McWilliams wrote: Oricum, ceea ce a vazut Apollyon este un stillsuit deghizat intr-o geaca banala.

McWilliams wrote: Oricum, ceea ce a vazut Apollyon este un stillsuit deghizat intr-o geaca banala.
Actually, e intalnit des printre beduini sa poarte haine negre, largi, si se pare ca pot fi mai bune la a disipa caldura in anumite conditii.stef wrote:Nu, mai degraba o camasa de culoare alba respinge caldura. Daca o geaca banala e de culoare inchisa, atrage caldura si practic ajungi sa fierbi in suc propriu.
Nu geaca, pufoaica. Vara merg cu pufoaica pe mine.juve3332 wrote:Ai geaca pe tine?!
Eu stiam ca albul respinge caldura. Daca si negru face asta in anumite conditii, posibil.Stokkolm wrote:Actually, e intalnit des printre beduini sa poarte haine negre, largi, si se pare ca pot fi mai bune la a disipa caldura in anumite conditii.
SubtilMcWilliams wrote:Lasa asta. Eu am avut un coleg de liceu care credea ca Maitreyi (e drept, in versiunea fonetica, nu scrisa) este ceva legat de revolutia spaniola (Tres de Mayo/Mai, trei). Proful de romana mai avea putin si facea implozie cand a auzit asta. "Cum sa nu fi CITIT, sa nu fi AUZIT de Maitreyi???". O fi ruda cu cineva de pe-aici...
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest