Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)
Moderator: Michilangelo
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)
Lel, abia astept sa vad cine ar fi pus Fallout 3, Bioshock Infinite, Spore si Rage intr-un top de "best games".
Hai cu rtw si thief 1 sau 2, stiti ca vrei. 

NO COVER. ALL MAN.
Se știe că thief 1 arată ca un castron, cu tot cu moduri. Și modelul de gameplay cu "aaaa, m-au prins, trebuie să dau load game" în mod repetat este învechit. Și povestea e simplistă și cu un singur final posibil.
REMEMBER CITADEL
- DarthZombie
- Dremora Lord
Probabil ca 3-ul va fi ales, dar avand in vedere ca Tnief/Thiaf il eclipseaza din orice punct de vedere, tough sell.
Abia astept sa vina randul meu sa aleg Portal 2.
I'm livin' in a love shadow
Ar fi unele nitpicks pentru Thief, cum ar fi ca garzile nu te vad la un metru daca ai putina umbra, sau ca blackjack-ul e prea eficient, sau twist-ul care mi s-a parut cam bombastic comparat cu tonul retinut si subtil al restului jocului. Dar toate astea ii scad nesemnificativ din calitate per total.
Last edited by Stokkolm on 12 Jan 2017, 14:29, edited 1 time in total.
Anyway, justificarea lui Zombie pentru includerea lui PS:T este "are prea mult scris".
Mai vedem noi la voturi.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Justificarea mea a fost ca are un gameplay atroce, "are scris prea mult" e nitpicking.
Ok, jumatate din justificarea ta e ca are prea mult scris. Iar cealalta justificare a ta e redundanta. Nu e considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale tuturor timpurilor datorita gameplay-ului, nu lauda nimeni combat-ul lui PS:T. 

Last edited by .chester on 12 Jan 2017, 14:32, edited 1 time in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Well, jocul putea sa fie lejer un adventure si ar fi fost mult mai laudat. Asa este un RPG cu gameplay varza care iti taie cheful de a parcurge povestea care i-a adus aprecierile.
le: draftul nu e "most overrated games" ci "hate draft". And I hated P:T's gameplay.
le: draftul nu e "most overrated games" ci "hate draft". And I hated P:T's gameplay.
Good joke bro. De parca il are cineva pe Zombie la inima.Mahdi wrote:Lista cu oameni pe care i-am scos de la inimă:
- ne0lith
- zombie

- ola small dickie
- Big Daddy

neolith insa era simpatic pana sa intre in jocul asta. m-a debusolat putin cu alegerile si descrierile lui.
I get it, fiecare are voie sa aiba pareri gresite. Sunt insa alegeri de-ale lui cu care sunt de acord. Cel mai putin sincronizez cu lista lui .chester. Dar mai e timp...
Daca 99% din ce am jucat sunt titluri extrem de cunoscute si laudate, normal ca tot acolo se formeaza si antipatiileola small dickie wrote:nu mai conteaza prea mult alegerea lui zombie cu planescape torment, jocul se bashise de mult timp. unii useri (neolith, zombie, mafio) joaca de parca jucam "alege jocuri de la best games draft si screme-me cu o descriere in care sa le critici". se pare ca userii au inteles fiecare altfel jocul asta, oh well, poate asta il face mai interesant.

Each to his own, ai libertatea votului. Nu ma voi forta sa evit jocurile de referinta nici de acum incolo, la fel cum nu ma fortez nici sa le includ. Din alea joc de obicei pentru ca nu rezist curiozitatii, iar descrierile experientelor personale nu le-am exagerat cu nimic.
Last edited by ne0lith on 12 Jan 2017, 14:52, edited 2 times in total.
De ce asa?TG wrote:Cel mai putin sincronizez cu lista lui .chester.
- ola small dickie
- Big Daddy
Hate Draft, cel mai pasional draft. Cum era si normal.
O să zic mai mult la votare, pur și simplu nu rezonez, în afară de Duke și Saints Row, am păreri total opuse despre jocurile alese. Bine, pe Zombie nu o să-l votez oricum, one does not half ass a Planescape pick and gets away with it.chestr0ny wrote:De ce asa?TG wrote:Cel mai putin sincronizez cu lista lui .chester.
Stau si ma intreb daca am jucat acelasi joc dupa ce am citit doleantele lui Stokkolm la Sanitarium.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Carma 2? What?