Sincer nu aveam positive expectations, si aveam si o teama generalizata ca AM o sa vireze spre zona mai calda si mai lipsita de asperitati a muzicii care nu e chiar rock alternativ. Dar e poate si mai viu si mai simtit albumul asta, e puternic, chiar daca nu e rock alternativ. Desi nu e lipsit de chitara sau bas, de frecventele astea care mie imi plac in mod exceptional.
Foarte posibil, chiar, sa ma lecuiasca Tranquility de niste preconceptii ale mele, am o piramida a valorii absolute a genurilor, legat de cat de puternice si vii pot fi piesele in respectivele genuri. Tranquuility nu se joaca frumos cu piramida asta a mea, chiar de loc, cred ca mi-a prabusit-o pe vre-o doua laturi! hehe!
Din ce am auzit eu, cum ti-am spus, la calitate audio de tot rasul, nu poate sa fie decat un album de o vitalitate exceptionala.
Am ascultat, hmm, sa-ti spun, sa nu-ti spun?! Sa-ti spun, ca nu-ti stric jucaria cu nimic: Four Out Of Five, One Point Perspective and one more. Cand apar inregistrari mai de doamne ajuta o sa-i ascult cu tot ce canta. Apropo, una din piesele astea da dovada de acelasi verbiaj la care ne-a mai supus Turner (e inca Turner, nu e radical schimbat, btw!), e acelasi dope indragostit de cuvinte multe, dar are un flow exceptional!
Nu stiu cum sa-ti spun, cred ca Turner si-a redescoperit dragul de muzica, pare sa se bucure ca e din nou pe scena, pare sa pluteasca undeva la 110%, pentru nici un alt motiv decat dragul de a canta.
...................................
Vrei sa te spurci la ceva care nu e Tranquility Base & Hotel, dar e AM live 2018? Poti sa faci un search youtube pt. "She's so dark", live. Nu cred ca au cantat b-side-ul asta vreodata pe scena, dar acum l-au scos de la naftalina. Nu e un indicator pt. cum e albumul dar e poate un indicator ok pentru energia de scena a lui Turner sesiunea asta 2018 de concerte. As you see fit, just exercise self control!