Awesome Fails
Re: Awesome Fails
concediu la mare 2014:
Daca nu reusesc sa ajung intreg acasa, vreau ca deschidem_topic? sa mosteneasca rolul de admin.
Daca nu reusesc sa ajung intreg acasa, vreau ca deschidem_topic? sa mosteneasca rolul de admin.
Am trecut cu bine prin mai multe d-astea. Secretul e sa ai de ce sa te tii.
NO COVER. ALL MAN.
mi-am facut cont pe nivelul 2. acum multe luni, cred.
Mi-a furat cineva chilotii de la uscat :\
- ola small dickie
- Big Daddy
Ai o admiratoare (sau admirator) secreta care acum ii are pe față.
In locul tau m-as apuca sa-mi trag izolatie termica pe pereti. Pe undeva prin vecini e un pletos obez care te urmareste in fiecare noapte in spectru infrarosu si-i trage palme lui Cantemir cu manusi de cauciuc cand vede cum te scobesti in nas in timp ce-ti faci digestia in fata televizorului.
Din pacate, imi pot imagina ce face la ora asta cu budigaii tai. Sper sa nu afli niciodata.
Din pacate, imi pot imagina ce face la ora asta cu budigaii tai. Sper sa nu afli niciodata.
NO COVER. ALL MAN.
Shit, ma temeam de asa ceva. Trebuie sa rezolv ASAP.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ma aflu momentan in Cluj (misto orasu) intr-o camera de pensiune din aia cu la noi in camera nu se fumeaza. Dupa prima tigara observ pe tavan o chestie care cred ca-i detector de fum. Am bagat cateva as we speak, sper sa nu inceapa un boring fail si sa fac un dus sau sa-mi taraie vreo alarma in creieri. Asta ar fi un boring fail. Cred ca nu-s sanse oricum.
Si apropo cum ciocardelu meu sa faci ma un secol cu trenu din constanta pana in cluj? am plecat la 8 din constanta, la 11 in bucuresti si la 1 am plecat din bucuresti si am ajuns la 11 noaptea in cluj. Mai repede ajungeam cu primele trenuri din transport tycoon din 1914 primavara. Opreste prin toate cotetzele din romania care au o populatie mai mica decat oamenii din tren si merge cu viteza cu care ma deplasam eu spre tabla in liceu la matematica. Las-o dreq in cfr.
Si apropo cum ciocardelu meu sa faci ma un secol cu trenu din constanta pana in cluj? am plecat la 8 din constanta, la 11 in bucuresti si la 1 am plecat din bucuresti si am ajuns la 11 noaptea in cluj. Mai repede ajungeam cu primele trenuri din transport tycoon din 1914 primavara. Opreste prin toate cotetzele din romania care au o populatie mai mica decat oamenii din tren si merge cu viteza cu care ma deplasam eu spre tabla in liceu la matematica. Las-o dreq in cfr.
M-am mutat in locatie noua si trebuie sa astept o saptamana pana se misca RDS sa imi activeze internetul desi am cablu tras pana in apartament...
- ola small dickie
- Big Daddy
Duminica dimineata am tren
Phun stuff.
Eu sunt in Brasov acum. Am stat pana azi intr-o bomba care mi-a adus aminte de o aventura in care am dormit cu 14 tigani in acelasi pat si n-au reusit sa-mi fure portofoleul. Acum m-am mutat intr-un hotel de lorzi, cand am deschis usa prima data mi-a picat fata de opulenta persana pe care am vazut-o. Spatiu, skylights, pat kingsize, plasma cat peretele. Apoi am observat ca jumatate din intrerupatoare nu merg, ca am niste bucati de fier cat bratul care ies din pereti, ca suportul de dus nu e fixat, but fuck it, o sa ma trantesc in patul meu de lord si o sa sper ca nu e ca-n episodul ala din monsters.

Eu sunt in Brasov acum. Am stat pana azi intr-o bomba care mi-a adus aminte de o aventura in care am dormit cu 14 tigani in acelasi pat si n-au reusit sa-mi fure portofoleul. Acum m-am mutat intr-un hotel de lorzi, cand am deschis usa prima data mi-a picat fata de opulenta persana pe care am vazut-o. Spatiu, skylights, pat kingsize, plasma cat peretele. Apoi am observat ca jumatate din intrerupatoare nu merg, ca am niste bucati de fier cat bratul care ies din pereti, ca suportul de dus nu e fixat, but fuck it, o sa ma trantesc in patul meu de lord si o sa sper ca nu e ca-n episodul ala din monsters.
NO COVER. ALL MAN.
http://www.click.ro/news/bucuresti/excl ... chi-drogul
Cititi si commenturile
Pentru cine nu le stia:
Cititi si commenturile

Pentru cine nu le stia:
Fir-ar sa fie, si eu ingurgitez periodic DROGUL MARIJUANA.
Mi-a facut ziua 

Mersi marvas pentru articol!Am un prieten bun care tot din cauza marihuanilor si-a pierdut viata. Cineva i-a pus 7 in pahar cand nu era atent si s-a facut bacon.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Bai, stiam ca astia care ajung sa scrie in tabloide nu prea au multe-n cap, dar in halul asta sa fii luat de prost...
Mai trist e ca acest eveniment minimalizeaza riscurile drogului care e numit marihuana. Am pierdut doi prieteni din cauza asta, se injectau in fiecare zi cu marihuana pana cand au murit de la supradoza.
Mai trist e ca acest eveniment minimalizeaza riscurile drogului care e numit marihuana. Am pierdut doi prieteni din cauza asta, se injectau in fiecare zi cu marihuana pana cand au murit de la supradoza.