chiar ca

chiar ca
Unde ar mai fi farmecul atunci sebas?sebas wrote: 18 May 2018, 09:34 Eu zic hai sa vedem ce iese din modul asta prima data, si apoi daca e nasol sau nu.
Mecanic o sa fie adecvat, presupun. Ar fi o mare realizare sa strice asta. Insa o sa fie o campanie/un set de campanii pentru HoMM 3. Orice tine de HoMM 2 o sa fie pierdut. De asta nici nu vad motivul unui mod care sa pomeneasca numele lui HoMM 2, in conditiile in care nu pastreaza nimic nealterat din HoMM 2. Spune-i naibii "HoMM 3 - the Ninth Chronicle" (ca parca erau doar 8, la baza) si gata.sebas wrote: 18 May 2018, 09:34 Eu zic hai sa vedem ce iese din modul asta prima data, si apoi daca e nasol sau nu.
Buna observatie. I-am contact pe dezvoltatorii modului cu sugestia asta, au fost de acord ca jocul e mai mult Heroes 3 decat Heroes 2, asa ca au schimbat titlul in "Heroes of Might and Magic III: The Succession Wars".McWilliams wrote: 18 May 2018, 17:52De asta nici nu vad motivul unui mod care sa pomeneasca numele lui HoMM 2, in conditiile in care nu pastreaza nimic nealterat din HoMM 2. Spune-i naibii "HoMM 3 - the Ninth Chronicle" (ca parca erau doar 8, la baza) si gata.
It practically isn't.Un total conversion pentru Heroes 3. E practic Heroes 2 in Heroes 3:
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests