6. Subnautica (2018)

Moderator: Michilangelo
The nerve of some people omg
Au mai fost câteva pe care nu voiam să le pierd, iar pe ăsta nu mă așteptam să-l mai aleagă altcineva de pe forum.ne0lith wrote: 24 Feb 2019, 13:24chiar am zis sa astept sa vad daca il iei tu, ca l-ai jucat mai mult.
Cristan will remember this.
I guess it works... dar atunci alegerea ar trebui să fie Episodes, fiindcă ăsta e teoretic jocul standalone și include ambele episoade.A combined standalone disc-based package titled Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, which does not require the original Grand Theft Auto IV game to be played, was released alongside the second expansion and contains both The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony.
Make sure to try the complete modTG wrote: 24 Feb 2019, 13:44 6. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009)
Primul STALKER în are am intrat, pentru că făcusem upgrade pe atunci.O serie cu un loc unic în istoria jocurilor, nu am trecut prin toate și nu am înțeles tot ce era de înțeles din poveste (tot îmi propun să o fac, însă), în schimb atmosfera și explorarea Zonei va rămâne cu mine, suprinzător de Gothic like, mai ales dacă te țin ouăle să te plimbi noaptea. M-am și căcat pe mine de câteva ori, pentru că are niște inamici foarte incomozi.
În fine, un open world făcut cu cap, care te lasă să explorezi dar nu pierde coeziunea lumii cu obiective de doi bani. Printre cele mai memorabile (if flawed) experiențe ale "deceniului".
Pai nu imi vine in minte deocamdata niciun joc non-adventure aparut post 2009 in afara de cele din seria GTA. Si am zis hai sa n-am o lista unigenaraTG wrote: 25 Feb 2019, 12:06I guess it works... dar atunci alegerea ar trebui să fie Episodes, fiindcă ăsta e teoretic jocul standalone și include ambele episoade.A combined standalone disc-based package titled Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, which does not require the original Grand Theft Auto IV game to be played, was released alongside the second expansion and contains both The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony.
https://store.steampowered.com/app/1222 ... erty_City/
E și separat pe Steam. Nu-i mai ajung GTA-urile lui ola.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests