Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Awesome Fails

Post by ola small dickie »

Si ai rade si ti s-ar parea cool initiativa individului.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Vezi ca nu ne cunoastem, asa ca nu stiu de ce crezi ca iti poti permite sa mi te adresezi cu numele propriu.

Doi la mana, umorul e umor si orice poate fi subiect de gluma. Glume infantile precum bilutele de muci pe care le faci tu sunt in cu totul alta categorie decat glume cu cutitari periculosi precum Silviu Gherman si trucaje de pe Internet. Daca nu iti dai seama de asta, atunci nu e vina mea ca esti cu morcovul infipt adanc, lucru de care imi pare rau. "I'm offended!" e tot ce spui tu in postarile astea de mai sus, din pacate.

@chester: eu as fi fost suparat pe jurnalista ca a publicat in ziar o asemenea tampenie fara sa verifice sursele [si ce surse!]. Nu am pretentia ca unui strain sa ii pese de viata mea sau sa fie sensibil la suferintele mele asemeni mie. Daca tipul mi-era un apropiat si facea asta, da, era alta poveste.
ola small dickie
Big Daddy

DarthZombie » Thu Sep 11, 2014 3:02 pm wrote:Vezi ca nu ne cunoastem, asa ca nu stiu de ce crezi ca iti poti permite sa mi te adresezi cu numele propriu.
Lol. Da' ce are numele tau propriu? Are valente jignitoare? E vreo chestie personala, vreun secret pe care il stiu doar prietenii apropiati? Ai complexe legate de el? Care e faza DarthZombie? Parca erai destul de matur sa razi la glume cu holocaust si trollari la moartea unei tinere. Acum te deranjeaza propriul nume de familie?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Faza e ca nu ne tragem de sireturi. Eu sunt cel care iti spune cum mi te adresezi, asa si cum tu stabilesti limtele in care ti se adreseaza altii. Si nu incerca sa te prefaci ca e altceva decat o chestiune de minim bun-simt in loc sa o pui in aceeasi categorie cu o gluma, ca nu tine.

Nu e prima oara cand iti atrag atentia legat de asta.
ola small dickie
Big Daddy

Hai mai DarthZombie, pe bune? tu te iei in serios? Du-te si recita postarea asta in oglinda cu o mecla serioasa. Pune filmarea pe level. Tu nici macar sireturi n-ai si vorbesti de trageri.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

ola small dickie » Thu Sep 11, 2014 3:59 pm wrote:Si ai rade si ti s-ar parea cool initiativa individului.
Individul nu m-ar preocupa. Un troll pe internet, nimic deosebit.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

ola small dickie » Thu Sep 11, 2014 2:15 pm wrote:Hai mai DarthZombie, pe bune? tu te iei in serios? Du-te si recita postarea asta in oglinda cu o mecla serioasa. Pune filmarea pe level. Tu nici macar sireturi n-ai si vorbesti de trageri.
Si pe urma te miri ca lumea nu te ia in serios pe aici, daca doar la nivelul asta stii sa raspunzi.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Zombie: Nu intrebam pe cine ai fi suparat. Intrebam daca ti s-ar fi parut la fel de amuzanta toata situatia.
I'm livin' in a love shadow
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Ola, DarthZombie, luati-va in plm o camera. Am intrat aici sa vad cum e lumea buthurt ca si-a luat mooe o proasta si tot de voi dau...
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

chestr0ny » Thu Sep 11, 2014 2:23 pm wrote:Zombie: Nu intrebam pe cine ai fi suparat. Intrebam daca ti s-ar fi parut la fel de amuzanta toata situatia.
As fi fost prea implicat emotional in moartea prietenei mele ca sa ma mai gandesc la cat de amuzant sau neamuzant ar fi fost. Sunt sigur ca si neamurile lui Bombonel au fost extrem de triste cand a intrat ala la puscarie si asta nu a oprit pe nimeni din a topai de fericire la auzul vestii [categorie din care am facut si eu parte], asadar argumentul "daca ti-era ruda nu mai radeai!" nu mi se pare teribil de relevant. Rudele si apropiatii sunt intr-o categorie speciala si sunt foarte putini cei care pot sa fie obiectivi cand vine vorba de acestia.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Ce-a zis Jaunty. Însă chestia e că totul mi s-a părut incredibil de plictisitor. Chiar nu înțeleg ce de-acolo face lumea să râdă, și nu am probleme cu trollismele indiferent de ”tema” (lol). Adică, există o limită a prostiei, dacă se depășește dispare și orice urmă de umor.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

După ce-ți moare o persoană dragă nu te amuză nimic.

@ola & Raptor: Am scos numele lui Zombie din post-urile voastre. Nu aveți dreptul de a face publice date despre alți useri dacă respectivii nu și-o doresc. Asta ar trebui să fie printre regulile forumului.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nici nu stiu de ce ma agit. Don't even care. Spor la glume de autobaza si la meme-uri.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Baga un spurdo si iti trece
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

DarthZombie » Thu Sep 11, 2014 3:13 pm wrote:Faza e ca nu ne tragem de sireturi. Eu sunt cel care iti spune cum mi te adresezi, asa si cum tu stabilesti limtele in care ti se adreseaza altii.
ba Raptor, cand ti-am dat io tie voie sa-mi spui "dulapior"?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Radeti voi dar uite ca umplem trei pagini de discutii pe marginea unui articol click. Nu orice jurnalist ar fi reusit asta. Domnisoara respectiva ar merita promovata in pozitia de CEO, sau macar redactor sef.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Macar toata chestia asta tot nu a reusit sa fie mai jenanta decat ca se intampla prin games journalism.
Image
ola small dickie
Big Daddy

Jaunty hai ca ai dat in mintea lui Zombie cu editarile alea. Serios. Numele de familie? Asta-i informatie personala pe care am relevat-o eu in mod imoral si ilegal pe aici? :lol: Si l-a pus singur pe facebook. Whatever, e peste ridicol. Pot sa zic DarthZombie? Eventual cu accent grav pe ultimul e? Doamne ajuta!
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

L-am pus acolo, nu aici. Pe nume imi spui cand ne cunoastem in afara acestui spatiu, pana atunci foloseste cu incredere username-ul de aici. Pe principiul tau trebuia sa il iau la misto pe Mafio cand m-a rugat sa ii spun pe numele real atunci cand vorbim in particular. "Hăhăhăhăhă, iti pot spune Mafyö, eventual cu accent sasesc?"
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

DarthZombie » Thu Sep 11, 2014 5:57 pm wrote:Pe principiul tau trebuia sa il iau la misto pe Mafio cand m-a rugat sa ii spun pe numele real atunci cand vorbim in particular. "Hăhăhăhăhă, iti pot spune Mafyö, eventual cu accent sasesc?"
Hă?
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Post Reply

Return to “Colțul vesel”