Hate Draft: Runda I - Foxman vs. ne0lith
Moderator: Michilangelo
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Hate Draft: Runda I - Foxman vs. ne0lith
A fost amuzanta. Pana la al 7-lea paragraf. De la al 8-lea, deja aveam senzatia ca imi citesc autobiografia inca nepublicata.
Urmatoarea nota!
Urmatoarea nota!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
@TG: Witcher 2 are mai mult de 2 scene de sex, wtf, hai sa fim corecti in argumente. Imi imaginez ca o sa vii cu justificari din astea ca sa iti iasa numaratoarea: "Triss nu se pune pentru ca ai o relatie cu ea, nici Ves nu se ia in calcul pentru ca nu e vorba doar de sex, prostituatele ce-ai vrea sa faca, lol, aia din Enhanced Edition nu conteaza pt ca nu era in original. Oricum, nu le poti face pe toate intr-un playthrough si gata, au mai ramas doar doua tipe pe care le iau in considerare."
Jocul nu face altceva cu sexul decat sa ti-l arate because tits, cu random chicks ajungi acolo pentru ca ai facut un quest si ai schimbat 2 fraze cu ele, deci iti trebuie eyecandy ca rasplata, nu ai vreo repercursiune pentru ca futi in mai multe parti si nu sesizezi vreun impact in nici un alt fel. Da, nu e pueril, mai bine ar modela si penisuri pentru ca in asta consta maturitatea.
Argumentul asta "cu ce compari? ce, alte RPG-uri 3D n-au problema asta?" l-am vazut cel mai des cand m-am contrazis cu tine si nu-l inteleg decat pana la un punct. Practic ce zici tu e ca e ok sa accepti o problema daca o vezi la altii, gen de ca ai zice ca te enerveaza niste secvente liniare si evident scriptate dintr-un shooter recent daca toate le au. Super metoda de progres. Witcher trebuie privit si ca joc de sine statator, faptul ca are norocul sa concureze impotriva celor de la Bethesda si Bioware nu il face imun la critici pentru ca "it could be worse". Mai ales cand vezi laude pentru lumea lui "credibila".
Ca sa raman la subiect, nu cred ca aveam pretentii absurde ca, de exemplu, sa fi existat riscul de a pierde relatia cu Triss daca intrai in alte femei, sa fi fost nevoit sa alegi si sa te temi de ce ar putea urma. Aici nu ai vreun motiv sa nu futi toate NPC-urile care au optiunea asta, strict pt a vedea some titties. Nu ai miza, nu ai nimic. Nu inteleg de ce e vreo problema cand te deranjeaza chestii de genul asta si, oricum, aspectul asta e doar unul ce le urasc la joc/serie. Dar na, stiu ca discutiile pe care le am in contradictoriu cu tine sunt un test de perseverenta ce nu schimba parerea niciunuia dintre noi, asa ca dunno, MIE ASA MI S-A PARUT.
LE: Cu Iorveth treceai prin 3 gagici in afara de Triss.
Jocul nu face altceva cu sexul decat sa ti-l arate because tits, cu random chicks ajungi acolo pentru ca ai facut un quest si ai schimbat 2 fraze cu ele, deci iti trebuie eyecandy ca rasplata, nu ai vreo repercursiune pentru ca futi in mai multe parti si nu sesizezi vreun impact in nici un alt fel. Da, nu e pueril, mai bine ar modela si penisuri pentru ca in asta consta maturitatea.
Argumentul asta "cu ce compari? ce, alte RPG-uri 3D n-au problema asta?" l-am vazut cel mai des cand m-am contrazis cu tine si nu-l inteleg decat pana la un punct. Practic ce zici tu e ca e ok sa accepti o problema daca o vezi la altii, gen de ca ai zice ca te enerveaza niste secvente liniare si evident scriptate dintr-un shooter recent daca toate le au. Super metoda de progres. Witcher trebuie privit si ca joc de sine statator, faptul ca are norocul sa concureze impotriva celor de la Bethesda si Bioware nu il face imun la critici pentru ca "it could be worse". Mai ales cand vezi laude pentru lumea lui "credibila".
