Asta fac 99% din studenti, nu esti nici pe departe un caz izolat.Mărar wrote:Eu am facut facultatea doar ca sa am o diploma pana cand imi dau seama catre ce vreau sa ma orientez.

Asta fac 99% din studenti, nu esti nici pe departe un caz izolat.Mărar wrote:Eu am facut facultatea doar ca sa am o diploma pana cand imi dau seama catre ce vreau sa ma orientez.
Game Testing, am tot mers la interviuri pentru pozitii de Software Testing dar nu am primti raspunsuri pozitive datorita lipsurilor pe partea tehnica. Usor usor incep sa bifez cele necesare, m-am apucat de cursurile ISTQB, urmeaza sa invat chestiile elementare de MySQL, ca asta vad ca e la cea mai mare cautare. De asta ziceam ca incolo ma indrept... e deprimant insa sa fi nevoit sa inveti atat de multe lucruri pentru un domeniu pe care nu il suporti.Semyaza wrote:Marar, ce fel de testare faci? Te-ai gandit la programare? Testare automata? Security testing?
Asta... ar fi urmatoarea mea optiune (sigh)chestr0ny wrote:Am vazut ca un sfat extrem de popular e sa te apuci sa inveti singur programare via codeacademy, sa iti faci un portofoliu de aplicatii or whatever si apoi sa iti gasesti o pozitie entry level pe undeva, ca tot sunt la mare cautare programatorii.
Da, la inceput iei putin, adica minimul pe economie, pentru toate astea muncesti ca un rob, la temperaturi de 45 grade Celsius, conduci masini care te miri cum de mai merg, trancani din gura cat poti de mult, faci facturi fara numar, conduci de dimineata de la 8 pana cand termini de luat/livrat toate comenzile, viata tati! Eu unul mai mult de 1500 de lei n-am luat in distributie si sunt destul de bun in materie de papagal cand vreau sa vand cevaDoc wrote:Daca ai carnet, incearca in distributie. Am prieteni care castiga destul de bine, gen 3000 lei. Bun de papagal sa fii, in rest n-ai nevoie de studii samd. Poate la inceput o sa iei mai putin, dar important e sa intri in sistem.
Vad din CV ca ai terminat facultatea de 4 ani, dar nu ai lucrat nicaieri. Ce ai facut in timpul asta?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest