Weeellll......In 2009, dupa 9 ani, Guybrush Threepwood se intoarce. Monkey Island se intoarce. Da, nu e cel mai bun joc din serie (e totusi si cam greu sa depasesti primele 2 jocuri) dar e un adventure bun, foarte enjoyable si e....MONKEY FUCKING ISLAND. L-am jucat la aparitie, mi-a placut. Tin minte si acum niste probleme amoroase memorabile dintr-un triunghi Guybrush, Elaine si Morgan LeFlay care m-au cam pus pe ganduri (si care parca la un moment dat m-au facut sa tin cu Morgan nu cu Elaine----BLASFEMIEEEEE-----) Blasfemie, blasfemeie, blasfemei. Hmm blasfemeie iata un titlu bun pentru o poezie. La urmatoarea bauta sper sa-l tin minte. Revenind, hai ca si pana Ron Gilbert a dat si el buna ziua, a aruncat si el 2-3 vorbe si 4 idei cat sa primeasca si el la credits in Tales of Monkey Island titlul de "Visiting Professor of Monkeyology". Ba, e Monkey Island, singurul din ultimul deceniu, ce mai vreti? Si da, apare si Stan. A! Si il am Collectors Edition cumparat cand a aparut intr-o cutie super misto cu multe cacaturi. Cred ca am mai pus pozele pe forum de cateva ori cu cutia.