Ca sa raman la subiect, nu cred ca aveam pretentii absurde ca, de exemplu, sa fi existat riscul de a pierde relatia cu Triss daca intrai in alte femei, sa fi fost nevoit sa alegi si sa te temi de ce ar putea urma. Aici nu ai vreun motiv sa nu futi toate NPC-urile care au optiunea asta, strict pt a vedea some titties. Nu ai miza, nu ai nimic. Nu inteleg de ce e vreo problema cand te deranjeaza chestii de genul asta si, oricum, aspectul asta e doar unul ce le urasc la joc/serie. Dar na, stiu ca discutiile pe care le am in contradictoriu cu tine sunt un test de perseverenta ce nu schimba parerea niciunuia dintre noi, asa ca dunno, MIE ASA MI S-A PARUT.
LE: Cu Iorveth treceai prin 3 gagici in afara de Triss.
Last edited by ne0lith on 4 Feb 2017, 21:06, edited 2 times in total.
Ai dreptate. Dar în funcție de cum joci nu sunt posibile. Decât dacă faci save scumming ca să vezi țâțe sau rejoci exclusiv pentru asta, ori atunci problema de maturitate nu e cu jocul.ne0lith wrote:hai sa fim corecti in argumente.
Cu privire la comparație, nu, ce zic nu e că e ok să accepți problema dacă o vezi și la alții, e ok să accepți problema când o vezi peste tot și e o caracteristică a mediului. Pentru că atunci, plm, poate nu e chiar o problemă acolo, ci la tine. Nu mă refer acum la sexul în jocuri, care într-adevăr e o particularitate și îmi poți da peste nas cu asta. Ci la cum rezultă din criticile tale că privești jocurile.
Voiai să joci o telenovelă Bioware sau cum? E ok, au făcut asta în WItcher 3, acolo sexul e într-adevăr pueril și jenant, la fel ca și relațiile cu personajele feminine.
Also, aici nu e mega discuție, eu mi-am argumentat votul așa cum tu ți-ai argumentat alegerile. Nu e vorba de schimbarea de opinii sau lucruri de genul ăsta.

Trebuie actualizat primul post, chester, caleb si marvas au votat pt Foxman 

Nu ma incanta lista lui Foxman, dar nu sunt deloc de acord cu neOlith, in special pe titlurile Valve. Oarecum fortat de imprejurari, Foxman.
vot neolit
@W2 stuff - Măi, pentru mine au fost trei chestii mari și late în W2:
1. Mi-au plăcut trailerele și premisa cu Assassins of Kings.
2. Mi-a plăcut grafica, atît tehnic, cît și faptul că au băgat dracului culori cum trebuie, nu ștersături și mi se pare uber cool personajul - sau conceptul lui, whichever.
3. Mi-au plăcut anumite locuri, cum ar fi lacul din pădure cu ceațăand shit și misiunea aia noaptea prin oraș, gen thief.
Dincolo de chestiile astea, pentru mine Witcher 2 fără scene de trosnit veverițe ar fi mult mai trist decît Witcher 2 așa cum este, cu scene de trosnit veverițe. Fie ele prea dese, prea forțate sau cum or trece. Mie și-n serial mi-a plăcut ca au băgat polace bune în țițele goale și nu m-am întrebat o secundă dacă intriga o justifică.
1. Mi-au plăcut trailerele și premisa cu Assassins of Kings.
2. Mi-a plăcut grafica, atît tehnic, cît și faptul că au băgat dracului culori cum trebuie, nu ștersături și mi se pare uber cool personajul - sau conceptul lui, whichever.
3. Mi-au plăcut anumite locuri, cum ar fi lacul din pădure cu ceațăand shit și misiunea aia noaptea prin oraș, gen thief.
Dincolo de chestiile astea, pentru mine Witcher 2 fără scene de trosnit veverițe ar fi mult mai trist decît Witcher 2 așa cum este, cu scene de trosnit veverițe. Fie ele prea dese, prea forțate sau cum or trece. Mie și-n serial mi-a plăcut ca au băgat polace bune în țițele goale și nu m-am întrebat o secundă dacă intriga o justifică.