Esti nou? Prezinta-te!

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
marvas
vrășmaș mârșav

Re: Esti nou? Prezinta-te!

Post by marvas »

bine ai venit si an nou fericit! Cred ca suntem vreo cativa pe aici care am avut Terminator ca prima consola.

Daca esti interesat si de istoria revistelor de jocuri de la noi, o sa gasesti o arhiva aici pe site. app.php/arhiva-reviste
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Habar n-aveam ca a existat un "Terminator 2", cu ce era diferit de cel normal?

Welcome!
Dacicus Geometricus
Space Invader

Post by Dacicus Geometricus »

Eu cred ca era o singura consola Terminator. Poti vedea pe wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Terminator_2_(console) ce denumiri avea in diferite zone. In unele zone avea denumirea Terminator 7 :) . Filmul Terminator 2 din 1991 era super bengos in acea vreme (au facut si un joc NES in 1992), si probabil cineva a zis ca e super cool sa numeasca consola Terminator 2 :) .

Trivia despre mine: Prima data cand am mers la cinema a fost cand parintii m-au dus la Terminator 2 candva in anii 90. Eu m-am nascut in 1992 deci nu imi amintesc nimic :) . Nu stiu in ce an exact. Eu am cateva amintiri de cand aveam doi ani, dar Arnold nu e printe ele.
sleepknot
Headless Kamikaze

Post by sleepknot »

Salut si bun venit!!

Si eu am copilarit cu o (copie de) SEGA Terminator in anii 90. Super Mario, Legend of Kage, Teenage Mutant Ninja Turtles, tot tacamul. Ieri la Revelion chiar am stat ceva cu niste prieteni in fata unui CRT cu un Nintendo-box/emulator, asa ca ma mananca gandu sa fac un setup micut pe langa PC.

Ce jocuri te joci acum si pe ce platforma? (PS: am jucat prima oara Deus Ex 1 tot in 2018, si mai multe cRPGs tot atunci la care incep sa imi doresc sa revin).
Magicake wrote: 1 Jan 2026, 16:18 Habar n-aveam ca a existat un "Terminator 2", cu ce era diferit de cel normal?
Tot "Terminator 2" am avut si eu: https://www.eurogamer.net/today-i-learn ... rminator-2
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Post Reply

Return to “Cafenea”