Music Draft IV (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft IV (Discuții)
Godspeed!
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Alta formatie care se lungeste pe zeci de minute, mersi de reminder.
Cu drag 
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
eu știam de ei din clipul ăsta (melodia de pe fundal)
>2009
Hristos pe sanie, atâta amar de vreme a trecut
>2009
Hristos pe sanie, atâta amar de vreme a trecut
Îmi dau seama că am uitat să specific. În duelurile de 3 nu votăm din curtoazie, dar mă gândeam să votăm totuși din nevoie (căci suntem destul de puțini). Deci în duelurile de 3, veți alege unul dintre ceilalți 2 participanți.joonior_bmf wrote: 10 Dec 2024, 11:57 Acum ca am terminat de ascultat toate listele, ma apuc si eu de votat. In duelurile de 3x nu cred ca merge cu voturi de curtoazie, asa ca sa-mi fie cu iertare.
Ideea este că deși nu e corect, câștigătorul aici e mai puțin relevant, contează mai mult să eliminăm pe cineva și nu cred că stă cineva să voteze pe interes.

se poate o prelungire câteva zile? 

sunt la teambuilding tot weekendul
sunt la teambuilding tot weekendul

REMEMBER CITADEL
Faceti si acolo un draft.
- ola small dickie
- Big Daddy
Pune le colegilor melodiile de la level forum music draft. O sa te urasca pe viataMahdi wrote: 14 Dec 2024, 10:50 se poate o prelungire câteva zile?
sunt la teambuilding tot weekendul![]()

Sure, amânăm pe miercuri (tot ora 20:00). Dar e posibil de sărbători să apelez la tine pentru crearea de niște thread-uri, s-ar putea să nu am acces constant la internet în concediu și nici nu pare plăcut de făcut pe telefon.Mahdi wrote: 14 Dec 2024, 10:50 se poate o prelungire câteva zile?
sunt la teambuilding tot weekendul![]()

Totuși, s-a votat mai puțin decât mă așteptam până acum, sper că restul așteaptă să aibă putere de decizie și de aia nu au făcut asta până acum.
Eu inca mai am de ascultat lista lui joonior
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu am facut marea greseala sa nu ascult melodiile in timp ce erau postate. Asa ca am ascultat intr o seara dupa ce s a postat tot doar melodiile de la runda mea. Dar daca se mai aloca timp cred ca as fi disponibil sa ascult un user pe zi (nu mai repet greseala de a pierde 2 ore sau ceva de genu intr o seara cu 2 useri). Pana la urma nu ne grabeste nimeni.
Da, nici eu n-am terminat de ascultat tot.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Am ascultat tot, dar n-am mai avut timp sa postez mai pe larg. De votat, votam oricum.
Eu nu am nici o problemă să prelungim mai mult, mă gândeam doar să nu abandoneze lumea de tot. Putem muta pe 22 data de închidere a duelurilor, dacă credeți că e ok.
Am ascultat si eu tot in afara de listele lui Joonior si Marar. Da' e mai ok pana pe 22 

- ola small dickie
- Big Daddy
Bun, rămâne 22 atunci.
- ola small dickie
- Big Daddy
Da se voteaza nu gluma
Pai daca va plake atata muzica electronica...