre timp in quotebot se revoltase intens la idee.
...
Totodata ar fi pentru prima oara pe anul asta cand am avea o opinie proprie si personala a domniei sale pe vreo tema aici. Nu de alta, dar eu tineam minte ca topicul se numeste "discutii politice" si nu "ctrl+v".
Eu nu sunt mereu pe fază. În unele cazuri (poate și cel la care te referi) ratez cearta, sau ajung să o citesc la mai bine de o săptămână după ce a fost postată, situație în care nu-mi mai vine să dau avertismente, chiar dacă consider că s-ar fi justificat.DarthZombie wrote:M-a oprit pasivitatea moderarii in fata zoaielor aruncate in directia celor care vorbeau in alti termeni de alb-negru la vremea respectiva.
Be civil. Don't say things you wouldn't say face-to-face. Don't be snarky. Comments should get more civil and substantive, not less, as a topic gets more divisive.
When disagreeing, please reply to the argument instead of calling names. "That is idiotic; 1 + 1 is 2, not 3" can be shortened to "1 + 1 is 2, not 3."
Please respond to the strongest plausible interpretation of what someone says, not a weaker one that's easier to criticize. Assume good faith.
Eschew flamebait. Don't introduce flamewar topics unless you have something genuinely new to say. Avoid unrelated controversies and generic tangents.
Please don't insinuate that someone hasn't read an article. "Did you even read the article? It mentions that" can be shortened to "The article mentions that."
Cand ai jde pagini cu postari consecutive din cine stie ce bloguri si editoriale de opinii, nu stiu ce discutii se pot initia. Pentru ca fie suntem de acord cu continutul acelor citate si nu scriem nimic [ca altfel s-ar umple topicul cu "da", "asa e", "sunt de acord cu ce a spus tovarasul de partid"] fie criticam un aspect si, again, stim unde se ajunge cand scrie din "productie proprie". Desigur nu ajuta nici vremurile astea care au trezit spiritul tragediei grecesti in romani, dar asta-i alta discutie.Și ctrl+v-urile pot iniția discuții.
Păi nu știu la ce te referi.dar tratamentul preferential si argumentele scoase din horoscop urmate apoi de tacere cand le critic punct cu punct, da [si nu ma refer la discutia cu tine sau Cristan, in caz ca-s prea vag].
Uite link-ul postat de catre mine, daca nu-l comentam habar n-avea nimeni in afara de mine ce parerea aveam vis-a-vis de subiect. Poate ca eram pro-Palestina, poate ma bucuram ca UE "i-o da lui Trump" [asa cum se tot chinuie articolul sa sugereze - deh, e The Independent pana la urma], poate eram revoltat ca suveranitatea Israelului este subminata, sau poate ca ma deranja ca pozitia Consiliului European nu este reprezentata prin votul cetatenilor Uniunii. Si cine stie cate pozitii posibile puteau fi abordate in urma acestui articol la care nici macar nu m-am gandit atunci cand l-am postat.Jaunty wrote:Sunt interesante unele din link-urile postate aici, cu sau fără comentarii.
Ceea ce e fals. Da, corect, daca nu exista Decizia CCR exista posibilitatea de recuperare a prejudiciului, dar nu inseamna ca se recupera sigur, ca sa poti sa spui ca din cauza CCR acum nu se mai recupereaza.ola small dickie wrote:"148 de milioane de euro s-au pierdut la recuperare din prejudicii după ce dosarele de abuz în serviciu au fost închise anul trecut de procurorii DNA că urmare a deciziei CCR care a redefinit infracțiunea în cauză.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests