Music Draft III (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft III (Discuții și înscrieri)
Nu spune "hop" pana n-ai sarit parleazul.vulp wrote:cat timp nu trecem la GIGO
Praise be to the muffalo tree.
am zis GIGO, nu TITO
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Now that everybody knows, everybody should do it.

stati asa, punem de acum URL in loc de video?
Cum să nu pui link la video oficial?joonior_bmf wrote:2. Tame Impala - The less I know the better
Tame Impala - The Less I Know the Better
Lasă-i și pe restul s-o vadă pe Laia.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Si mie imi place videoclipul, dar introducerea e cam lunga. Si il pastram pentru Music video draft, but now the cat's out of the bag 

Nu. Again, am zis mai sus, dacă puneți url pe titlul alegerii îmi e mai ușor să actualizez lista, pentru că se dă direct copy paste cu tot cu link. Altfel trebuie la fiecare alegere să inserez și link-ul. În rest nu e important în ce format postați, decât dacă vi se pare că se încarcă prea greu thread-ul.marvas wrote:stati asa, punem de acum URL in loc de video?
Ne-am fi bătut pentru el să știijoonior_bmf wrote:Si mie imi place videoclipul, dar introducerea e cam lunga. Si il pastram pentru Music video draft, but now the cat's out of the bag

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.

(bine, piesa e de 8/10, videoclipul de 6/10, insa tipa - de care nu stiam - merita clonata)
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
Lol Stokkolm chiar astazi am cautat postarea ta cu melodia aia sa o mai ascult 

dap, pana acu Stokkolm e chiar liderul clasamentului meu temporar. wow.
(oricum, ma bucur ca nu sunt singurul fan Grimes
/guiltypleasures)
(oricum, ma bucur ca nu sunt singurul fan Grimes

Sunt doua piese diferite de la The Last Shadow Puppets. Olla si Chester.

- ola small dickie
- Big Daddy
Pai avem voie. Nu ai voie sa ai in aceeasi lista melodii de la aceeasi formatie.
Whoa, deci sa mai repetam o data. Eu ziceam, cum am scris si in primul post, ca un participant poate alege un artist o singura data. Nu mai avem alegeri la liber, dar daca ola alege AM, poate sa aleaga oricine AM dupa, doar ca nu aceeasi melodie. In schimb ola nu mai poate alege ALTA melodie AM.
I'm livin' in a love shadow
Ce v-am zis de dickie?!
- ola small dickie
- Big Daddy

Acum ola mai are voie sa aleaga Arctic Monkeys daca a pus coverul dupa o piesa de-a lor de la Chvrches? Presupun ca tehnic, da.
Sau sa zicem ca iau remixul asta dupa Daft Punk - Around the World facut de Dance with the Dead. Tehnic versiunea asta nu apare pe nici un album Daft Punk, a fost facuta de cei de la Dance with the Dead independent, fara ca Daft Punk sa fie implicati in vreun fel, si practic e o melodie complet diferita fata de original, sample-ul vocal din refren e singurul lucru ce il au in comun. In cazul asta, pot sa mai iau alta melodie Daft Punk?
Sau sa zicem ca iau remixul asta dupa Daft Punk - Around the World facut de Dance with the Dead. Tehnic versiunea asta nu apare pe nici un album Daft Punk, a fost facuta de cei de la Dance with the Dead independent, fara ca Daft Punk sa fie implicati in vreun fel, si practic e o melodie complet diferita fata de original, sample-ul vocal din refren e singurul lucru ce il au in comun. In cazul asta, pot sa mai iau alta melodie Daft Punk?
- ola small dickie
- Big Daddy
eu zic ca ai voie. melodia pusa de mine e cantata de Chvrches. nu e cu nimic implicata trupa arctic monkeys in cantecul lor. in, plus daca trebuie sa intram in detalii coverul chvrches e abordare complet diferita de original. cred ca e destul de evident ca e o alegere legitima. chiar e o melodie care imi place foarte mult, nu e vreun plan fortat ascuns de a avea "2 melodii arctic monkeys". ar fi absurd de exemplu ca mcwilliams sa nu poate posta o melodie bob dylan pentru ca a pus coverul all along the watchtower al lui jimi hendrix