Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Fail total de data asta din partea Blizz, nici acum nu pot accesa noul wing, iar prioritatea lor a fost sa rezolve problema pentru streamerii cunoscuti, ca deh, nu dadea bine sa se vada atatea erori si "waiting for authentication" live, in timp ce forumul e plin de oameni care raporteaza bugs...
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
A inceput sa ma prinda si pe mine, o intrebare : cum poti lua ultimul update/dlc etc? Doar cu bani reali, nu era vorba ca vei putea sa-l iei si cu 700 coins?
Primul wing e gratuit, restul de 4 le poti lua ori cu bani ori cu 700 gold fiecare. Problema e ca la multi nu ne merge sa-l cumparam din cauza unor bugs ce persista de zile intregiSoarecu » 1 Aug 2014, 20:45 wrote:A inceput sa ma prinda si pe mine, o intrebare : cum poti lua ultimul update/dlc etc? Doar cu bani reali, nu era vorba ca vei putea sa-l iei si cu 700 coins?

Mersi de raspunsul fulger, momentan sunt rank 27 (de la 30) cu un deck de rogue, dupa parerea mea bun dar probabil cam random dupa unele standarde, desi pana acum am pierdut doar contra celor ce avea multe taunt-uri sau heal aka priest
Sunt 25 de rank-uri...
Eu l-am scos, am zis că era vremea să renunț, mi-a mâncat destule ore iar noile cărți m-ar fi făcut să pierd și mai mult timp experimentând. Poate revin mai încolo la el.
Eu l-am scos, am zis că era vremea să renunț, mi-a mâncat destule ore iar noile cărți m-ar fi făcut să pierd și mai mult timp experimentând. Poate revin mai încolo la el.
Greseala mea, ma gandeam la LoL unde levelul maxim e 30TG » 1 Aug 2014, 21:02 wrote:Sunt 25 de rank-uri...

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Eu am reusit sa cumpar Plague Q. dupa mai multe incercari si restart-uri. Problema pare sa fie random. Daca magazinul e inchis, nici wing-ul nu poate fi cumparat (duhGeneralul » Today, 17:48 wrote:Fail total de data asta din partea Blizz, nici acum nu pot accesa noul wing, iar prioritatea lor a fost sa rezolve problema pentru streamerii cunoscuti, ca deh, nu dadea bine sa se vada atatea erori si "waiting for authentication" live, in timp ce forumul e plin de oameni care raporteaza bugs...

In sfarsit, am terminat pe normal prima parte dupa ce m-am chinuit vreo 20 de meciuri cu paianjenul ala handicapat care dupa ce il faceam cu 20 hp reusea sa ma termine cumva. Se pare ca deck-ul Hunter cu majoritate beast e bun, acum incerc class chalange poate mai fac niste carti.
- joonior_bmf
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Mentin ca nivelul heroic la Arachnid Q. poate fi trecut cu deck-uri basic. Cel putin pe Maexxna, am invins-o cu un basic Paladin.
La Plague Q. pare a fi o situatie similara. Am trecut de Noth si Heigan, la heroic, cu un Warlock ieftin. Si astia doi par a fi adversarii mai dificili, pentru ca Loatheb (chiar si cu 100hp) baga spores, si-l treci usurel.
La Plague Q. pare a fi o situatie similara. Am trecut de Noth si Heigan, la heroic, cu un Warlock ieftin. Si astia doi par a fi adversarii mai dificili, pentru ca Loatheb (chiar si cu 100hp) baga spores, si-l treci usurel.
Urmeaza heroic, pana fac 700 sa iau si al doilea wing 

Arena incepe sa ma dispere, cu deck de Warlock mi-o iau de doua ori de la Druid, cred ca era si acelasi player ca prea semanau pachetele, apoi de la un Paladin ca avea 2 heal-uri de 6 

- joonior_bmf
Nu cred ca ai cazut cu acelasi jucator. Sansele sunt infinitezimale 
Pe paginile anterioare ale topicului gasesti niste sfaturi folositoare pentru arena. Notiunea de baza e "mana curve". As mai adauga "when in doubt, choose paladin (if possible)"

Pe paginile anterioare ale topicului gasesti niste sfaturi folositoare pentru arena. Notiunea de baza e "mana curve". As mai adauga "when in doubt, choose paladin (if possible)"

- joonior_bmf
Baron Rivendare + Cairne + Ancestral spirit + Reincarnate
That is all
That is all
Mai bine nu, dacă îți iese ți-ai consumat bafta de HS pentru tot restul vieții.
Am reusit sa ajung in legend cu Priest! FUCK YOU HUNTERS

http://www.twitch.tv/generalul
Rank 5 constructed, testez noile carti prin decks, in special Kel'Thuzad.
Rank 5 constructed, testez noile carti prin decks, in special Kel'Thuzad.
- joonior_bmf
+ Kel'Thuzad =joonior_bmf » 20 Aug 2014, 11:22 wrote:Baron Rivendare + Cairne + Ancestral spirit + Reincarnate

- joonior_bmf
Spoiler: