S1G6 - Nox

Moderator: RaptoR

Post Reply
User avatar
sebas
Hammer Haunt
Posts: 1581
Joined: 2 Mar 2014, 15:50

S1G6 - Nox

Post by sebas »

Image


Mai este oare Nox la fel de distractiv ca atunci când l-am jucat prima data?
Să fi fost prin clasa a IX-a cred. Țin minte un action RPG izometric cu lupte faine și skilluri bestiale, într-o lume quirky plină de șarm. Și mai țin minte că nu aveam suficientă pricepere să pot juca magul. Ia să vedem acum dacă mă descurc. :D



Luați-l de pe GoG (pentru a fi patchuit complet, 1.2b) și după install dacă folosiți Win10 mai faceți așa: în folderul de instalare, Properties pe Game.exe și NOX.exe și setați la ambele:

Image


Distracție plăcută! :)
dump CHA
User avatar
Fular
Barbugiu înrăit
Posts: 1377
Joined: 14 Mar 2014, 23:13

Re: S1G6 - Nox

Post by Fular »

Heh, cred că l-aș fi reluat și eu dacă nu l-aș fi terminat relativ recent. L-am jucat prima oară cu Conjurer și pe la capitolul 9 mi-am luat-o grav de tot de la ochii ăia plutitori. L-am rejucat în urmă cu mai puțin de doi ani ca warrior și le-am umflat mucii tuturor carcalacilor fără prea multe dificultăți.

Bine, în ultima lună am dat deja gata Emperor: Battle for Dune și m-am reapucat de C&C: Renegade. Parcă nu mă trage inima să mai joc încă un joc de Westwood așa curând.

Oricum, good choice!
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
User avatar
Cristan
Dremora Lord
Posts: 3696
Joined: 2 Mar 2014, 16:16
Contact:

Re: S1G6 - Nox

Post by Cristan »

Faină alegere. Nu l-am jucat prea mult înainte, doar l-am început de vreo 2 ori până acum (soția însă l-a terminat acum câțiva ani :) ).

L-am început acum în weekend iar și deja am ajuns mai departe decât primele dăți. Ba chiar l-am instalat și pentru fii-mea, ea joacă cu conjurer, eu am luat wizard-ul. Foarte drăguț jocul.

Fular wrote: 14 Apr 2018, 12:59Bine, în ultima lună am dat deja gata Emperor: Battle for Dune și m-am reapucat de C&C: Renegade. Parcă nu mă trage inima să mai joc încă un joc de Westwood așa curând.
Heh, la Emperor mă tot gândesc și eu de ceva vreme, mai ales după ce am recitit cărțile. Poate îmi fac timp să caut CD-urile.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
User avatar
Stokkolm
Dremora Lord
Posts: 2555
Joined: 3 Mar 2014, 22:28

Re: S1G6 - Nox

Post by Stokkolm »

Image

Am inceput solo quest cu Conjurer
User avatar
Cristan
Dremora Lord
Posts: 3696
Joined: 2 Mar 2014, 16:16
Contact:

Re: S1G6 - Nox

Post by Cristan »

Image

Nu știu cât timp am jucat, dar am ajuns la capitolul 5/11. Tot gaming-ul meu din ultimele două săptămâni.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
User avatar
Stokkolm
Dremora Lord
Posts: 2555
Joined: 3 Mar 2014, 22:28

Re: S1G6 - Nox

Post by Stokkolm »

L-am terminat de ceva vreme. E una dintre "clonele de Diablo" pe care nu o jucasem inca. E incercarea Westoowd de a nu sa lasa mai prejos fata de Blizzard, ei bine, nu le-a prea iesit. Dar jocul nu e rau, vine cu unele chestii destul de interesante. Pe langa lupta cu monstrii ai si capcane de evitat si puzzle-uri. Ai si buton de jump, neobisnuit pentru un joc top down. Armele si vrajile necesita timing si precizie, nu e suficient doar sa ai stats mai bune decat inamicii. De exemplu, mi-a placut crossbow-ul, e ca double-barelled shotgun din Doom 2, trage foarte rar, dar e de multe ori one-shot. Warrior-ul are un fel de boomerang care ricoseaza din pereti, e pretty fun si ala.

Problema cu campania e ca questul principal e sa asamblezi un staff cu mega puteri, ei bine, staff-ul ala e cam cea mai buna arma melee pe care o ai la dispozitie, si e indestructibil. Asta face gasitul de arme noi mai putin exciting. Si durabilitatea e o chestie frustranta, se strica foarte repede echipamenul, si nu ai town portal ca in Diablo, trebuie sa cari mereu iteme de rezerva sa te tina pana ajungi la un comerciant.

E fun sa il termini o data, dar lipsa stats-urilor si a custmizarii il fac prea putin rejucabil comparativ cu alte hack&slahsuri.

Dar are si un mod mai inedit, "Solo Quest", e un fel de roguelike, in care avansezi cu un numar limitat de vieti prin nivele alese aleatoriu, si care devin tot mai grele. Mi sa parut pretty fun.
User avatar
Azad
Adventurer Extraordinaire
Posts: 1264
Joined: 8 Mar 2014, 20:53

Re: S1G6 - Nox

Post by Azad »

Really enjoyed this :) Nu l-am terminat dar si cat am jucat a fost frumos. Mi-a placut foarte mult umorul si m-a captat inca de la filmuletul introductiv. Am jucat cu un warrior dar mi s-a parut ciudata schema de control, la inceput. Anyway, thank you, sebas :)
Post Reply

Return to “Gaming Club”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests